Přání komunity

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 1/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. budha123

budha123 Zelenáč fóra

Práve naopak, aj keď nemám čo robiť radšej si pustím TV ako robiť tieto úlohy a čo sa týka eventov, ktoré opisuješ tak posledný pol rok je trend presný opak, kde som niektoré eventy nemohol dokončiť, pretože úloha boli súradnice na vyšších mapách, čo je znova nezmysel prečo má byť dokončenie eventu podmienené lvlom hráča? Má to byť o tom akú máš loď a nie že si síce full ale nedáš event lebo prvá úloha sú súradnice na mape 14 ako teraz napríklad....

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

tak ještě jednou, tohle vlákno není k diskuzím a dohadům, ale máte tu psát co si ve hře přejete. O úkolech už tu psané je a to stačí. Dál se to rozebírat nemusí.

3. ..ζαקקy..

..ζαקקy.. Aktivní autor

Ahojte nevim jak to bude dal s atlantidou ale celkem bych uvital i dalsi mapy , Dale by se me libilo kdyby jsis mohl nastavit oblibeneho kapitana a tim padem co pouzivas je mit na vrchu kdyz pak mas 50 kapitanu tak je pak ztrata casu tam listovat a hledat prislusneho kapitana na dany ukol .

4. TotojehraPche

TotojehraPche Perspektivní autor

Ja si prajem aby som nemusel hrať za trápne ponorky. Keby som chcel hrať ponorky tak si nájdem inú hru.

Patris0122 tohle ocenil(a).
  5. Aras_61

Aras_61 Pilný autor

Ja si prajem svetový mier pevné zdravie a ostatné príde samé nepotrebujem vobec nič :)

TotojehraPche tohle ocenil(a).
  6. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Já bych byl pro ,nedávat do celkové odměny při akcích skupinovou mapu ,já osobně ji nedělám vůbec a je tu spousta hračů ,kteří ji neudělají ,protože dvacet x se tam nedostanou,

7. *M*i*l*o*ň*CZ

*M*i*l*o*ň*CZ Pisálek fóra

ja si prajem tento hnusny krivy zeleny kruzok pod lodou bud uplne odstranit alebo pridat moznost vypnutia v konfiguracii https://imgur.com/DtZ5Uhn

8. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Napadá mě ještě jedna věc: nebylo by možné v tržnici, v jednotlivých nabídkách, zobrazovat stejné (podobné) položky za sebou? Tzn. třeba všechny děla v nabídce za sebou, všechny recepty za sebou, všichni členové posádky za sebou apod. Hůř se v tom hledá a dá se i něco přehlédnout, když třeba recept na upgrade blesku 3 je na začátku nabídky, na blesk 1 uprostřed a na blesk 2 na konci.

9. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Ahoj
    Já bych si přál místo otázníků , vykřičníků a křížků https://prnt.sc/a2sCJakXAhoa. Aby byly osoby pojmenované viditelně celým jménem. Když dělám úkoly, jak na moři nebo v atlantidě ,objíždím je a hledám který z nich to je.

10. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Souhlas, stačilo by, i kdyby se jen po najetí myší ukázalo jméno zadavatele.

11. Leo.

všechna Vaše přání registrujeme. Ke konci měsíce z nich vyberu několik a dám Vám sem i poznámky k jednotlivým návrhům.

12. chuchmalec

chuchmalec Rádoby autor

Dalo by sa nastaviť, aby ochranná aura zostávala aktívna aj pri strete s vežou ? Neraz sa mi stalo, že popri robení denných úloh som si nevšimol ostrov a hneď mi zobral auru pár minút, čo som si ju aktivoval. Tak isto aj pri preskakovaní máp, bývajú ostrovy kúsok od kraja a tiež ma strelili. Streliť samozrejme, ale tá aura nech ostane, pokiaľ nenapadnem priamo ten ostrov.

Pexeso tohle ocenil(a).
  13. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To měla tak aura dřív a pokud se nepletu bylo to právě zrušeno, protože toho hráči využívali při střílení ostrovů.

14. chuchmalec

chuchmalec Rádoby autor

Pri strieľaní ostrovu je jasne že sa musí zrušiť ide o útok, ale pri obchádzaní, keď ma trafí čo i len jedna veža tak aura - . Pri vežiach nebýva ani poukázaný dosah, často sa mi stáva že veže ani nevidím a len čo sa mi ukáže názov veži tak už ide po mne.

15. Poseidon

Ne ten hráč neútočil na ostrov, ale ostrov útočil na něj a ostatní právě mohli v klidu střílet ostrov aniž by na ně útočil. Jenže hráče nešlo potopit a právě kvůli tomu došlo na přání k této změně. Ale řikám možná se pletu, ale je to podle mě ten důvod proč toto právě změnili, jelikož dřív hráči mohli s aurou bejt u ostrova.

16. Leo.

Přání, která tento měsíc pošlu v reportu:

1. raid mapa pre ponorky- podobný koncept ako v prípade tých na mori- po určitom zostrelení npc sa vynorí admirál; odmena z npc by bola primárne orichalkum a s trochou šťastia napríklad recepty na torpédomety/ torpéda
    2. Napadá mě ještě jedna věc: nebylo by možné v tržnici, v jednotlivých nabídkách, zobrazovat stejné (podobné) položky za sebou? Tzn. třeba všechny děla v nabídce za sebou, všechny recepty za sebou, všichni členové posádky za sebou apod.
    3. Já bych si přál místo otázníků , vykřičníků a křížků https://prnt.sc/a2sCJakXAhoa. Aby byly osoby pojmenované viditelně celým jménem. Když dělám úkoly, jak na moři nebo v atlantidě ,objíždím je a hledám který z nich to je.
    4. Ja si prajem aby sucasne neumieral vojak 5 a 6 a jine je to trosku nafigu ak jeden den umrie všetko súčastne
    5. Zjednodušit úkoly do levelu 30
    Odteď můžete psát další přání nebo zopakovat ta, která Vám připadají důležitá pro celou komunitu a nebyla vybraná.

Pexeso tohle ocenil(a).
  17. Leo.

Poznámky k přáním:

https://board-cs.seafight.com/threads/prani-komunity.60031/#post-400790
    co se týká zjednodušení upgradu drahokamů, tak to bylo navrhované už několikrát. Zkus dát přání znovu a třeba i návrh jak by to probíhalo.
    Co se týká ponorek i ti co se ponorce věnovali už od začátku neměli full ponorku hned. Nyní je to snazší, protože bývá orichalkum i v akcích.

https://board-cs.seafight.com/threads/prani-komunity.60031/page-2#post-400820
    nové mapy v Atlantidě se samozřejmě přidávat časem budou
    upgrdae kapitánského systému už byl hlášený a potvrzený

https://board-cs.seafight.com/threads/prani-komunity.60031/page-2#post-400821
    několik hráčů žádalo o zrušení ponorek, ale je to součást hry a časem si je oblíbili. Rušit se určitě nebudou

https://board-cs.seafight.com/threads/prani-komunity.60031/page-2#post-400823
    toto je spíše do sekce Akce. Poslala jsem návrh aby bylo nutné na skupinovkách ubrat určité HP pro získání odměny a také aby byla prázdná místa ve frontě po nějaké době zaplněná automatickými hráči. To hlavně pro případy, kdy není o mapu zájem a hráči čekají velmi dlouho na zaplnění fronty

https://board-cs.seafight.com/threads/prani-komunity.60031/page-2#post-400858
    v tržnici jsou pro běžné předměty filtry kde si můžeš zobrazit jen položky, které chceš. Předpokládám, že tvůj návrh se týká trhu akcí a tak to i pošlu

Pexeso tohle ocenil(a).
  18. YASEMSOXO

YASEMSOXO Zelenáč fóra

Přál bych si, aby bonusy jako přízeň královny, bonus gemini, důstojníci commonwealthu, cvičitelé atp. ubývaly jenom když jsme na moři. Jsem pracující člověk, mám ženu, děti a nemůžu u toho sedět 24/7 a v moment, kdy je event a já si koupím 5 vojáčků a z toho je každý den využiji jen hodinku, dvě a někdy ani to... ztrácí to celkem smysl.

Přitom by stačilo tyto bonusy například místo 1 dne (nezávazně na hraní) dát na třeba 6 Hodin (herního času).

Přeci jen ty balíčky atp. nejsou úplně zadarmo a je mi jasný, že to BP jen tak neudělá, ale bylo třeba si vylít srdíčko, když už jsem narazil na přání komunity.

LukoCZ tohle ocenil(a).
  19. Poseidon

Je zbytečné toto asi uvádět, je tu již uvedené. Bylo to řešené několikrát, dokonce si nato centrála sama udělala anketu bohužel realizaci nechtějí udělat. Nevím jaký byl výsledek v od dalších teamů, ale bohužel, též bych to ocenil.

20. Leo.

kldině si vylévej pokud je to slušně :D Tento návrh jsem přidala k bodu 4 aby neběžel odpočet zároven u více levelů posádky

YASEMSOXO tohle ocenil(a).