Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona/2026

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 6/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Chtěl bych se zeptat . V úkolech na 61 level mam doručit 25x Dračí amulet a chci se zeptat da se vystrílet stále na (Dračí amulet - Z některých úkolů
    * Kalytronovo útočiště )
    Nebo dělám chybu . Ptám se proto že jsem v útočišti střílel úplně vše a nedostal jsem Dračí amulet ani jednou .... Děkuji

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Dračí amulet je za denní úkoly, což máš i na foru napsané.

3. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Děkuji , bral jsem to z fora jak je Pirátská zkouška stupen 57 .Proto mě to zmátlo .Dík

4. Leo.

5. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

Leo alebo Poseidon. Potreboval by som nieco vysvetlit alebo poradit ohladom poskodenia. Kedze podpora tu funguje uz iba v anglictine tak s tym mam problem . Ide o to ze ked si dam do spicla svoje ID a chcem vediet kolko percentne mam poskodenie tak mi to ukazuje 66,64 % obrazok c 1 . Ked si vyhladam na fore polozku maximalne poskodenie tak tam je jedna s poloziek Ucinny prach ktory je v talentoch. Ale ja ked si kliknem na vybavenie lode a prejdem kurzorom mysi na polozku poskodenie tak tam mi ukaze vsetko co mi pridava poskodenie ale neukazuje mi to tych 25,2 % poskodenia ktore patri polozke ucinny prach v talentoch Obrazok 2 ,
    Aj som chcel ze skusim resetnut Talenty ale tlacidlo reset nie je aktivne. Viete mi nejako poradit s tym . Dakujem https://prnt.sc/_QRtGYQEh3BW

6. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

nešlo by něco udělat s tím, že když postřílím 10 map pany za sebou ještě za půl hodiny mi to vypisuje jakou vlnu sem sestřelil, je to dost otravné.

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel ne, pokud se nepletu právě proto je zavedené okno pro oznámení a kořist. To a pak si vypneš oznámení na moři.

8. §Megmen2013§

§Megmen2013§ Zelenáč fóra

stači vypnut a zapnut a nemaš tam nič

9. Leo.

BlackOuts podle infa, které jsem dostala se v přehledu lodě zobrazuje celkové poškození a ve špiclu pouze % bonus pro poškození. Což je vidět i v přehledu kde jsou ty bonusové hodnoty, ty jsou v % a také je tam hodnota bez % a to je poškození munice. Tudíž například ty máš bonus 66,64% a odhaduji, že máš munici s poškozením 120. Což je 120+120*0,6664=199,968 zaokrouhleně 199,97. Do reportu přidám návrh, aby se i ve špiclovi ukazovaly skutečné hodnoty hráče.

BlackOuts tohle ocenil(a).
  10. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

Dakujem Leo. Lebo ked si dam do spicla druhych hracov tak tam vidim ze maju poskodenie priblizne 85% a viac . A ja sa neviem dostat na tu uroven a hladam kde je chyba . Mne to stale ukazuje okolo tych 66 %

11. Sekacek48

Sekacek48 Zelenáč fóra

zdár nevim kam to mám napsat ale v Úkoly a Pirátské zkoušky (mořská hladina)

je chyba: Úkoly stupeň 15

Něco modrého {1097}Poraz 5x příšeru Octalus170 000 BZ
    1x Knížecí měšec s kořistí
    Loreena Barrettová
    (Bezpečný přístav 3)

loreena je na mape 14/1 ne pristav 3 (jezdil jsem po pristavu asi 10 minut :D)

12. Poseidon

Sekacek48 je zde na fóru vlákno pro hlášení chyb na fóru, ale opraveno.
    BlackOuts podívej se do max hodnot jde udělat o mnoho víc a máš tam vypsané kolik procent co dává, když zvolíš maximum.

13. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

posledný úkol na 61lvl "Vzrušení z lovu" sa dá spraviť?
    Alebo je do budúcna pripravený ?

14. Leo.

ano, dá a dá se i ten denní po něm

15. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

tak ja taký ukol vobec nikde nemám, ešte pred ním som mal zabiť 2npc ,neviem už názov a ten ani nieje v ponuke úloh na fore

16. Poseidon

Já už přesně nevím jak to bylo. Úkol určitě dostupný byl a našel jsem, že ho na jedné lodi hráčka plnila nedávno. Viz screan.

ukol.png

Ale zkus se podívat jestli ten design nemáš. Ono totiž když se podíváš na něj i na herním fóru, je tam podmínka, že ho dostávali hráči dodatečně, co splnili úkol na nových mapách do určitého data. A pro ostatní byl až na konci úkolů pro level 60 daný. Což by vysvětlovalo proč na jiné lodi jsem úkol nemohl najít.
    Bohužel si nelze vše takto dlouhodobě pamatovat z hlavy. Pro případnou kontrolu herních účtů je zde podpora hry, tam ale chápu bude problém jazyk, jelikož ne vždy překlad do EN odpovídá skutečným výrazům co se používají. To ale neovlivníme.
    A co se týče tebou zmiňovaných úkolů, již jsme to tu řešili několikrát na herním fóru je vlákno pro případné chyby. Většinou tyto úkoly se nedostávají a píšeme je přitom co to děláme. Pokud dojde zpětně k nějaké změně a není ohlášená nemám to už jak zjistit. Proto je dobré do toho vlákna situaci popsat k tomu udělat nějaké screany či video a my pak úkol dodáme. Dopsal jsem to jako možnou poznámku pro daný úkol, ale není to 100%, ale vypadá to tak.

Taktéž jsem ještě našel poznámku v patchi, kde se řešil problém s viditelností tohoto
    úkolu.

17. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

kdy bude k mání božská mapa?

18. Poseidon

Toto není přání, přesouvám a příště prosím do správného vlákna. Bohužel aktuálně není tato informace veřejná. Jakmile se centrála rozhodne pro zveřejnění dalších informací zajisté zde budou podle pokynů umístěné.

19. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Ten Rangarok,pujde jeětě dnes?Nebo jak?

20. Bufonek1481

Bufonek1481 Pilný autor

ahoj měl bych dotaz , před obědem jsem měl hodnost před lodí zlatou kytku Flíbuster a hodnotu 87 mil. po obědě mám zas stříbrnou a hodnotu 57 minl. tedy o 30 mega méně , moc nechápu jak se to počítá nebo mění nebo proč takový velký skok že mi tolik ubyde?