Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

Leo ahoj moderatori sa už na tom chate nudia nevedia čo zo sebou? Len striehnu kedy kto čo napíše aby mohlio dat ban? Odkedy je ban za slovo klamar? už naozaj neviete čo so sebou robit a mna to už neskutočne vytáča,,,, Nikdy na chate nenadavam sa stale ban na chat za slovné hračky...

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Moderátoři zajisté nedávají tresty proto, že by se náhodou nudili. Mají určitá pravidla, které stanoví provozovatel hry a jsou i kontrolováni. A rozhodně nemáš ban zato co tu tvrdíš, ale za tvoje nevhodné chování v EN jazyku. Tak aspoň buď chlap a nehledej něco kolem co tam není, ale přemýšlej nad tím co píšeš.

3. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

• Zbytečná citace
    Poseidon ty sa aj čítaš? podla teba sa tak to má spravat? ban na chat bol zrušeny pre to že som ho dostal neopravnene ale ta ma uz netrapi skor ma trapi tvoja absolutne neopodstatnena zaujatost voči mojej osobe hoci som ti basolutne nič neurobil... na chate sa vzdy spávam slušne ale to v tej to debate nie je vobec podstatne mrzí ma však ako sa správaš a nie len ku mne ale aj k ostatnym hracom..

Naposledy upraveno moderátorem: 11/6/25 v(e) 12:31 PM
  4. Poseidon

Rozhodně jsem nenapsal nic špatného a pokud myslíš můžeš poslat stížnost na centrálu ať to posoudí klidně. Možné lépe kdyby sis prošel pravidla a dával si pozor nato co kde píšeš.

5. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

• Zbytečná citace
    Ja nepotrebujem na nikoho bonzovat ja ti len píšem o tom ako sa spravas a nie len ku mne ale k hračom celkovo nič som ti neurobil a na chate som sa spraval slušne napísat niekmu že pre co uteka že je zbabelec na tom nič nie je ale nech napíšem čokolvek mám dojem ze by si dal vzdy za pravdu druhej strane a v tom je ten problem obsolutne proit tebe nič nemám nič si mi neurobil len posledné tyzdne vnímam tovoju zaujatost voči mojej osobe ale možno je to len nedorozumenie...

6. Poseidon

Njn když se nepoučíš je to těžké. Člověk tě upozorní na pravidla a ty je porušuješ dál. A pak budeš tvrdit něco o nějaké zaujatosti a podobně.

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Aras_61 co se týká banů tak ty se řeší přes podporu a ne na foru. Taky si uvědom, že na EN chatu jsou moderátoři z různých zemí, takže tě mohl zabanovat klidně italský, španělsky, ruský nebo německý moderátor. Takže tvoje napadání nás tady je absolutně bezpředmětné. taky si uvědom, že jak se do lesa volá tak se z něj ozývá. My jsme stejně slušní jako ty, ale to neznamená, že si necháme dupat po hlavě. To, že se ti Poseidonovy odpovědi nelíbí neznamená, že je vůči tobě zaujatý nebo tě nějak napadá. Několikrát tě upozorňoval na pravidla chatu a ty jsi je stále porušoval. Opakovaně tu upozorňujeme na zbytečnou citaci a ty ji stále používáš. Takže až ti skončí ban na forum ani se nepokoušej tu psát, že byl neoprávněný.

Georgechang1 a stafordvlktr tohle ocenili.
  8. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

Zdravím, když jdu na mapu kde jsou truhly jak získám za harpunování vždy mě to vyhodí třeba už v čase 12sec. a né až 0sec???

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ideální by bylo video, pokud můžeš natoč to a pošli na podporu.

10. stafordvlktr

stafordvlktr Pisálek fóra

to je zbytečny řešit to vidim na chatu od pumika furt :D jinak všem super hru přejí