Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

running fire

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

a odkud to máš nebo kde to vidíš?

3. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

dostal som informaciu že by to mala byt ucina zbran voci ponorke

4. Leo.

ale co to má být předmět, buff, dělo?

5. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

je to nejspíše nejaky buf ktory bol prijaty na zmiernenie sily ponorky voci lodi

6. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Nefunguje El Dorado kliknu hodi se odpočet a hned v zapěti se to přeruší a přindu i o % copak se děje? :)

7. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

mě funguje.

8. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

pusti tě to na ElDorado? mě a kamoše to tam nepusti a nevime proč

9. Leo.

je to hlášené. Zatím co jsem vyzkoušela funguje když změníte mistrovský talent v té sekci na jiný a pak vrátíte zpět, nabijete ho a půjde skočit.

10. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

to kamoš taky zkoušel a nešlo mu to i tak ale v poho jak je to hlašene tak si jen počkame děkuji za info :)

11. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

Dále podle pumika Vodku sleduje celní správa a daňový úřad kvůli tomu že použil jeho fotku jako profilový obrázek

Naposledy upraveno: 20/7/25
    Patris012 tohle ocenil(a).
  12. Leo.

to sem ale vůbec nepatří. Osobní averze a osobní život si řeště jinde, ne na foru, chatu nebo DC.

13. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

prý to má co dělat s hrou.. profilový obrázek tady ..

14. Leo.

nemyslím, že je to tvoje starost. Věci ve hře se tady samořejmě řešit můžou, ale úřady mimo hru už sem nepatří.

15. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

nefunguje eldorádo ani podle Tvého návodu , asi je zrada u BP , ale kdyby to bylo v prospěch hráče to by byla náprava chyby na to šup , , ale ,že to omezuje hráče i platící ,to nikoho netankuje ,až tímto způsobem příjdou o další hráče , tak si můžou vzít lopaty a čistit kanály , chytráci

16. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Tak možná se něco měnilo. Jelikož jsem to také osobně zkoušel a fungovalo mi to. Každopádně problém je hlášen.

17. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

... a vřeší se až poklenou markantně příjmi , " nás to natankuje , lidi ů trubky ,platí /, / tak co se o to starat ,že ...

18. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To s tím nemá rozhodně nic společného. Záleží natom jak je oprava složitá a jak mají čas.

19. Leo.

také nezapomeň, že byl víkend. O víkendu se opravují jen urgentní problémy.

20. ..ζαקקy..

..ζαקקy.. Aktivní autor

Ahojte chtel jsem se zeptat jestly nekdo registroval ze nejde skocit na Eldorado na truhlickovou mapu po stisknuti to pise akce zrusena uz to nejde alespon sedm dnu, dekuji za info..