Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

Mám dotaz .Půjde hra ještě dnes ,nebo to budete opravovat bůhví do kdy?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Hra normálně od restartu jede.

3. Ještě půl hodiny po restartu to nešlo po restartu nešlo.

4. -MOR

-MOR Zelenáč fóra

přes prohlížeč Google mi to nejde doposud

5. Poseidon

Nevím v kolik byl restart přesně. V 15 cca naskočilo info o restartu kdyby byl cca 15:25 pak chvilku než se provedla aktualizace já jí dělal 15:38 a již 15:40 jsem byl na moři. Ale vím od hráčů, že již 15:36 byli na moři a psali, že stále nedošlo ke změně v prodeji karet, která měla. Je vždy pořádně zapotřebí provést aktualizaci. Doporučuje se i zavčasu před restartem provést vypnutí klienta a pustit ho cca 5 minut po restartu. Někdy pomůže reinstalace, či reinstalace úplná dle návodu od BP.
    Co se týče klienta zkusil bych vymazat paměť prohlížeče či jiný prohlížeč. Zkoušel jsem nyní nalogovat jednu loď v prohlížeči a v pohodě.

6. Georgechang1

Georgechang1 Zelenáč fóra

ahoj prosím jak se dá vyřešit že když jdu do skupinovky tak ostatní jen stojí a já musím jezdit za ně a oni nic nedělaji?

7. Poseidon

Nedá prostě někteří hráči to dělají buď z důvodu, že nemáte šanci, nebo prostě jsou tací, že vědí, že odměnu dostanou tak proč se namáhat a nebo chtějí uškodit.

8. Black-Merlin*CZ*

Black-Merlin*CZ* Pisálek fóra

z jakych lodí pada dizajny šampion a padato na damac a nebo na poslední ranu

9. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Každý restart mi trvá nejmíň hodinu než se dostanu zpátky, můžu s tím dělat co jde, ještě do sprchy jsem pc nezkoušel vzít. Trefilo by mě z toho, to mi věřte.

10. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Obyvatel fóra

Tak je to u Tebe,tak s tím musíš něco dělat Ty.Mě to trvalo lognout i s updatem cca 5 vteřin.Odinstaluj to a vymaž dle návodu na foru,pak to musí jít.

11. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Black-Merlin*CZ* z žádných, z NPC národů padají jen jejich národní designy.
    Canabis-cz před restartem odloguj (ne křížkni) kompletně a zavři prohlížeč/klienta. Pak počkej 5 minut a otevři hlavní stránku. Nepřihlašuj dokud se nedokončí aktualizace.

12. Poseidon

Jen pro upřesnění jsou 2 druhy designů:
    • Česká republika 2024 - kupuje se na trhu
    • Šampion České republiky - padá z npc Česká republika 2024 je to o štěstí z hlavy nevím jestli HP či poslední, ale najdeš to v FAQ
    Samozřejmě stačí zaměnit název země platí to pro všechny.

13. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Dělám to před každým restartem jak píšete. Odloguju, zavřu, vymažu cookis, počkám a běží mi červená věta new a cosi, odloguju zavřu vymažu historii, restartuju pc a zas červená věta new a cosi. Odcházím znechucen ale po chvíli se vracím, opakuji postup a ejhle bílá tabulka s hlášením jakýchsi chyb či co to je. Opět odcházím a teĎ to zkouším znova a nic. Je pravda, že někdy to naskočí hned, ale poslední čas je to o nervy.

14. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Tak ted mi to naskočilo bez problémů. Víc jak hodina.

15. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

a odlogováváš korektně nebo jen křížkneš moře?

16. Black-Merlin*CZ*

Black-Merlin*CZ* Pisálek fóra

leo to vim ze NPC národů padají jen jejich národní designy ale ja myslel jstli je to duše madarska a nebo madarska 2024 a tak dale jo a pada to na poslední nebo na damač

17. Poseidon

Black-Merlin*CZ* odpověď nato máš přeci o kousek výš psal jsem to tam přesně i s příkladem co je zaco. A není možné si stále pamatovat vše, proto jsem tam psal podívej se do FAQ jestli je to na damage či poslední. Čekal bych na největší poškození, ale to je jen odhad, ale v faq to je a proto tu je.

Canabis-cz a nemáš možnost dát si klienta? Dle tvého popisu používáš prohlížeč a rada od leo je zaměřená hlavně na klienta i když i pro prohlížeč tak jako cookies. Ono někdy nalogování trvá třebas sice několik minut a píše se červená hláška i tak, jelikož záleží co konkrétně dělají. Ale ne každému sedí na hraní každý prohlížeč už tu psalo několik hráčů o různých prohlížečích o kterých se moc nemluví, že je používají ke hře. Ale přeci jen prohlížeč za mě není nejlepší. Jednak v něm kolikrát načítání trvá delší dobu a kvality hry také někdy je taková mizerná za mě.

18. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Dík. Zkusím klienta.

19. Georgechang1

Georgechang1 Zelenáč fóra

Ahoj bud upravte tu skupinovku a nebo zruste uplně hraju s člověkem který se jmenuje pegas a pořád jen stojí jako ocas na místě a všichni to dělají za něj chtělo by to kdo se nepojede tak dostane automaticky vyhazov ze skupiny a nic nedostane

20. Poseidon

Toto je nešvar všech skupinovek, jedinou možností je s takovým hráčem neskákat když ho vidíš ve frontě. X krát se žádalo o nějaké podmínky a bohužel nic, na druhou stranu chápu, že mohou být znevýhodnění pro malé lodě. Hráč tím nic v základu neporušuje a není ho zač trestat. I před pár dny jsme nato s TL opět upozorňovali je to pak čistě na BP. Případně u skupinovek kde jde hráče topit a není protiteam tak jsme leda takové hráče se snažili potopit těsně před koncem aby nedostali odměnu.