Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Chtěl bych jsem se zeptat, čím vším docílím abych měl prevenci zminovanou na těch 140% , nemohu se dosnat nad 96 https://prnt.sc/f2xv5ZfNK3HV . Snad jen co nemám tak v trofejích ztracené poklady uplně dodělané .

2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Zkombinuj žebra a ablapláty pul na pul cca+ kameny na lodi i mazlovi,ja mam 130 jak nic a to nemam ani nejlepší posádku.

Jan.V.cz tohle ocenil(a).
  3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Případně jsou zde na fóru i max hodnoty, kde se dá také podívat.

Jan.V.cz tohle ocenil(a).
  4. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Omlouvám se za kopírování ..
    Mám ještě jeden dotaz ohledně Abstraktního plánování kolik techto kusů se vejde na lod ? Mě je jich vejde cca 18.
    Ale na foru je psané 33 ks Jak se dostanu na tento počet . Na lodi mám zhruba 432 slotů rozšíření ?
    Děkuji
    Ablativní plátování lv 6 (1,05% x 33)34,65%

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

výšším počtem slotů pro rozšíření samozřejmě. Základní max je 572 slotů, s džinem je to 686 slotů, což je samozřejmě jen časově omezené, ale max hodnoty s tím počítají takže i těch 34 kusů je jen dočasných.
    Pokud bys měl pevných 572 slotů tak můžeš mít nasazených 28 ablativních pátování.

6. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Ohladom prevence poskodenia mas tam nahadzane retaze rychlosti a tie ti znizuju prevenciu poskodenia. Tie vyhod s nastavenia. Co sa tyka slotov rozsirenia tak ak vyhodis vojaka comonthveltu a das tam obrancu comonthveltu tak ti sloty naskocia dalsie podla urovne obrancu. Plus k tomu mazlicek na rozsirenia a potom aj dzinova guraz dava 20 percent

7. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Aktivní autor

Muze uz jsem nekdo dat navod jak se hraji ty coklove vloni to bylo jinak

Na snimku je 434 a muzes dat jen 18 jak to ja mam 416 a dam jen30

Naposledy upraveno moderátorem: 3/1/26 v(e) 4:05 PM
  8. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    Něco mi musí na lodi chybět co se týče slotů , ale nemůžu přijít co -)

Naposledy upraveno moderátorem: 3/1/26 v(e) 4:05 PM
  9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Na fóru je i napsané co by mělo být jako maximum slotů. Ale je zapotřebí uvažovat jak už psala Leo, jedná se o maximální hodnoty a tudíž, některé věci jsou například jen dočasné a jiné jsou získané obětováním něčeho. Nicméně oba prosím dle pravidel.

Co se týče skupinovky, návod ti asi nikdo nedá. Dříve hráči využívali chybu a ta již nyní nejde. Proto to udělá velmi málo hráčů. Ale obecný popis se dá najít pomocí hledání z dřívějších akcí, jelikož mapa je stejná jako byla.

10. Leo.

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! co se týká rozdílného množství rozšíření do stejného počtu slotů tak to bude tím, že každý rozšíření zabýrá jiný počet slotů

11. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

A tak konkretne co tedy ma lod nasazeno kdyz na mape treba 60 strili event a do nej strili asi 30 npc a ubira mu po 500

12. Leo.

už se tu několikrát psalo, že ti nikdo nepoví jak nejlíp nastavit loď, to by pak ztrácelo význam. Někdo si dá tu práci se zkoušením a kombinováním a pak to všem vykecá aby to měli všichni? To pochybuju. Na foru máš maximální hodnoty pro jednotlivé atributy, podívej se co máš a co můžeš doplnit.

13. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

a proč tedy konkretne u tohoto nejde a u vseho jsou jinak navody jak trenba nastavit lod a popis jak a co nastavit .Stejne u vsech cechu uz si to vykecaly ja hraju sam za sebe.

14. σяנιηαℓ

σяנιηαℓ Zelenáč fóra

Na NPC: šance na vyhnutí se, prevence poškození a speciální kámen Aventurín na loď. Pro mazlíka: šance na vyhnutí se a prevence poškození. Pro PvP: šance na zásah, poškození a šance na vyhnutí se zásahu. Opravovací kámen na loď na mazlíka (vyhnutí se zásahu a šance na zásah)

Canabis-cz a Pexeso tohle ocenili.