Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Tak nevím, zkoušel jsem to na více lodích, ale zkoušel to i jiný hráč a nic takového se nám nestalo. Takže jedině udělat video s danou situací a poslat ho na podporu, aby to případně předali dál. Ale pokud se jim to neprojeví tak stejně nebude co řešit.

2. 亗…•Ezziee•…亗

亗…•Ezziee•…亗 Zelenáč fóra

• Psaní velkým písmem - varování
    mam takovy dotaz proc nejde skocit do bezpecneho pristavu ? jak mam odevzdat ukol ? proc nejde psat
    Akce 2025/Diskuze ? dekuji za odpoved

Naposledy upraveno moderátorem: 25/1/25
  3. Poseidon

Nevim proč, ale vlákno bylo uzamčení již by tam mělo jít psát. Co se týče skoku do přístavu pravděpodobně jsi pod nějakým útokem, jinak tam jde normálně skákat. Nicméně prosím dle pravidel.

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Chtěl bych se zeptat, jak funguje seřazení designů "Od nejnovějších"? Včera jsem získal design LRM Duestahr. Když mám designy seřazené "Od nejnovějších" tak je tento design daleko ve druhé polovině seznamu. Podle mně by měl být první hned za oblíbenými designy.

5. Poseidon

Řazení je podle umístění v systému nikoliv podle zisku na účet.

6. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

OK, ale tento design je teď nový, ještě nebyl. Proč je až ve druhé polovině?

7. Poseidon

To, že je nový nebo starý natom vůbec nezáleží. BP má nějaký soupis designů, kde nejsou všechna místa obsazená a tak jednou ho dá někde na volné místo, jednou ho dá nakonec ale podle čeho to tak dávají to nevím.

8. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Potom je ale řazení "Od nejnovějších" k ničemu, když se mi tam neukáže design, který jsem před chvílí dostal. Pokud dám řazení "Abecedně A-Z", tak zase nefungují designy označené jako "Oblíbené", nejsou na začátku.

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

co se týká řazení od nejnovějších nebo nejstarších, poslala jsem už návrh na úpravu názvů, které jsou matoucí a co se týká řazení abecedně tak se oblíbené designy zobrazují na místech podle abecedy a to i oblíbené. Ty které sis vybral do oblíbených máš v tom malém okně nemá to s filtrem abecedně nic společného. Jsou to dva různé typy filtrů, abecední se řadí podle abecedy bez ohledu na to, které designy máš v oblíbených. Nejnovější/nejstarší jsou řazené podle umístění v systému a tam jsou z nějakého důvodu oblíbené vždy nahoře, ale e to jiný typ filtru. Za mě je tento typ zbytečný když neukazuje designy podle data zisku.

10. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nemám dotaz, jen upozornění: u nového ponorkového designu Striatula máte Dostupnost: Pirátští vládci 2025. Měl by tam být Čínský nový rok.

11. Poseidon

Upraveno, děkuji za upozornění.

12. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

Zdravím,
    Mám dotaz jak je možné použít ochranu aura když mám tortugu vezme mi jí to ale nedá se mi tak by to mělo být zakázané nebo by mi to mělo zrušit tortugu a né že mi zmizí a ještě se mi dá cooldown na auru!!!

13. Poseidon

Tak jsem kvůli tobě vyplácal teda jednu tortugu a jednu ochranu abych se ujistil, že není nějaký problém či neohlášená změna.
    2025-01-30 18:55:28 Získal jsi 3600000 x Ochranná aura. Důvod: Nákup
    2025-01-30 18:55:28 Odebráno: 1x Nestálá ochranná aura. Důvod: Aktivace.
    2025-01-30 18:55:12 Odebráno: 1x Světlo z Tortugy. Důvod: Aktivace.
    A mám oboje jak tortugu tak auru. Buď ti něco zrušilo auru a nebo jsi jí neviděl, což se mi taky jednou stalo při přeskoku z Atlantidy.

14. Niterói

Niterói Pisálek fóra

• CapsLock - Varování
    Už vím co znamená do blba ,nebo-li do zblbnutí. Do úkolu střílím NPC abych vysřílel admirála ,který vyběhne na mapě ,kterou ještě nevlastním a po střelení si šesti set zlatovlásek se mi zadaří ho ve tři ráno dostat. A když level získám je tu další Tyran a vždy vyběhne na mapě kde já nejsem , na mini mapě není a než ho najdu tak ho dostřeluje někdo jiný. Tak se ptám není to debilita , střílet na jedné mapě a na druhé se vynoří s mým nikem , to tady můžu být celý týden a nic . DNES UŽ TO TAK BYLO TŘIKRÁT

15. Poseidon

Není cíl mít vše hned, proto to mají nastavené tak. Admirálů je více co skáče na mapách co nemáš a musíš čekat a to jsou někdy admirálové co skáčou jednou za X hodin. Vystřelit zrovna Tyrana třebas kolem 11 kdy lidé začínají dělat úkoly na erby z trhliny si myslím, že se dá. Je to tak u většiny admirálů, že vyskočí na jiné mapě než tam kde jsi ho střílel, někdy na mapu můžeš přejet, ale to, že vyskočí na mapě, kam nemůžeš tě ještě potká několikrát. Prosím dle pravidel.

16. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Poseidone, můžu se prosím zeptat, kdy si vkládal zatím poslední příspěvek (č. 9) do vlákna Patch day 2025? Ukazuje mi to čas vložení 12:21 AM, což je nesmysl. Pokud se používá AM/PM, nemůže být čas vyšší než 12.

17. Poseidon

Toti tu ukazuje něco špatně.
    upload_2025-1-31_12-6-37.png

18. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

může být čas vyšší. Země, které používají AM/PM mají 12 h cyklus namísto 24 h na který jste zvyklí. Takže 12:00 AM je půlnoc a od ní je cokoli až do 11:59 dopoledne označené jako AM, takže české 3h ráno jsou 3 AM. 12:00 PM je poledne a cokoli potom až do českých 23:59 je označené jako PM, takže českých 16:00 h je 4 PM.
    To že máš jiný čas než Poseidon je nejspíš způsoobené časovým pásmem, ve kterém zrovna jsi. Já mám taky jiný čas než Poseidon.

19. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Já vím, jak funguje AM/PM. A čas vyšší než 12 být nemůže. 12 hodin dopoledne, tedy AM a 12 hodin odpoledne, tedy PM. Nad 12 nic není. Mně se to zobrazuje špatně, mám čas vložení 12:21 AM, což je nesmysl. Já netvrdím, že Poseidon něco udělal chybně, jen jsem chtěl vědět, kdy to vkládal. Pokud by to bylo časovým pásmem, tak z toho vyplývá, že Poseidon není v ČR ;)
    https://prnt.sc/nwvKucEI-dOE

20. Poseidon

Nevím jestli si forum přebírá časové pásmo, ale dle příspěvku leo asi ano, ale v nastavení máš případně jaké časové pásmo chceš, tudíž budeš mít jiné. Ale nesmysl to není se se podívat po internetu například upload_2025-1-31_14-14-31.png

A když si změníš z středoevropského UTC+1 na UTC jen máš hned to samé co ty, takže je to opravdu OK.
    Screenshot_2.png