Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Leo alebo Poseidon . Kdo my vysvetlite podla akeho systemu sa udeluju ligove mince. Nejde mi to do hlavy. Na hlavnom ucte s ktorym hram dlhodobo som dostal 1 ligovu mincu a na lodi s ktorou nehravam lebo je velmi slaba a zacal som s nou hrat len pred par dnami po priblizne 1,5 roku neaktivity tak som dostal 2 ligove mince .

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Geralt64 psal jsi na podporu aby se to mohlo zdokumentovat?

BlackOuts záleží v jaké lize je loď a kolik dalších hráčů v ní je. pokud je malá loď v nejnižší lize, kde je třeba 400 hráčů tak má větší šanci na vyšší místo než loď v nejvyšší lize, kde je 1 000 hráčů. Na foru v Časté dotazy (obecné) - abecední seznam najdeš popis.

3. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nepsal, předpokládal jsem, že když je to hlášené, tak se o problému ví a řeší se.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano problém s žebříčkem je hlášený, převážně to je, ale si myslím že trhlina má 30 vln a hráči mají zapsaných více vln (39,44 a podobně). Jen upřesním to, že je tento problém hlášený neznamená že se hned řeší. Proto by nebylo špatné uvést i tento další případ.

5. -monstrum-

-monstrum- Zelenáč fóra

Ahoj ,nejde mi vrchní lišta nereaguje ,jen nákupní vozík jde

6. Leo.

zkus kompletně odlogovat celou hru, pokud to ani pak nepůjde napiš na podporu

7. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nemám dotaz, jen upozornění. Nevěděl jsem, kam to přesně napsat: ve FAQ, v Maximálních hodnotách lodě - HP, chybí 100 000 HP za Bonus Královský přístav z Mapy Královský přístav.

8. Poseidon

Případně můžeš příště SEM. Ale díky za info doplníme.

9. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

OK, neviděl jsem to.

10. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

Co jste to proboha s tou trhlinou udělali? To má být vývoj hry? To je vývoj k tomu se na tu hru vykašlat.

11. Georgechang1

Georgechang1 Pisálek fóra

spíše co jste udělali s prevencí pro normální lidi? člověk celý život dělá kameny říká si až bude mít dost prevence nebude mu to brát nic skoro až na nějaké mapy a nakonec k ničemu všechno tohle jste vůbec nedomysleli a druhá věc proč u vašeho příspěvku je dole v levo tlačítko nahlasit když se to nemůže používat? udělejte to pořádně konečně prosim vás

12. Leo.

Canabis-cz hra se vyvíjí a hodnoty mnoha atributů stoupají. Trhlina už byla moc snadná, proto bylo potřeba ji ztížit. Když se Trhlina objevila, spoustě z nás trvalo měsíce než jsme natolik zesílili a zjistili taktiku než jsme ji dokázali dokončit až do 30 vlny.

Georgechang1 není cílem, aby hráči dostávali za 0 poškození.
    Nahlášení u příspěvků neslouží k tomu aby se tam nahlašovaly příspěvky se kterými nesouhlasíte nebo na ně máte jiný názor, od toho jsou diskuze. Nahlášení příspěvků je na to, aby se tam nahlašovalo porušování pravidel, kterých jsme si nevšimli nebo chybné informace na foru.

13. Georgechang1

ale není snad možné aby všechny i lodě z 5té mapy mi dávali za 500 když mám silnou prevenci a celkově lod logicky přeci

14. Leo.

četl jsi patch day? Nejspíš ne.

15. Georgechang1

co ze mě děláš snad četl pokud jsi neviděla příspěvěk hned na to a stejně žádná pomoc nulová odpověd a teď další restart zase neco nejde :)

16. Leo.

všechna NPC i na mapě 1 ti budou dávat minimální poškození 500. Už prostě nebudou hráči dostávat za 0 poškození. I toto je vývoj hry. Zvyšují se atributy hráčů takže se musí přizpůsobit i další věci. Není cílem aby hráči projížděli mapy a nedostávali žádné poškození. Jinak nevím jakou by jsi chtěl pomoc a odpověď jsi dostal už předtím jen jsem ti ji teď trochu víc rozvedla.

17. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Dostávat 0 nebo 500 je snad úplně jedno nebo ne?

18. Leo.

samozřejmě, že to není tak velké poškození aby to potopilo aspoň průměrnou loď. Jde o to, aby hráči dostávali aspoň nějaké poškození a 500 není moc. I kdyby dostali 10 ran než potopí NPC tak celkově dostanou 5 000 dmg což není zničující.

19. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Jen se zeptám, jestli úměrně ke zvýšení náročnosti trhliny dojde také ke snížení počtu vln, potřebných pro udělení odměn v sezóně? Zkusil jsem si projet trhlinu tak, jak jsem jí jezdil do sezóny: to, co mi trvalo 15 min, mi teď trvá 32 minut.

20. Poseidon

Nějaké návrhy padly, ale nemáme informaci, že by mělo dojít k nějakému snížení. Jelikož pro celkové dokončení sezóny není zapotřebí udělat celou trhlinu.