Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano je to místnost udělaná pro dotazy, ale stačí si pročíst pravidla a hned zjistíš, že porušuješ pravidlo spamu. Jak jsem již psal možnost kontroly má pouze podpora hry. Optimální by bylo udělat video celé situace počkat až kolegové se podívají na problém s komunikací na podporu a následně jim to poslat. Jelikož opravdu netuším, že by někdo něco takového hlásil.

2. *C.ACTIVE*

*C.ACTIVE* Pisálek fóra

Ahoj te nevíte kam zmizeli teleporty?

3. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Víme.Třetí okýnko dole zprava,použij ruzné přeměty se to jmenuje :)

4. *C.ACTIVE*

*C.ACTIVE* Pisálek fóra

děkuji

5. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

Ahoj Leo,prosím tě kde seženu Tyčky Či-či,když už nemohu na lvl 34,krom truhel.Nemohli by udělat úkol na vyší mapě.Nikdo nevěděl že je budeš potřebovat na nákup.Dík za odpověd

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

před nedávnem spousta hráčů na vyšších levelech nadávalo, že mají spoustu či-či tyčinek a nemají je za co utratit, ale dám návrh na úkol pro případ, že budou stálou měnou pro nákup.

7. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

Tak potom nevím jak nakupují dračí pouto.

8. Leo.

v Kalytronech je šance na zisk

9. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

tj.kalytron tě dá na 3 rány tak jak je získáš?A na útočiště právě musíš mít ty pouta.

10. Poseidon

To už taky bylo od počátku, bohužel prostě rozhodnutí BP to takto nechat. Spousta hráčů kupuje balíčky tudíž má pak tyčinek i Dračích pout hodně. Už byl tehdá úspěch, že alespoň pro hráče s Kalytronovým útočištěm dali možnost získat i tam pár BP. Jak psala leo, předá tuto skutečnost dále v souvislosti s pouty, ale jestli se centrála rozhodne pro realizaci kdo ví. Dřív bylo něco slíbeno, ale bohužel zatím nic. Ale jak jsem se díval řešil tuto skutečnost již jiný team a též to dopadlo dostupnost na tyčinky v akčních, atlantských truhlách, občas některé akční úkoly a pak výměna za tyčinky získané z platebky či truhel. Ono je dosti pravděpodobné, že pouto i tyčinky jsou ještě jinde, ale nedostáváme informace o odměnách je to spíš z toho co získáme.

11. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

Ale nenašel jsem je ani v platebce tak že nevím v jakém balíčku.

12. Poseidon

Tak samozřejmě nejsou v každém balíčku, obsah balíčků se mění. Nikdo ti neřekne v kterém balíčku jich zrovna kolik bude. Je potřeba sledovat trh a sbírat kde to jde tyčinky a nebo přímo pouta. A uvidíme jak se k tomu postaví BP. Ale je za mě blbé když 12/08/2024 je žádost o jejich odstranění od hráče kvůli levelovému omezení a nyní je zas chceš ty zpět.

13. Aras_61

Aras_61 Rádoby autor

Ahoj Posiedon ziskal som pečat treba to neako aktivovat aby sa mi otvoril specialny trh? dakujem za odpoved :)

14. Poseidon

Bohužel zatím nemám informace ptal jsem se, jelikož nejsi sám. Ale jelikož se zobrazují i nabídky děl jen někomu a je někdo je může koupit očekávám, že jsou nějaké potíže. Ale uvidíme, jestli se někdo vyjádří.

15. Aras_61

Aras_61 Rádoby autor

Dobre počkám dakujem ti hlavne za to že si tu skoro kazdy den do noci ochotny poradit alebo aspon odpisat :) ja -pumu :)

16. Poseidon

Odepsání není problém, ale kolikrát si říkám, že je to zbytečné když dané informace nemáme, je vzneseno několik otázek a bohužel na nic zatím reakce dneska. Jelikož jsem sledoval, že na DC se nato ptá hodně hráčů bohužel asi nikdo neví, jelikož doufám, že by alespoň některý hráč případně hráči odepsal.

EDIT: Takže trh za Pečeť slávy zatím není ve hře a teprve přijde.

17. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

Na ponorkách nejde presunúť posádku na ponorku,tento problém dosť často pretrváva

18. Leo.

já se s tím setkala jen jednou a stačilo kliknout na přesunout posádku i když tam žádná viditelně nebyla zavřít okno, otevřít a pak už šla normálně nasadit. Někdy pomůže i relog. Taky samozřejmě předpokládám, že v tu dobu nejsi pod palbou, protože stejně jako nepřesuneš děla během útoku, neměla by jít přesunout ani posádka, ale nevím jaký přesně máš problém, jestli ti to nepíše nějakou hlášku.

19. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Stalo se mi to samé několikrát i když měníš posádku v přístavu, takže nejsi pod palbou. Musí se to zkoušet víckrát, zavírat okno a časem se to povede. Ale samozřejmě to otravuje. Nicméně se mi to už docela dlouho nestalo.

20. Poseidon

Též se mi to párkrát stalo, ale většinou stačil například relog. Nejhorší je, že to jsou potíže, které jsou náhodné a často se DEV teamu neprojeví a není pak co opravovat. Tuplem je to náhodně a u některých hráčů a o to horší :(