Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

Taktež mi nejde použit kod na moři

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

na hlavní stránce už to nepůjde (viz Patch Day), ale na moři by jít měl.

Kód z mini hry funguje jen jsem musel aupravit otázku 1, kvůli nedorozumění mezi CS/EN jazykem :D
    Na moři po zadání kodu se neobjevuje žádná hláška, ale v deníku budete mít odměnu.

AISMEN tohle ocenil(a).
  3. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

To je hezke a ted kdy sem ten kod zkoušel abych to mohl v deniku najit :D myslim si že by todle měli zpravit pač hodně hraču si bude myslet že jim kod nejde teda aspon myslim :D ja to hledat v deniku fakt nebudu pač opravdu nevym kdy jsem to zkoušel a odměna bude stejně trapna takže nema smysl to ani hledat :D

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Tohle už bylo hlášeno i pro dlouhé kódy nepamatuji si výsledek, ale asi nebyl brán jako potřebný pro opravu jako více věcí co hráčům vadí, ale podle centrály jsou bohužel ok.

5. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

no jde o to pokud budou nějake kody zveřejněny až po jijich expiraci jako že už se nebudou moc uplatnit jak zjistim jestli jsem kod uplatnil když ho nenajdu v deniku tim padem nevim jestli jsem kod zadal spravně a zjistim to až bude veřejny ale to už ho aktivovat nebudu moc to mi trochu vadí

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

v deníku vždycky najdeš odměnu hned po zadání

7. aliens-cze

aliens-cze Pisálek fóra

Leo dotaz na recept torpedomety lvl 7 a výše. Nenašel jsem je ani v platebce leda by se daly nějak upgradovat. pokud tedy takový lvl existuje.

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Aktuálně by měl být maximální level 6.Pravděpodobně je otázkou času kdy se objeví.