Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Ano je to už prý hlášené .Do konce týdne se tu přihlásí dalších X hráčů odhaduji.;)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Není zapotřebí aby to tu psal každý druhý. Zmíněné to bylo už 17.7. a problém se týká všech mistrovských talentů z dané sekce. Ať je to eldorádo, krakatice a i ten třetí pravděpodobně. Nezbývá než vyčkat na opravu. Bylo vyzkoušené, že stačí přehodit mistrovský talent a vrátit zpět. Někdo tu psal, že mu to nepomohlo, takže jedině zkusit a když nepomůže tak vyčkat.

3. silentpoki

silentpoki Zelenáč fóra

Zajímá mě... Jak je ta rvačka nastavená? Proč když se spawneme 2 vedle sebe.. Ani jeden nevezme bednu... A on nakonci skončí s půl HP a já s 0? Jak je možný, že při stejných podmínkách on je shopnej si udržet tolik hp? Oba máme amulet na 250k hp... A není to poprvé co se mi to stalo a většinou dokonce začnu i střílet první... A převážně to jsou ti stejní hráči u kterých se mi tohle dstává