Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

Jak můžeme udělat úkol pro sošky a bigpointy když v doupěti není jediný draconis.. Ani boss a ukazuje to že je jich třeba zabít 41 ?

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

pokud tam nejsou Draconis tak by tam někde měl být boss. Až se potopí tak se začnou znova objevovat Draconis.

3. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

Však říkám že tam není ani boss ani draci..

4. Leo.

5. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

mega.. nevím jak ted ale před 12tou to tak bylo.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Já nevím v kolik byl reset, nicméně je možné, že byl Kalytron chvíli předtím potopen a pak chvíli trvá než začnou skákat. Ale jsou to úkoly co jsou plánované na X hodin některé snažší některé náročnější. Přetrvává problém?

7. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

nevím dám vědět až dodělám event úkoly.. ale kroužil jsem na té mapě 15 minut a nic nevyskočilo.

draconis je zpátky asi nějaký bug.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/8/25
  8. Poseidon

9. Kolibrík_SK

Kolibrík_SK Rádoby autor

Predmet: Výzva na odstúpenie CZ/SK tímu
    Dobrý deň,
    ako dlhoročný hráč hry Seafight musím vyjadriť svoju hlbokú nespokojnosť so správaním a postupmi CZ/SK tímu.
    Vaša komunikácia voči hráčom je dlhodobo netransparentná, sťažnosti sa neriešia a tikety sú opakovane uzatvárané bez riadneho vysvetlenia. Navyše, na moje žiadosti o predloženie dôkazov k udeleným trestom (banom) som nikdy nedostal relevantnú odpoveď. Takéto správanie považujem za neakceptovateľné a v priamom rozpore s princípmi férovosti a dôvery, na ktorých má byť komunita postavená.
    Podľa môjho názoru svojím prístupom podporujete náznaky rasizmu a xenofóbie, a zároveň sa uchyľujete k zosmiešňovaniu, urážkam a osobnému osočovaniu mojej osoby. Chcem zdôrazniť, že na nikoho z vás som nikdy neurazil a poukazovanie na vaše chyby ako urážky tímu je nezmyselné. Takéto konanie je absolútne neprípustné v akejkoľvek hernej či spoločenskej komunite a namiesto profesionálneho riešenia problémov iba prehlbuje nedôveru hráčov voči vášmu pôsobeniu.
    Z týchto dôvodov vyzývam celý CZ/SK tím k zváženiu svojho ďalšieho pôsobenia a k odstúpeniu zo svojich funkcií. Vaše zotrvanie v pozíciách považujem za prekážku k obnoveniu dôvery hráčskej komunity a k férovej správe hry.
    Túto výzvu berte ako oficiálne stanovisko hráča, ktorý má právo požadovať seriózny prístup zo strany tímu. O tomto stave zároveň informujem Bigpoint v Nemecku, keďže ide o problém presahujúci hranice lokálnej podpory. A to že je ja-pumu moj otec a tak to sa k nemu spravte je neskutocne...

10. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

a jeje Puma je v koncich pač se knemu nikdo nepřidava :D :D

11. Kolibrík_SK

Kolibrík_SK Rádoby autor

Patris Táto výzva bola o adminoch, nie o tebe. Väčšina hráčov sa ani neodváži reagovať otvorene kvôli obave z banu, takže tvoje posmešky sú úplne zbytočné...

12. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

nikdo nema strach kvuli banu možna tak jen ty sam si to všechno začal ty si byl prvni kdo začal utočit slovně a bezduvodně na jine hrače a ted když sis poštval uplně celou komunitu proti sobě tak kopeš všude kolem sebe admini dělaj to co dělat maj tak se přestan do každeho navažet a bude tu zase klid než ti uskočilo kolečko

13. stafordvlktr

stafordvlktr Pisálek fóra

Ahoj reaguji na kolibřika jelikož to že tvuj otec má pouze svoji pravdu tak mužu řict že když jsem potřeboval pomoci leo nebo poseidon mě pomohli jak se řika 10 lidi 10 nazoru hezky zbytek dne :))

14. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Myslím si, že důvěru hráčské komunity CZ/SK tým má i si myslím, že hru spravuje férově. Pokud je naprostá většina s prací týmu spokojená a pouze 2 lidi mají problém, tak ten problém asi bude někde jinde než v činnosti týmu.
    Nikdy jsem neměl pocit, že bych se měl bát otevřeně na něco reagovat kvůli hrozbě banu.
    To co tu Kolibrík_SK napsal beru jako naprostý blábol, kterým bych se jako člen CZ/SK týmu vůbec nezabýval.

Patris0122, **Morgan** a Canabis-cz tohle ocenili.
  15. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

Já si myslím, že Leo a Poseidon by měli dostat ocenění za svatou trpělivost kterou s hráči mají a ne je odvolávat. Kvůli čemu? Kvůli komu?

16. Leo.

Moc děkujeme za podporu.

17. Remiel

Remiel Mistr fóra

Úvodní vyvážené regiony + proměna světa,
    souhlasím a tím, aby měli začínající hráči šanci hrát a nečelili útokům nadrženců s plackami, co si je tam jezdili topit. Ale myslím, že lepší řešení by bylo, jako bývalo kdysi do 6 levelu PVE mapa, a vyšším levelům by tam nešlo nic střílet.
    Zajímalo by mne, proč po těchto úpravách, zůstal zadavatel Norton Maxwell (vovoi) na mapě 1/1, když pro něj plníš úkoly od 5 mapy výše. A jestli si vyzkoušeli vývojáři střílet a přepadnout Zplozence Akkora mapa 1, který je za úkol pro 20 level. Opravdu s dmg elitní municí 32k, minimálně 5mg na přepad. To by byli na sebe soudruzi v NDR pyšní jak dokonalé vytvořili lžičky :D oproti tomuto.

18. Poseidon

I návrh na úpravu začátečnické ochrany je daný, záleží jen na BP co, kdy a jestli vůbec. Nicméně nevím proč by tam nemohl být na přijmutí úkolu byl tam již dříve. Nicméně dle názvu si myslím, že mají v plánu ještě nějaké další úpravy takže se nechce překvapit. Nicméně by jeden neřekl i malé lodičky jsem viděl honit na spodních mapách zplozence. Sice ho nepřepadnou asi, ale statečně se snaží si myslím. Nicméně zplozenec je už pro úkol například na 10 levelu. Ale jelikož některé tyto npc používají i do akčních úkolů je zapotřebí myslet aby i menší lodě ho měli dostupné tudíž si myslím, že mapa 1 není problém. Ale může se zkusit udělat návrh na mapu například 6. Otázka je samozřejmě co vše a do jaké míry hodlá centrála změnit má nějaký plán a dle něho jede a postupně ho zveřejňuje dle tohoto plánu.

19. Leo.

zplozenec i karkinos jsou i na vyšších mapách, můžete je střílet tam. Mapy 1 - 5 jsou ted určené pro nováčky aby hned na začátku nebyli topení hlava nehlava, což často vedlo k tomu, že to zase vypli. Dejme jim šanci si hru oblíbit. Myslím, že toto řešení je dobré.

20. Remiel

Remiel Mistr fóra

Poseidone byl jsi tam? HP se ti sníží na 300k a i když akční lodě střílím 800k tam nedám víc jak 32k. Jde o to proč těm lodím které si zapnou zkoušku nezůstane jejich HP. Také jsem tam dříve viděla malé lodě ho tam střílet, ale to dávaly 100k.
    Tak mi poraď jak s 19 levelem, dostanu na 28/1?

Zplozenec Akkora

Mapy: 1, 28/1
    HP cca: 10 000 000
    Leo aspoň se seznam s tím co pracně vytvořil do FAQ Poseidon než odpovíš. A za FAQ velký dík. Dá se tam najít vše.

Naposledy upraveno: 19/8/25