Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

V bezpečném přístavu 9 nejdou brát denní úkoly (např. Uber Zelenomodrý zmiji 1M nebo Uber Pozlacenýmu lvovi 5M). Je potřeba nejdřív udělat všechny úkoly na lvl 41-45, než se k těmto opakovacím úkolům dostaneš. A druhý den je to to samé, denní úkoly nejdou. Je ta chyba už hlášená?

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano tato situace je již zmíněná ke kontrole.

4. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

COATEDCOBALTFIRE Kod z ofiko FB Seafight,platný do 30.10

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

6. Hugo9109cz

Hugo9109cz Zelenáč fóra

Zdravím, jen malý dotaz, nyní už se nedají ve výrobní dílně vyrobit děla 55-librák?
    Před pár dny jsem je ještě za zlato nakoupil, ale dnes již v nabídce nejsou...

7. Poseidon

Nevím, položil jsem otázku.

EDIT: Takže oprava by měla proběhnout dnes na 55 librová děla.

Hugo9109cz tohle ocenil(a).
  8. Hugo9109cz

Hugo9109cz Zelenáč fóra

Děkuji, už jsou zase k dispozici. Jen je nelze vylepšovat. Ale to u těchhle děl nevidím jako zásadní problém.

9. Poseidon

Zmínil jsem to, ale myslím si též, že toto dělo na další stupně je nedůležité.

EDIT:
    Mělo by se snad řešit osobně bych byl pro zrušení u těchto 60 libráků. Je to zbytečné spousta hráčů má limit těchto předmětů s dělama nikdo nestřílí. I děla jako taková by se mohla zrušit jsou k ničemu za mě, jestli je někdo využije jednou za sezónu leda.

10. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Poseidone,jsou to děla za zlato a jdou z nich jádra.Lehce vydělané mince do sezony např.Stačí z materiálu z nic udělat admirály a ty rozebrat.

11. Poseidon

Ano vždyť jsem to zmínil, ale tak to není potřeba jejich vylepšení. A hlavně akcí, kódů atd a jsou to děla, která jsou v podstatě k rozebrání. Taktéž jako spousta používá sezónní pass a to jsou také děla na rozebrání. Tudíž kdo chce tak má stále co rozkládat. Dělat děla za zlato, kde dosáhnu za chvíli 280 jader a všechny ostatní jsou k ničemu. Obzvláště v dnešní době jde získat tolik mincí, že dost hráčů má hotovou sezónu i měsíc a více dopředu.

12. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

Dobrý den , mám dotaz , kde seženu tu měnu " Umbro " ?

13. Poseidon

Kromě toho, že toto vlákno není pro akci nevím v faq o ní nic není. Slyšel jsem od hráčů, že by to snad mělo být ze skupinovky, ale opravdu netuším.

14. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

umbro se ziskava z mapy stinovy pruvodce

15. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

To byl jen dotaz , jelikož poslední dobou nevím coje měna " jen akce" , je v tom docela chaos ,jako ve všem . Omlouvám se , že jsem to napsal sem

16. Poseidon

V pohodě, přišlo to s akcí tak bych to býval zkusil tam. Jde o to, že bohužel hodně hráčů nepoužívá pak funkce jako hledat či nové příspěvky. Prostě se podívá do vlákna akce a zeptá se tam. Přitom by takto už mohl vědět.

17. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Je sice od BP hezké, že konečně do Výroby přidali možnost vyrábět a vylepšovat děla Hromový blesk. Ovšem i na výrobu i na vylepšování je potřeba recepty, které se zatím nikde neobjevily, takže jako kdyby nic nepřidali. Kdy bude možné recepty sehnat?
    PS: zlaté časy, kdy ještě žádné recepty nebyly a ze dvou děl se udělalo jedno lepší ;)

juraj888, *štěpánek* a .WWW. tohle ocenili.
  18. Poseidon

Recepty už jsou potřeba nějakou dobu. Kdy budou jaké balíčky recepty dopředu moc nevíme. Chce to pravidelně sledovat platební balíčky zdali tam nejsou. Nečekám, že budou moc často když v Sábě přidali myslím minulý měsíc teprve děla na 3 stupeň. Bohužel spousta předmětů bývá jen jednou za čas a pokud si nevšimneš máš na dlouhou dobu smůlu. A nebo jestli se neobjeví až budou předměty na děla. Ale opravdu jedině sledovat to jsou jen moje odhady.

19. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

Mám problém, som na ponorkách, mám ponorku, ale mám dela a municiu, a nejde mi nič zmeniť, je to hlásené?

20. Poseidon

Zkoušel jsem nyní ponorku a vše v pohodě. Nevím jestli to je ještě stále ve stavu hlášeného, ale dříve to bylo, ale děje se to náhodně a tudíž vyvolat problém pro DEV team je složité. Většinou mi pomohl relog či vyskočit na hladinu změnit loď a zpět do atlantidy.