Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Gotai*8*

Gotai*8* Pisálek fóra

vcera sem mel stejny problem a tak sem se prihlasil az dneska a uz to slo

2. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Toto se mi stavá pořád,takové malichernosti už dávno nehlásím neřeším,je toho více. Mě osobně stačí se třeba 2-3.... přelogovat a většinou to je vyřešené.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To je to co jsem uváděl. Vím, že se to hlásilo, ale pakliže se nepovede DEV teamu dodat nějaký postup reprodukce či ho nezjistí oni nemají co opravovat.

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Když už je možnost vylepšovat Hromové blesky, proč není také možnost je rozebírat?

5. Poseidon

Osobně si myslím, že je to z důvodu bezpečnosti, vždy se to přidává postupně v nějakých krocích. Ale předám dál.

6. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Díky. Ale trochu nerozumím, proč z důvodu bezpečnosti?

7. Poseidon

Jsou to nová děla, převážně za peníze a i přesto, že je zabezpečení na každém hráči již kolikrát se stalo, že si někdo pustil někoho na účet a ten mu znehodnotil nejlepší děla.

8. _vaness_CZ

_vaness_CZ Pisálek fóra

ahoj, nevím zda jsem na správném vláknu.
    Mám problém s podmenu vybavení, když chci změnit torpédo mám lištu s torpédy mimo rámec obrazovky a nevím jak ji přesunout.
    Taky se celé změnilo je to na výšku přes celou obrazovku a něco je i mimo.
    Děkuji

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

na horní liště v možnostech zkus resetovat lištu s torpédy, tu si pak můžeš otočit vertikálně nebo horizontálně

10. _vaness_CZ

_vaness_CZ Pisálek fóra

zkusím, dík

reset nereaguje, bohužel.

musím dát "výběr torpéda", "možnosti" potom "grafika" a "obecné" pak se mi rozvine nabídka na obrazovce

Naposledy upraveno moderátorem: 30/11/24 v(e) 2:53 PM
  11. Leo.

napiš prosím na herní podporu a pak pošli i screeny

12. aver

aver Rádoby autor

nazdar bazar, bude se nekdy dat dostat na krakeni mapu? seberu maso, zacne odpocet a...akce byla zrusena, a tak to jde cely dny dokola.

Pexeso tohle ocenil(a).
  13. Leo.

_vaness_CZ našla jsem dočasné řešení. Klikni na torpédo, otevři možnosti a změn velikost, pak si ji zase změn zpět. Nahlásím tuhle chybu, ale i tak by bylo dobré napsat na podporu aby měli víc ID k prověření

14. Poseidon

Na mapu krakena se dá dostat. Je hlášený problém s ikonou, takže musíš prostě zkoušet, až se trefíš, že je kraken aktivní. Tak jako to tu psal ve vláknu ke krakení mapě ...VictoryCZL..., že měl štěstí po restartu, který zrovna v daný den probíhal.