Zpetná vazba Veřejný Beta server / Diskuze a hlášení chyb

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Reaver, 29/2/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. AxikCZ

AxikCZ Rádoby autor

Kdyby jsi měl známýho u BP máš to taky :D
    A jinak Luckere už nehraj tu betu :DD

Axik

2. Whiskey_Jack

Whiskey_Jack Pisálek fóra

šak nehraju :) Známého nemám :)

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Whiskey_Jack,

vždyť je to jen testovací server, každý admin má vše, jsou tam desítky adminů, takže to moc zajímavý neni. Hráčum je přístupný server pouze při spouštění novinek do hry. Kde jinde by měl administrátor/programátor vyzkoušet co naprogramoval, na hracím serveru to přeci nejde, když ta daná funkcionalita tam není, sice může také tam mít full loď, ale není mu to v tomto k ničemu.

pěkný den

4. AxikCZ

AxikCZ Rádoby autor

5. Whiskey_Jack

Mirku, Xander není admin :)

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Whiskey_Jack,

to přeci netvrdim, vůbec nevím kolik admin loděk tam jezdí, možná 10 možná 50, opravdu nevim ber to jen jako příklad a tento server jen jako zkoušku pro tebe, je pravda, že admini jsou tam v jiné časy než hráči, také né každému hráči se resetoval účet.

Pro běžné testování je tento server postačující při posledních 2 eventech je patrný posun v sekání hry i přesto, že je tu hodně hráčů.

Na tomto serveru je vždy důležité to, co se právě testuje, jako tomu bylo u klenotnice, bezpečných přístavů a jsou důležité vaše odezvy na danou součást, jestli v tu danou dobu jde dražit například v tržnici je nepodstatné, možná by bylo lepší mít vždy přístupné jen to testované.

pěkný den

7. Whiskey_Jack

No dal jsem tu podněty, které dělali chyby, nemyslím si, že ,,bugglý dmg,, je v pořádku, je rozdíl jestli dáš za 300Ks munice ránu za 40k nebo za 400K :) Nebo ne? :) Chápu třeba nefungující síň slávy je maličkost, ale i to se počítá :)

8. RoseTyler

RoseTyler Zelenáč fóra

Ahoj,
    chtěl bych se zeptat zda li nevíte z jakého důvodu není otevřené tržiště? A jestli i vám nejdou dát děla na loď ,ale pouze na paluby ;)

Děkuji

9. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Whiskey_Jack,

určitě nejsou jakékoliv chyby na normálních serverech v pořádku v tom s tebou bez výhrad souhlasím, k odstranění by měla sloužit beta.

Pokud jde o beta server, je podstatné jen to co se testuje, až se bude testovat další fáze/ nebo jiná součast, ostatní věci například DMG neni vpořádku, ale pokud se netestuje je nepodstatné.

Jak tu již bylo několikrát psáno, beta neni určena pro běžné hraní zakládání cechů a budování, nemá vlasní podporu. Dle mého názoru by měla beta sloužit k tomu aby si mohl každý hráč vyzkoušet novinky a né čekat dlouhou dobu na uvolnění, tím beta trochu ztrácí smysl.

pěkný den

10. Whiskey_Jack

Mirku ano souhlasím, ale i tak, když už se něco testuje, tak se čeká, že hráči nahlásí chyby a ať je to třeba blbá síň slávy, tak by se to mělo řešit, dejme tomu teďka síň slávy jde, ale pořád nejde tržiště, sklad už nejde vůbec, předtím nešlo jen dát děla na lod, otroci stále nikde a dmg se zmenšil, takže mi to přijde, že jedna chyba střídá druhou, když už testovat, tak si dát dokupy to, co by mělo být v pořádku, když už hráči platí za to, aby hrát mohli, každopádně nebylo by od věci, aby beta byla otevřená nostop, protože těch chyb všude je hodně, a pokud by to znamenalo, že normální server pak poběží v pohodě, tak si myslím, že vydina toho, že pár jedinců, tam bude hrát za to stojí, stejně ty zásoby všeho tam jednou dojdou... takže zas takový zisk hráčů to není :)

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Whiskey_Jack,

ano, pokud se testuje např. 2 fáze, tak se čaká na chyby s tím spojené a jsme rádi za reakce, zmíněná 2. fáze proběhla bez větších problémů. Na betě funguje vše úplně jinak, není to jako na běžném serveru, tržnice není na betě žádoucí sín slávy také ne, nonstop není k ničemu, na běžném serveru jde tržnice bez problémů a na betě se sní nikdo zabývat nebude, beta se nedá porovnávat s běžným, není to totožné, nepomůže Ti, že jsi něco vyzkoušíš na betě, když na normálním serveru to je už dávno jinak po x synchronizacích, updatech, scriptech, opravách atd... Beta nemá ani zpětnou vazbu, pokud je nahlášená chyba je opravena na normálním serveru na Betě být opravena vůbec nemusí a místo opravy se testuje další novinka.

Beta je opravdu dobrá jen k novinkám a chybám při zavádění, k ničemu jinému neslouží možná by si každý přál vyzkoušet své dovednosti schopnosti na betě a porovnat je s těmi na běžným serveru, pro kontrolu svého účtu, ale tak to nejde/nefunguje.

pěkný den

12. kywa

kywa Obyvatel fóra

jo to mas pravdu mirku v soucasnosti tam dou akorat vylepsovat drahokami dela nejdou dat na lod protoze sklad nefunguje zrovna jako posadka

13. Edward-Cùłłḝŋ(LΣV)

Edward-Cùłłḝŋ(LΣV) Zelenáč fóra

mam otazku na bete nemuzu otevrit sklad a piraty a nefunguji otroci to je normalni?

14. -Katar♪na.cz-

-Katar♪na.cz- Pisálek fóra

Ano pro BP je to zcela normální :)

15. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Edward-Cùłłḝŋ(LΣV), ano sklad nejde otevřít načte se bílá stránka. Ale bohužel pro betu neexistuje podpora, ale případné problémy je snaha sledovat.

16. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj piráti diskuze pro připravovaný systém inventáře byla otevřena.

17. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

nechte ty paluby jak je máme ted proč je zase chcete nesmyslně mněnit furt to jen mněníte na co nechte to tak ano sklad přesunte na vodu bude to jednodužší pokud to pojede teda

18. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Ak to bude všetko fungovat ako na bete tak sa mame na čo tešit.Dnes som sa tam prvy krat zaregistroval reku vyskušam to. Najšiel som sklad na mape - dobre, ale nešli mi nahodit dela na lod a to som skušal aspon hodinu.Ked tam date ešte paluby na more tak to bude už celkom nefunkčne. Som zvedavy ktory ***** vymyslel davat všetko na more.Pirati su tam to je dobre, ale ešte aj dela k čomu su na mory. je to uplna zbytočnost. takysto ako aj Bostery a ine blbosti .Nikdo si to nepozera každych 5 minut aby to tam bolo nutne

19. AxikCZ

AxikCZ Rádoby autor

To neumíš přetáhnout děla myší? Mě se to líbí, aspoň budu moct přehazovat rychleji regenerační děla, když je budu potřebovat.

20. pajous

pajous Zelenáč fóra

čau,prosim vás,co mám dělat,když jsem byl na betě,nekdo me sestřelil a hodilo mi to,do ,,mapy,, kde by vám mělo naskočit opravit,na leve straně a nebo loděnice na pravé... jenže.. mě to tam neukazuje ani jedno,jen mapu,nemůžu se hýbat nic a ani nic dělat... pořád to restartuju mapu s myšlenkou že mi to tam naskočí,ale furt nic... už mě to fakt štve... :D :/ díky