Zimní akce 2014 (1. 12. 2014 - 5. 1. 2015) / Diskusia

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Verbeia, 29/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jɑcƙ®ɦʋƞ

Jɑcƙ®ɦʋƞ Perspektivní autor

• vulgarita, nevhodný výraz
    Vy ste inak EDIT, mesiac mi svieti premko do 12.1.2015. pride jeden restart z zrazu vuala premko do 12.12.2014 co je zhodou okolnosti dnes, GJ BP takych EDIT som este nevidel...nabuduce najdem v truhly vybusne gule a este mi ich hodnotu strhnete z uctu...

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/14
  2. Fanka1

Fanka1 Aktivní autor

nevite jestli behem akce pujdou vymenit talenty za 0 krystalu_?

3. Jɑcƙ®ɦʋƞ

Jɑcƙ®ɦʋƞ Perspektivní autor

restart uz bol a samozrejme priniesol same pozitiva pre hracov...

4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

kecas nesmysly, do 10 minut nezmizí, otestovano a odzkouseno

5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Jɑcƙ®ɦʋƞ,

dodržuj pravidla herního fóra

6. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

Sleipnir za urcitou dobu zmizí,pokud do nej mezi tim nikdo nestrelí. Není důležité co si o tom myslí Arrow .

7. AngelShip

AngelShip Pisálek fóra

na jakých mapách najdu Bjorgolda?

8. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Slepice opravdu myzí.Přede mnou se na mapě rozplynula

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj AngelShip, Bjorgold jezdí na mapách 2-20 jen jich nejezdí takové množství jako slepic.

10. Remiel

Remiel Mistr fóra

Mám stejnou zkušenost jako ironmaiden61, slempir přede mnou také zmizel, ovšem pokud se zas nejednalo o nějaký asijský lag, a on už zatím nebyl na druhé straně mapy, jako se to dost často stává i s ostatníma NPC. Je škoda, že administrator zde nělkolikrát odpovídal na jiné věci, ale k tomuto se nevyjádřil.

11. Poseidon

Ahoj Remiel, co se týče slepic, osobně jsme nezkoušeli za jakou dobu zmizí tyto akční NPC, ale určitě je to možné stejně jako například zmizí i masa z tentakle i když je nikdo nevezme.. Samozřejmě můžeme se pokusit to zjistit.
    Ahoj Fanka1, pro výměnu talentových bodů za 0 krystalů je jiná akce a jestli ta bude tak to zatím žádné oficiální vyjádření nemáme.

12. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

Arrov nemas pravdu teda nevim cos testoval ale do deseti min slepice mizi .

13. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

je možne že zmizne ale nemame to ako otestovat lebo to tu nikdo nenecha tak dlho plavat :) ja osobne som našiel slepnira plavat asi tak po 7 minutach . viem to presne lebo jogurta som si zostrelil sam aj dalšie 2 sliepky som dal dole. S 3 a 4 už mi pomohli priživnici:confused:

14. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

Koľko odmien a aké dá NPC Hildisvini?

15. socient

socient Komisař fóra

už žiadnu dnes skončila tá fáza možno keď ešte najdes frayju a dostaneš sa tam par kryštálov a dielik designu a sleipniry miznu po 10 min ked sa po nich nevystreli už asi 2 mi zmizli pred očami :)

16. kywa

kywa Obyvatel fóra

musim se pripojit slepice zmiznou chvilku po tom co se objevi novi jogurt strilel sem to parkrat sam na mape arrow mele nesmysly

17. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

No nevím kde jsi to vyčetl,podle mě se jen další fáze přidávají

18. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

citace z FAQ :
    "Severská sága"začne 8. prosince (decembra) v poledne a skončí 14. prosince (decembra) v poledne.

19. Poseidon

Ahoj ironmaiden61, druhá a 3 část má své datum po kterou je platná tak jak píše ΛΖLΛB viz FAQ k akci.

20. Fanka1

Fanka1 Aktivní autor

Asi nekdo info mit nebude ale myslite ze je mozne ze jeste ke konci zimniho eventu daji treba na par dni tu sanci ziskat cast z hildy?
    Ja abych zbytecne unahlene ted tu cast nekoupil za perniky a pak se naskytla jeste moznost ji ziskat..
    Jelikoz sem mala lodka tak je pro me kazdy pernik dulezity a ztratit zbytecne 500 perniku je pro me moc.
    Tady kazdy pise ze ma desetitisice perniku a nevi co s nima ja ale mam pripraveno ted 1500 na design a pak bych chtel zkusit jeste nejakeho mazlika jestli nebude prehnane drahy..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.