Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona/2026

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 6/1/26 v(e) 6:04 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ahoj piráti,

Zde můžete psát své všeobecné dotazy, které nepatří do žádného již existujícího vlákna.

2. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Aktivní autor

Leo ahoj mám jeden postreh včera večer jezdim na mapě 10 pod světlem a kolem mě dvě lodě ktere použivaji program,neřeknu ti jmena ale jedna se konkretne o to ze jezdim kolem nich a kradu jim lode nahle mě zamrazi a nemohu se hnout dam f5 a po chvili opět vite o tom.Nekecam opravdu stale dokola asi 5krat pak jsem odjel.Samozrejme aurou.

Naposledy upraveno: 7/1/26 v(e) 11:30 AM
  3. §Megmen2013§

§Megmen2013§ Zelenáč fóra

Mne sa stalo niečo podobne ale v trhline 3 krat po sebe na vlne 30 , už vaham či sa oplati tu stracat čas

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

O tom, že některým hráčům se nějakým způsobem vypne střelba jsem slyšel. Bohužel nikdo nedal žádný důkaz. Například natočené video podpoře hry. Bohužel by to optimálně chtělo zjistit i příčinu co situaci vyvolá. Protože pokud se to dále neprojeví při pokusu situaci vyzkoušet je těžké něco opravit.