Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Aktivní autor

Ahoj Leo co se připravuje na mapách vlevo dik pokud to viš.

Naposledy upraveno: 28/10/25
  2. hami

hami Aktivní autor

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

nová oblast, ale nepůjde o běžné mapy

4. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

Ještě prosím tě Leo co musím mít aby mi NPC neubíralo hp.Nemohu to nikde najít.

5. Leo.

na foru v časté dotazy (obecné) - abecední seznam - M jako maximální hodnoty, tam najdeš všechno co patří do různých hodnot

6. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

Tak děkuji ja myslel co konkretne mam nasadit, je to neprehledne a nepochopitelne děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 16/11/25 v(e) 5:46 PM
  7. Leo.

nikdo ti neprozradí nejlepší nastavení lodě. Abys měl dobrý nastavení musíš zkoumat a zkoušet.
    Nepoužívej citaci když odpovídáš na něco hned nad tebou. stačí psát rovnou do okna pod příspěvky.

8. Niterói

Niterói Rádoby autor

Proč mi po restartu nejde nic zakliknout ani přes klienta ani přes google

9. Capitan.Hook-CZ

Capitan.Hook-CZ Pisálek fóra

Zdravím nelze zaměřit myší na loď ,pouze kolečkem na myši .

10. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

Mám ten samí problém

11. Capitan.Hook-CZ

Capitan.Hook-CZ Pisálek fóra

Reset hry nepomohl ani po 3 pokusech

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Pro problémy s herním serverem tu slouží jiné vlákno. Není zapotřebí si myslím aby psalo XX hráčů, že má stejný problém. Problém s nemožností nakliknout NPC po restartu je hlášený.

13. Trauttenberk

Trauttenberk Zelenáč fóra

Když to napíše jeden člověk, tak si bude někdo myslet, že to je chyba na straně hráče a odkáže ho na podporu. Když je nás víc, tak je hned poznat, že je problém. Předevčírem jsme chtěli k večeru hrát a nikde nic napsáno nebylo. Hra se rozběhla až druhý den po restartu. Na konci října jsem zakoupil premium z toho 3 dny to neběží, jak má. Teď tedy ten dotaz. Co se s tím děje ?

14. Niterói

Niterói Rádoby autor

Díky už to funguje

15. Poseidon

Nevím co se s tím děje. Nemáme žádné oficiální vyjádření od doby kdy byla hra po většinu dne nedostupná co je konkrétně za problém.
    Ono je rozdíl když to napíší 2-3 hráči. Bohužel víme moc dobře, že často hráči to píší jednak v několika vláknech, ale také postupně se přidávají další a další až jsou schopni popsat i třebas 1,5 stránky příspěvků s tím, že to nejede tomu a tomu atd. A to je už opravdu zbytečné. Pokud tu někdo z nás je problém samozřejmě hlásíme a když ne my jsou na DC i na dalších fórech atd další moderátoři takže je problém i tak nahlášen.

16. Trauttenberk

Trauttenberk Zelenáč fóra

Ale vždyť je to dobře, že píšou. Může se pak napsat nahoru ,, Máme tady velkou nespokojenost, něco s tím dělejte ", ale možná to nepomáhá a jsem idealista :-(

Niterói tohle ocenil(a).
  17. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Ahoj.V recyklační stanici se mi obevil prázdný chlívek a v něm k recyklaci Lávové dělo.Co to je a kde se k tomu přijde?

18. Poseidon

Nepřijdeš k tomu zatím nikde. Hráči co chtěli možnost vidět a vyzkoušet si tyto věci na betě. Ve hře jedině až to bude zavedeno do hry. Je to vše pouze v rámci upoutávku. Bylo vidět i v trhu, ovšem zatím bez možnosti si ho koupit.

19. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Díky,a koukal jsem že pujde i vyrobit jádro z nich,ok ,třeba se dočkáme.

20. Poseidon

Je toho více, něco bylo vidět na některých místech, kdo měl štěstí získal i novou měnu či harpuny v rámci akčních map. Ale jak řikám jsou to pouze všechno upoutávky na něco co bude. Viz i stream či veřejné testování atd.

...VictoryCZL... tohle ocenil(a).