Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. D45**

D45** Zelenáč fóra

to by byl zázrak kdyby tu šlo něco hned na poprvé..:oops: Bp jak na Nový rok tak po celý rok:cool::cool: ta hra už není co byla dřív :eek::eek::eek:.. bohužel

2. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Díky za ten kod.

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

z mini her se kod zveřejnovat nesmí

4. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Já nevěděl že byl z minihry.Našel jsem ho na ofiko FB seafight v komentech.No a já děkuji za ban co jsem vyfasoval.

Canabis-cz tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ani tam by neměl být, ale to by tam musel sedět někdo 24/7 z BP a trestat tam. Nesmí být na správně uvedený nikde dokud je platný. Až je platnost vyprší je možné ho napsat v případě, že se ho nepodařilo někomu vyřešit a chce vědět jak to mělo být správně. Ale při tvé hodnosti by jsi to mohl již vědět. Nebyl jsi první kdo zato zde byl trestán. Tak jako už jsem nechápal tvojí otázku když jsi bez naší odpovědi ho dal a nazdar.

...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  6. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

jede vam hra ?

7. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

• Zbytečná citace
    nejde,ale ban mi dat zas mužou umělci :))

Naposledy upraveno moderátorem: 3/1/25
  8. Georgechang1

Georgechang1 Pisálek fóra

tak moc děkuji bogpointu o něco jsem se snažil a padlo to tak jsem potrestán za něco za co nemohu ale to je jim jedno

9. Poseidon

Prosím dle pravidel ...VictoryCZL.... . Ty jsi na ty tresty, ale nahráváš sám bohužel.
    Hra nešla, ale už zas jde.

10. aver

aver Rádoby autor

rad bych se zeptal, je bojovka, jsou akcni truhly, ale nelze koupit akcni klice, a ze zimni akce jste akcni klice vymanili za normalni, to je nejakej ucel? :D

11. Leo.

chybějící klíče jsou hlášené

12. aver

aver Rádoby autor

dekuji za rychlou odpoved :)

13. Leo.

14. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

Ahoj nejede to hrozna sekacka pls restart

15. Poseidon

O tom bohužel my nerozhodujeme to je na rozhodnutí BP. My jsme problém nahlásili hned v počátcích.

16. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nějaká chyba s Kotlíkem ze Sáby? Měl být od 11.1. a není.

17. Leo.

18. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Co je to za "novinku", že když teď skočím na mapu Trhliny, tak se čas nepočítá od 0:00, ale běží jakýsi odpočet? Stejný problém je i u skupinové mapy k současné akci. Proč dělá BP nějaké žebříčky podle času, když není schopné ho objektivně a regulérně měřit?

19. Poseidon

Tak teď jsem zmatenej nevím co máš namysli u trhliny. Ano některé minihry mají odpočet na počátku a když se člověk pohne vrátí ho to zpět než se začne počítat čas. Ale já skočím na trhliny a mám čas 00:00:00 a začne se mi normálně počítat. Co si pamatuji, čas se tu jednou řešil teď nevím jestli to byla přímo trhlina či nějaká mapa a bylo řečeno, že počítání je v pořádku.

20. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Já skočím na trhlinu, mám tam čas něco málo přes 40 vteřin, nejdřív běží odpočet do 0:00 a pak se teprve začne normálně počítat čas. Stejně to je u eventové minihry, jen tam ten čas na začátku, od kterého běží odpočet, je menší.