Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Proč už menu munice neukazuje k čemu,nebo co ona munice dělá?Např.u konfet,že dávají dvojnásob eli bodu atd?Něco jsem prošvihl?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Tak to netuším, ani si to nevybavuji. Ale děje se spousta změn a ne každá se dá najevo. Ale nedivil bych se kdyby to byl záměr již dřív určité hodnoty bonusů proti něčemu se nedávali veřejně jaké jsou.

3. ...VictoryCZL...

Mě jde o to jestli to ty bonusy ještě vubec má?Konkretně konfety.Tak snad kdyby ne,tak je oznámena nějaká změna?Hele,jsem tu každý den,xy hodimn a pomalu tyhle tajne změny nedávám.Taky v nějakém patch day bylo oznamko ,že ledově ohnivá munice bude mít DMG 120,jako trhlinovka například,vidím u ní ale hodnotu 90.

4. Poseidon

Bohužel co nedostaneme to nevíme. Jak jsem již psal BP spoustu úprava hodnot neřekne. Nicméně tu munici si pleteš si myslím. To byla ledová munice a ne ledově ohnivá. Ledová munice měla poškození 80 a někdy k tání ledu nebo akci na konci došlo ke změně na 120. Musel bych projít každej patch, ale jak vidím změna na fóru byla 9/1/25.

5. ...VictoryCZL...

jj s tou municí ledovou máš pravdu,pardon.

6. Poseidon

Nic se neděje. Jak říkám, nelze si pamatovat vše, obzvláště když některé změny se dějí bez oznámení.

7. Gold_ship

Gold_ship Zelenáč fóra

Zdravím, proč někdy kliknu třeba na krvelačnost,amulet(nebo něco takové) a neaktivuje se mi to jen to zmizí nabídka z moře a nic¨?? a třeba někdy i 3x aby se to aktivovalo??

8. Poseidon

Máš zápis v lodním deníku jestli došlo opravdu k použití? Nevím moc často v nabídkách neklikám, ale může to být si myslím tím, že třebas nedoběhl cooldown od posledního použití.

9. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Tím to není. Taky se mi to stává. Chci třeba pustit špicla, otevřu menu, kliknu na špicla, menu zmizí, ale špicl se neaktivuje a musím vše opakovat. Občas se to stane.

10. Gold_ship

Gold_ship Zelenáč fóra

Přesně skoro vše tohle dělá a nekdy ani jednou nestačí!!
    Neodebere se to není to v deníku

11. Poseidon

Prosím dle pravidel. Asi by bylo optimální zkusit udělat nějaké video a poslat ho tedy na podporu aby to mohla předat situaci dál. Jestli na něco přijdou. Jedná se o klienta či prohlížeč?

12. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Já jedu v klientu. Ale natočit video asi bude problém, protože to nedělá pokaždé.

13. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

a to je právě to proč se spousta náhodných chyb nedaří opravit. Když DEV tým ověřuje chybu a jim se to několikrát neukáže tak nemůžou zjistit kde je problém. Proto je nejlepší když se podaří natočit video, kde je to vidět. Oni si video rozeberou a mají větší šanci přijít na to co ji způsobuje.

14. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

Zdravím, proč nejde jít na behemont lví srdce a takové mapy?

15. Poseidon

Nevím jaký máš level, mají levelové omezení již nějakou dobu viz například abecední seznam.

16. kvako*svk*FMF

kvako*svk*FMF Rádoby autor

jakto že nefunguje podpoa?

a ešte jeden problem zaroven dotaz..prehadzoval som kamenez jednej lodi na inu...tri dni nazad..ale nejak ked každy den nalogujem v uloženych oblubenych ich mam ale na lodi su realne neni..

Naposledy upraveno moderátorem: 12/3/25
  17. Poseidon

Takže za a prosím dle pravidel. Co se týče otázek nemám žádnou informaci, že by podpora nefungovala kolegové běžně dneska odpovídali, takže nevím kam jsi psal.
    Co se týče těch kamenů, nějak tě nechápu jak je tam někde máš a někde ne to je nějaké divné. Ale na účet vidí pouze podpora.

18. kvako*svk*FMF

https://prnt.sc/p43-vd-g1geG aby si pochpil.. ked kliknem na hlavnej stranke na podporu vyskoči mi toto..ked kliknem na hocičo vyhodi ma z celeho sea a na logovanie klienta aby si to pochopil

zadalššie ako som pisal tri dni nazad som si z dizajnu ktory som mal na NPC prehadzoval kameny na iny všetko som potvrdil..vtedy sa strielal lvl 37,,, ked som došiel na druhy den pozrel som si nastavenia ktore mam https://prnt.sc/voayZxjAL7uZ ...Všetko v pohode vydem na 54 a lode ma nezmiselne strielaju za 120k ..šiel som do pristavu...nasledne som skontroloval dizajn kamene tam neboli ked som otvoril klenotnika pritom večer predtim som ich tam potvrdzoval.. dva dni po nalogovani sa to opakovalo.. kamene na lodi ktoru som mal už odstranenu z oblubenych nastaveni..

19. Poseidon

Tak to musí být asi něco nově nějaký problém protože bez přihlášení to jde. Předal jsem tuto informaci dále. Nicméně pokud nechceš dostávat tresty prostuduj si pravidla, porušuješ opakovaně.
    Co se týče kamenů je to nějaké divné nezkoušel jsem kameny nyní přehazovat, ale samovolně by se neměl vyjmout a máš je někde ve skladu ty kameny, nebo jsou na jiné lodi či kde.

20. kvako*svk*FMF

apropo hram cez klinta tak nechapem prečo mi to robi

uuu daš si prednastavenia ktore vaš vyrobene.. tam mašš v hviezdičke uložene aj lode https://prnt.sc/hqVXIV0l2rGF .. ked skončim vštko je ok ..ked sa nalogujem na druhy den oblubene mi ukazuje že kamene su na lodi ale ked pozriem prehlad a zmenu dizajnu kamene su tam neni su na tom predchadzajucom dizajne odkial boli odstranene... a ko poušujem čo nechapem je to miestnost dotazy pre vas ak to spravne chapem dokonca všeobecne dotazy