Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Chci se zeptat na dve věci: Za prví jak je možné že i když mám Vojáka tak mě na mapách čř a více lod stříli do NPC kolem 250 tis Když mám skoro vše .
    Druhý problém je Hraci mě střílí kolem 150 tis a více .
    Co je na lodi špatně abych tyto statistiky zlepšil. Děkuji za radu

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

a to máme vědět jak když nevíme co na ní máš a co ne? Na foru si najdi Časté dotazy (obecné) - abecední seznam - M jako Maximální hodnoty a porovnej si co vše může být a co máš na lodi ty.

3. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Za jak dlouho se obnovuje lampa? Ve FAQ je cooldown 24 hodin, ale myslím si, že je to méně. Určitě už sem jí používal 2x během jednoho dne.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Zkusím se zeptat jestli odhalí info. Bohužel některé hodnoty nejsou veřejné a psané to bylo dle našeho aktuálního zjištění.
    EDIT: Neoficiálně by to mělo být dle jiného admina 12h.

5. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Myslel jsem si, že je to 12. Díky

6. Poseidon

Snad ano napsal to jeden z adminů další mají 24h a nevyjádřili se. Centrála též zatím ne, je to změněné na 12h a kdyby dala centrála info změním to zas.

7. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

24h to určitě není, už několikrát jsem ho použil 2x denně.

8. Poseidon

To bylo poslední oficiální stanovisko. Ale nemusí to bejt ani 12h, ale může. Dotyčný kolega má často pravdu, ale i tak je otázka jakou má skutečnost centrála a pokud se jí nerozhodne říct nenadělá nikdo nic a je to neoficiální.

9. ziandr

ziandr Zelenáč fóra

Koukám, že se provedla čistka, děkujeme
    Z 219 lidí na TS je tam 30, a na serveru není ani nikdo aktivní v chatu :D
    Jen je mi záhadou, že ti co jezdili na botu od prvního dne a zároveň do toho nasypali těžký love - protože hned druhej den lítali s fullkama jizvy nemají...

10. Poseidon

Tak je to celou dobu, bohužel se stále nedaří odhalit všechno. A tak jako některý program se omezí či přestane používat tak vznikají nové a je samozřejmě snahou centrály co nejvíce si tyto úpravy skriptu otestovat než pustit něco co by vedlo pak k rozhodnutí dané tresty zrušit.

11. ziandr

ziandr Zelenáč fóra

No spíš jde o to, že to zabilo celej novej server, na serveru je tak 50 lidí aktivních, zbytek i ti největší platiči mají jizvy.. Kolik z nich se vrátí?

Ano trochu si protiřečím proti první zprávě, ale prostě najde se tam pár co ještzě jizvu nemají a další co už jo

12. Z4zvor_

Z4zvor_ Zelenáč fóra

Hraju též na novém serveru a vůbec mi to nevadí, hráčů je tu pořád dost a navíc díky Debuffům bude víc BP. Každopádně dobrá práce a jen tak dál.

13. Poseidon

Nemyslím si, že to něco zabilo. Je to vždy o lidech je spousta lidí co pustí program i s jizvou na jakémkoliv serveru. Případně až jim vyprší neřeší a pošlou dál. A pak se najdou i tací co si dají říct.

14. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Stará známá bolest (aspoň u mně): před chvílí jsem dokončil Trhlinu. Podle Oznámení na moři v 7:44:51. Ovšem podle Deníku jsem ji dokončil v 7:45:46. Při dokončení jsem měl na moři čas cca 9:40, v žebříčku mám čas 10:31. Jak je to možné? Dělá to všem? Nebo ne? Jak potom může být žebříček férový? Ptám se už po několikáté a stále se s tím nic nedělá.
    https://prnt.sc/uUgXH-v1jnQw
    https://prnt.sc/7EHBe3oKkv_7

15. Leo.

dělá a myslím, že už jsem na to i někde odpovídala. Ptala jsem se na to už při první zmínce a bylo mi řečeno, že rychlý deník na moři je orientační a směrodatný je deník na hlavní stránce. Nevím proč jsou rozdílný údaje a víc mi to vysvětlené nebylo, ale do žebříčku by se měl počítat čas z hlavního deníku.

16. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Pochopil bych rozdíl pár vteřin, ale skoro minutu se mi zdá docela hodně. Hlavně nechápu, z jakého důvodu ten rozdíl vzniká.

17. Poseidon

Co se týče herního chatu je od rozdílného provozovatele. A nevím odkud si vyčítá data. Nicméně jsem zkusil projet trhlinu na jedné z lodí. Čas se ukončil někde u cca 22:07-22:08 bohužel přesný čas nezjistím z důvodu vyhození z mapy. V žebříčku mám 22m 8s a podle lodního deníku od startu po odměnu bych měl mít 22m 9s tudíž si myslím, že je to v pořádku.

18. Leo.

našla jsem původní hlášení chyby ode mě a vysvětlení bylo, že čas v rychlém deníku je čas tvého PC, ale čas v lodním deníku na hlavní stránce a v žebříčku jsou serverové časy. To znamená, že ty jsi nejspíš o minutu jinde než serverový čas.

19. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Ale čas zahájení trhliny je stejnej, jen na konci je rozdíl. Poseidone, neříkej mi, že je to v pořádku. Není. Mám v žebříčku jinej čas, než jsem odjel. Nedělá mi to pokaždý, někdy je to v pořádku, někdy se asi nějak záhadně můj čas odlišuje od času serveru. Je mi divný, že to sem nenapíše i někdo jinej, asi mám svojí vlastní osobní chybu, kterou nikdo jinej nemá :)
    Hele, já vím, že vy dva za to nemůžete a že s tím ani nic neuděláte, ale mně prostě štve to neumětelství v BP. Jak neumí zajistit rovný podmínky při hraní akcí a trhliny pro všechny. Ovšem vysvětlit umí všechno. Čas na mapě je orientační a jejich "přesnej" čas je o skoro minutu delší než skutečnej.
    Nikdo s tím nic neudělá, umělci v BP už vůbec ne, takže asi nemá cenu to řešit. Musím se s tím holt smířit. Ale jen do tý doby, než mě to zase naštve a napíšu to sem znova ;)

20. Poseidon

Já napsal na základě toho co jsem si to zkusil projet, že to bylo ok. Doposud jsi neuvedl jestliže si spočítáš deník zdali ti čas odpovídá či nikoliv. Stále tu řešíme čas deník verzus chat. Jak jsem psal herní chat je jiné společnosti tak jako herní forum a další a proto se prostě ten čas a další nedá na 100% srovnávat. Pokud to bude problém jen u tebe či náhodnej stejně moc nedávám vyřešení. Tak jako byl již jednou tvůj účet hlášenej například kvůli 50s které jsou na počátku. Prostě pokud se to bp neprojeví či tam není způsob jakým chybu reprodukovat je to k prdu. Taktéž se mi kolikrát na mém účtu objeví chyba a časem prostě sama od sebe odezní a buď se centrále neprojeví a nebo je to náhodná chyba která se jim nedaří opravit. Tak to v této hře je bohužel.
    Takže si nejdříve projdi počátek a konec z lodního deníku. Zkus spočítat kolik je tento čas a jestli tam je tak velký rozdíl jak uvádíš například ta minuta, pošli to na podporu a mohou to opět předat. Ale jak sám uvádíš není to pokaždé takže tomu moc nedávám, ale třebas se poštěstí.