Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Ano je to už prý hlášené .Do konce týdne se tu přihlásí dalších X hráčů odhaduji.;)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Není zapotřebí aby to tu psal každý druhý. Zmíněné to bylo už 17.7. a problém se týká všech mistrovských talentů z dané sekce. Ať je to eldorádo, krakatice a i ten třetí pravděpodobně. Nezbývá než vyčkat na opravu. Bylo vyzkoušené, že stačí přehodit mistrovský talent a vrátit zpět. Někdo tu psal, že mu to nepomohlo, takže jedině zkusit a když nepomůže tak vyčkat.

3. silentpoki

silentpoki Rádoby autor

Zajímá mě... Jak je ta rvačka nastavená? Proč když se spawneme 2 vedle sebe.. Ani jeden nevezme bednu... A on nakonci skončí s půl HP a já s 0? Jak je možný, že při stejných podmínkách on je shopnej si udržet tolik hp? Oba máme amulet na 250k hp... A není to poprvé co se mi to stalo a většinou dokonce začnu i střílet první... A převážně to jsou ti stejní hráči u kterých se mi tohle dstává

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

neházel třeba rakety? Ty se pokud vím použít dají a způsobují poškození.

5. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

dmg je tam tak či tak rozdilne vždy zaleži jaky padne dmg a take kritik tam nahodně pada takže ty mu daš třeba za 100K a on tebe kritne za 160K zaleži na štěsti co zrovna padne

6. Leo.

na mapu sevstupuje se stejnými atributy, to znamená, že máte jen 1 dělo, nefungují některé buffy a předměty atd. Proto aby měli víceméně všichni stejné šance, ale také záleží na tom jestli to jedno dělo je třeba ohnivá bouře level 5 a nebo hromový blesk level 4. to dělo má samozřejmě jiný základní dmg a tím je ovlivněná i základní rána. Pak už záleží na tom jaké bonusy najdete v truhlách. Takže i hned po začátku můžete mít rozdílný dmg a také se dají používat rakety a některé předměty jako kouřovka. Je to mapa hodně o dovednostech boje. Amulety mají také základní hodnotu, ale dá se u nich vylepšit cooldown a hodnota opravy takže někomu dají amulety víc života a rychleji a někomu míň a pomaleji. to také v boji hodně pomůže a takových věcí je víc. Ale nemáme k dispozici přesný přehled toho co na mapě funguje a jak.

7. silentpoki

silentpoki Rádoby autor

Spawnuli jsme se hned vedle sebe, takže oba bez truhel a bonusů, každopádně rakety jsme používali oba
    ale to s tím dělem, že si ho můžu vyměnit nebo tak, jsem netušil a asi to bude ten rozdíl

8. Leo.

podle mě systém automaticky zvolí nejlepší dělo, které máš na palubě, ale potvrzené to samozřejmě nemám. Vzhledem k tmu, že 1 dělo běžně neudělá dmg 100 000 tak rozdíl v dělech podle mě bude velký vzhledem k tomu jaké zvolíš.

9. Aras_61

Aras_61 Pilný autor

Ahoj Leo chcem sa opýtat aku dobu je archvivany chat teda aku dlhu dobu sa da skontrolovat chat a aku dlhu dobu su archyvované zaznymi na fore v prípade ak su zmazané a posledne co ma za ujíma je či Team bude aj nadalej fungovat v súčastnom zložení dakujem za odpoved

10. Leo.

na chatuje to myslím 14 dní, není to program BP takže se nedá moc ovlivnit jeho funkce. Na foru není doba expirace, příspěvky jsou tu celou dobu. Jakýkoli admin může vidět i smazané příspěvky. Neuvažuje se o změně členů týmu. Pokud já nebo/a Poseidon odejdeme, pravděpodobně se zruší tým a nebude se nahrazovat, protože celková aktivita na chatech, foru a podpoře je nízká. Bylo by to jako u jiných zemí kde to bylo podobné, členové týmu už to vzdali a tyto země teď musí čerpat z fora jiného jazyka a psát na podporu jiné země, většinou EN. Dokud tu my dva budeme bude fungovat i pomoc a podpora pro hráče, není důvod to měnit.

11. Aras_61

Aras_61 Pilný autor

Dakujem za odpoved ešte by ma zajímalo aký je tvoj nazor na to pre čo hráči nepíšu na forum a herny chat a pre čo nastal tak drasicky ubytok slovenských hráčov na tej to hre

12. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

A je to tady zase.

13. Leo.

Aras_61 opravdu si myslíš, že ti tady budu psát svoje názory aby jsi je potom mohl přidat k dalším screenům a poslat je na centrálu nebo jiné úřady? Pokud nás chceš nechat prověřovat tak si posluž, ale nedělej tady z toho komedii.

14. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

jojo bacha na celní úřad ten na seafight hodně kouká a finanční správa je BP už na stopě.

15. Aras_61

Aras_61 Pilný autor

Leo slušne som sa opytal lebo nechcem aby tá to hra skoncila ale pokial je tvoja dopoved na to čo som sa pýtal taká to v poriadku pekný den

16. Leo.

musíš se zeptat hráčů proč nechodí na forum a chat.

17. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

1. Proč v současné době, když dá někdo někomu bratra, tak to graficky vypadá, že do něj vystřelil? Myslím, že to dost plete.
    2. Kdysi se na hlavní stránce dala koupit 90denní sleva na nákupy. Na hlavní stránce to bylo zrušeno, ale na moři to nemůžu najít. Byla tato možnost odstraněna nebo špatně hledám?

18. Poseidon

1.Co se týče bratra ty na něj vyvoláš akci či též by se to dalo označit za útok, jen je to předmětem co jemu pomůže. Máš to stejné jako léčení.
    2. Na slevu se dá na hlavní stránce dostat stále, jen trošku jiným postupem. Například Tržiště-Elitní položky. Na levé straně máš Koupit perly a nato když klikneš máš původní nabídku na kterou se dalo dřív dostat například pomocí nabídky Tržiště - předplatné.

19. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

1. Já myslel to, že dříve, když jsem dal bratra, tak na toho hráče letěla taková "šmouha" nebo jak to nazvat, teď na něj letí koule, jako když vystřelíš.
    2. Děkuju, našel jsem to.

20. Poseidon

Zkusil jsem jak hráče tak npc a vždy letělo jen to co popisuješ jako dřív. Možná nějaký dočasný problém.
    Screenshot_1.png Screenshot_5.png