Sloučení US serverů

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 29/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Ahoj piráti,

    V tomto vláknu můžete napsat své názory na sloučení Globální ameriky 3 s PvP serverem Globální amerika.

    Oznámení:



     
  2. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Nejhorší možná zpráva, aspon pro mě. Jestli to dobře chápu mění se Amerika 3 z PVE na PVP.:(:(
     
  3. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

  4. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Tj podraz:mad:,většina sem šla hrát právě proto,že je to PVE a ted udělají tohle. Myslím,že toto mi zlomí vaz a hru omezím né-li nadobro opustím:eek:.Byl jsem zvyklý dát střílet lod a o víc se nestarat,pěkně vklidu na pohodu pro zábavu.
     
    crabat tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Spousta lidí šla na PvE servery za účelem klidu. Ale pak se tu X krát řešilo, že by hráči na těchto serverech chtěli změnu fungování mezi PvE a PvP tak ono je to pak těžké. Přesný důvod bohužel nevíme.
     
  6. hami

    hami Perspektivní autor

    :D chudáčci NPC bojovníci BUDOU topení :D umíte bojovat ??



    GE7 z ultra prosím :D
     
  7. zbyna2992

    zbyna2992 Zelenáč fóra

    Můžeš mi sem napsat,kde je napsáno ,že by někdo chtěl z PVE na PVP a nebo je to tvůj výmysl ,nebyl by první, já sem píšu hodně málo ,ale toto mi hnulo žlučí ,je to podraz na všechny slušný hráče ,taky bych zvažoval jinou hru , zase zkažený večer.
     
  8. *nebojsa*cz-CSA

    *nebojsa*cz-CSA Pisálek fóra

    Začal jsem na serveru s předpokladem, že se jedná o PvE server. Změnit to po faktu a předem vybírat peníze z nákupů ve hře je prostě ošuntělé. Pokud jde o mě, smažte účet na "Global Amerika 3" a vraťte
    peníze, které jste obdrželi. Jednoduchou dodatečnou změnu základů, které jsou zároveň smluvním základem pro nákupy ve hře, by rozhodně měli
    zkontrolovat a vyhodnotit právníci. Toto si také vyhrazuji.

    S pozdravem

    NoDiggity
    1353/42443540​
    opravdu podraz a toto je jeden z nespokojených hráčů z Německého fora -------
     
  9. AKLAKL

    AKLAKL Perspektivní autor

    Proto odešli na PVP servry ty trole:rolleyes:
     
  10. crabat

    crabat Rádoby autor

    Jednoznačně PODRAZ na všechny, co záměrně přešli na PVE aby si svojí oblíbenou
    (do teď) hru (ve který mají i reálné prachy) mohli zahrát v klidu. Tímto je obíráte o možnost si vložených investic v klidu užít. Jestli si někdo myslí, že převodem na PVP do toho budou cpát víc financí tak je mimo. Nechápu když je možnost přepínání z PVE na PVP proč tuto možnost seberete. Zajímalo by mě kolik a jak často je to přepínání využíváno? Asi moc ne, že... Akorát tím nahrajete nabotovaným lodím ve sběru bodů zadarmo za topení slabších, gratuluju. Jezdí jich pořád víc než je zdrávo. Kliďas z PVE nemá na PVP šanci a bude pořád na dně. Jak dlouho asi bude hrát? O kompenzaci ani psát nebudu,no vtip.
    Když už musíte něco slučovat, proč neuděláte jeden globál pro PVE? Vaše nové rozhodnutí akorát odradí hráče, cesta do kopru. Uvidim chvíli a ukončím to tady definitivně, to co děláte je už fakt na hlavu
     
  11. AKLAKL

    AKLAKL Perspektivní autor

    Jinak klasika od BP,mám lodě jak na PVP tak na PVE,z vlastní zkušenosti mohu podvrdit,že PVE je na pohodu.Když už mě na PVP nebavilo 3 hodiny v kuse se jenom kolem dokola mastit,skákl jsem na PVE orazit,myslím že je to škoda a od BP opět klasická arogance a přehlížení přání hráčů..
     
  12. *nebojsa*cz-CSA

    *nebojsa*cz-CSA Pisálek fóra

    No myslím ,že hodně hráčů už honí právníky.Na Brazilském foru to je také síla, a prosím hráče typu hami ,aby se zdrželi podobných výjevů.
     
  13. matfons

    matfons Aktivní autor

    Toto je predovsetkým pirátska hra, nie nejká farmerská, to už vyplýva z názvu hry "fight = boj". :D A keď už nechcesš bojovať, stačí si dať ochrannú auru na 3 hodiny a môžeš farmiť koľko chceš. :D Neviem si predstaviť sezónu v ktorej sú dosť dobré odmeny ako prebieha na PvE serveroch, na ktorých sa nebojuje. :D
     
  14. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Pošli adresu a ja ti dokážu,že PVP ovládám. Kdo mě zná , tak ví ,že špatně dopadneš. Dnes mám hodně špatnou náladu.
     
    UnKnoW tohle ocenil(a).
  15. -MOR

    -MOR Zelenáč fóra

    Ano na brazilském foru ,to je opravdu síla ,ta se projevuje o tom ,že tam o slučování není ani čárka ,tak čí je to výmysl
     
    UnKnoW tohle ocenil(a).
  16. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    informace o sloučení se tentokrát dává na fora podle toho kdy mají admini s právy na to čas. Někteří chodí do práce tak se tam oznam může objevit až večer. Negativní názory přetlumočím.
     
    *štěpánek* a crabat tohle ocenili.
  17. UnKnoW

    UnKnoW Perspektivní autor

    Toto je taková ta klasická sviňárna na jakou si zvykám už šestnáctý rok u BP a ne a ne si zvyknout ,klasika postavit lidi před hotovou věc ,co takhle otevřít anketu ,to umíte otevřít na každou blbost ,výsledek znám dopředu ,dovedu si představit kolik hráčů skončí a další už nepřijdou , napadá mě proč jste nesloučili PVE ,vaše rozhodnutí je nelogické , to je jako když mám chuť na řízek a dostanz obalený pajšl. Nemám slov a nevím zda chci hrát.
     
    *štěpánek* tohle ocenil(a).
  18. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    zbyna2992 pokud to bylo na mě, že jsem si něco vymyslel a máš proto důkaz tak sem s ním a nebo tu laskavě zanech osočování. Ono se stačí podívat do sekce Nápady a návrhy projít si jí. Není to bráno pro konkrétní server, ale obecně pro PvE servery, kde hráči žádali o úpravu PvP systému na těchto serverech a nebylo to jednou, například u jednoho co jsem zrovna otevřel je 81,8% hráčů pro změnu. Takže optimální se podívat a ne někoho jen obviňovat.
    UnKnoW a jak jsme měli otevřít něco když jsme o tom nevěděli. Bylo řečeno, že to máme takto dát a to bylo vše. O plánech dopředu nevíme. Ano řešila se anketa v roce 2022 a to na přání BP pro jiný server, kdy se zeptali jaký by měl mít stav. Ale výsledné rozhodnutí je na BP. Tak jako došlo tehdá k předání výsledků i nyní dochází k tomu samému předávání zpětné vazby, ale víc s tím bohužel neuděláme. Já osobně bych také slučoval když už tak jen PvE a PvE, ale takto to bylo dáno. Centrála musí vědět co je a není možné a proč to dělá. Nyní nezbývá než doufat, že co nejvíce hráčů napříč všemi zeměmi se ozve v negativním efektu a pak doufat, že to přiměje centrálu k rozhodnutí, že tento krok nemá smysl dělat.

     
  19. UnKnoW

    UnKnoW Perspektivní autor

    Díky Poseidone za u tebe nezvyklou vyčerpávající odpověď.
     
  20. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    zase se uklidníme, Poseidon odpovídá vždycky podrobně, ale ono se kolikrát na příspěvky některých hráčů nedá moc rozumně odpovídat. Vaše reakce už jsem předala a nejsme jediní, hráči na discordu taky prskaj a i jiné komunity hlásí jen negativní reakce a není se čemu divit. Ale jak psal Poseidon rozhodnutí je na centrále.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.