Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

Ahoj poslední dobou po restartu mi začaly mizet v talentech ty okénka co máme na výběr, jako eldorádo, voodo prokletí atd, dá se to vrátit ale jede to zase od 0% a teď přidali odpoledne retart tak to vracím 2x denně. Dík

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jak mizet? Je spousta grafických problémů již několik dní a stává, se, že v rámci grafiky se nezobrazuje viditelně okno mistrovských talentů. Ale stále na moři fyzicky je. Optimální by bylo asi v daném případě napsat na podporu aby se v danou chvíli podívali a případně předali účet dále. Ale o tom, že by se tam vůbec talent neukazoval jsem neslyšel. Dělo se dříve, že se talent neaktivoval a ukázalo se 0%.

3. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

no úplně mi ty tři okenka zmizí, pak musím do talentů, tam jsou u každé té frakce ty tři možnosti šedé, tak musím vybírat znova kterou chci, pak se mi na moři zobrazí dané okenko ale s 0%. příště zkusím print screen a pošlu teda na podporu.

4. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

jj i mě to dělá nebo musím restart

ne že nula vůbec na moři ty okénka nejsou , jak je plnění do 100% pro skok na eldorádo atd... na moři ne v talentech , musí se restart a pak zas při první harpuně třeba se okénko objeví

Naposledy upraveno moderátorem: 5/10/25 v(e) 1:58 PM
  5. Poseidon

Prosím dle pravidel. Nicméně to jsem psal, že se neukazují i přesto, že tam jsou. Bohužel stále od 30.9. kdy byl problém s nalogováním zůstávají stále některé grafické potíže. Ale tam by mělo stačit provést pouze v nastavení reset daného okna.
    Bohužel tyto chyby jsou nejhorší protože jsou náhodné jak u hráčů tak i z hlediska času.

6. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

jj reset pomůže ale když si měl třeba 90% tak to vynuluješ , začínáš znova

7. Poseidon

To by se ale nemělo stát. Já osobně ten reset nezkoušel a teď se mi to nechce stát. Vždy jste to nechal a časem se to ukázalo samo. Optimálně jedině v danou dobu napsat na podporu aby to mohla hned předat dál.
    Nicméně teď jsem zkoušel reset okna mistrovských talentů, sice viditelného a ať v případě 100% u nějakého talentu, ale i třebas jen 1,3% okno mi skočilo stranou a mělo stále daná % i po ukončení konfigurátoru.

8. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

Tak ni to udělalo zase, zapoměl jsem dodat že hraju přes klienta, reset v kofigurátoru nereagoval a po konzultaci s podporou a restartem který mi to znova nezobrazil, stačilo jednoduše zavřít herní okno a po znovu nalogování tam ty talenty byly i s % které jsem tam měl, před zmizíkem, jen kdyby měl někdo stejný problém :)