Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Svoboda

HP:
    100 000 000
    Mapy: 1-20

Svoboda II

HP:
    300 000 000
    Mapy: 1-50

podle toho kterou střílíš

2. Leo.

Hráč mi poslal screeny, že opravdu došlo ke změně v HP obou Svobod, takže jsem to na foru opravila. Díky

3. tynuska93

tynuska93 Zelenáč fóra

Ahoj, co se týče trofejí, řeší se oprava nebo je problém jenom u mě? Jde mi o to, že když najedu na danou trofej př. medaile za chrabrost, neukazuje mi to úkoly, které musím splnit abych danou trofej mohl odemknout. Z fóra vím co mám plnit ale nevidím počty do splnění.

4. Leo.

nejde nejspíš o chybu, ale máš vypnuté popisky. Zkus otevřít třeba přehled a najeď na jakékoli dělo co máš ve skladu nebo na palubě. Pokud se ti ani tam neukáže popis děla tak to máš vypnuté. V Možnostech na horní liště v pravo klikni na grafiku a povol Tooltipy.

5. tynuska93

tynuska93 Zelenáč fóra

Mockrát děkuji, byly to vyplé Tooltipy.

6. Leo.

7. Niterói

Niterói Rádoby autor

Leo nebo Poseidone ,můžete mi vysvětlit jak během jednoho dne můžu spadnout z Námořního piráta na kandidáta na piráta,sice mi na tom vůbec nezáleží ,ale připadá mi to jako nepěkná blbost ,protože udělám trhlinu a nahoru se to nepohne a klesnou z 17800000 na 784000 je divný

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel kontrolu herních účtů může provádět pouze podpora hry. Pokles když pominu debuff, může to být například přihlašovací bonus. Projdi si položky ve výpočtu hodnosti a uvidíš jestli nemáš v něčem změnu.

9. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

ahoj LEO a Poseidone.mam dotaz uý dva ny se nemužu dostat na žadnou bonusovou mapu,a nevim jestli je to problem jen umne nebo problem je někde jinde.diky za radu

10. Poseidon

Vypíše se ti nějaká hláška? Teď jsem zkoušel mapu Leo a bez potíží.

11. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

neukazuje nic,při pokusu vstoupit na mapu nic se nedeje ,pokusim se vymazat vše uvidime.

problem vyřešen diky za info

Naposledy upraveno moderátorem: 30/11/25
  12. Poseidon

Ještě je možnost jestli máš kapitána na bonusové mapě tak to může být také důvod. Ale ok.

13. Georgechang1

Georgechang1 Pisálek fóra

tak že hezký pozor pro všechny co ještě hrajete tuto hru pokud napíšete pravdu tak dostanete ban pozor pozor a dokonce i na discort :)

14. Poseidon

Nevidím tu žádný dotaz. Nevím o co jde, ale pro DC platí pravidla taktéž jako pro chat atd, tudíž obviňování hráčů z používání botů, či nějaké urážky a podobně které tam probíhají jsou proti pravidlům stanovených centrálou.