Zpetná vazba Veřejný Beta server / Diskuze a hlášení chyb

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Reaver, 29/2/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

nebylo by špatné, kdyby se někdo z BP, nebo Admin, při každém updatu obětoval a udělal stream a záznam z bety, aby bylo vidět jak to funguje...

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj *-._†ИÆŁΞ.†_.-*, já tě chápu zkusím dát dotaz jestli by nešlo vymyslet něco pro uvolnění serveru po nějakém časovém okamžiku aby mohli testovat i další hráči.
    Ahoj davidkriz1, jde o to se tam vůbec dostat, protože ani já nemám žádnou výhodu pro přístup na tento testovací server. A pak jde o to jestli by se někdo na tyto videa díval. Jelikož i když je například napsané dosti podrobné FAQ spousta hráčů odmítá si ho přečíst a raději když jim to například CM konkrétně napíše v nějakém "výcucu".

3. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

Když už to omezili, tak by pro ně nebyl problém, dostat tam někoho kdo by to streamoval online a potom by se dal odkaz na video na fórum, aby se na to mohli podívat hráči které to zajímá a nemají možnost to sami otestovat.
    Ti kteří jsou líní otevřít fórum mají smůlu, ale to už je jejich problém.

4. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Ja som sa tam asi po hodinovej snahe dostal..
    A asi jediný som dostal na začiatku 8 miliónov perál miesto 4.

Naposledy upraveno: 2/8/14
  5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

podle mého jedině zkoušet, nejlépe v noci kdy je málo hráčů, také jsem se tam nyní přihlásil a k večeru bez šance.

Pro mě osobně by stačilo vždy tak 45 minut a automatický odlog, ale jak zde bylo již vysvětlováno je to testovací server a nemá žádné priority.

pěkný den

6. ..†..~VICTORY~..†..

..†..~VICTORY~..†.. Pisálek fóra

no za 20minut je půl noc a stejně jsem se na ten beta server nedostal :) nemuže tam být nějaká chyba? toto přeci možné

7. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

načte mně to na mapě 25 % a dál nic ...

8. SemtexC∞L

SemtexC∞L Perspektivní autor

Já bych to zkoušel spíš brzy ráno než večer.

9. Já bych si taky rád potestoval. Jenže účet, který jsem měl na betě nejde.. A nový regi taky ne..

10. Ergunix

Ergunix Pisálek fóra

mne Beta ide bez problémov .. nalogujem sa pomerne dosť rýchlo , ale niekedy je beta spomalená , laguje a to nehovorim a tej veci o žač. ochrane tak to je teda príjemné ked mate 10k HP a 5 k VB a hrač ktorého chcete zničit má zač. ochranu a on ptm do vás začne strielať a zniči vás ... a čo viac tak niektorím hráčom ostala lodka z minulej bety a ešte im dalo aj dalšich 4 mega perel atd.. ostali im opevnienia ale neukazovalo ich a stačilo iba kúpiť sloty a opevnie ste už mali kúpené a ostali aj elitné paluby začo ste utratili takmer 1,5 mega perel a za opevnie dalšich 2 mega perel a ostalovám asi tak pol mega perel a hráčom čo to všetko ostalo mali dalšich 4 mega perel k dobru a vilebšili si lod tak že ich teraz nikdo nedá preto že beru 60 k na elitnu ! jak je to možné ?

11. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

jak je to možné? asi proto že je to testovací server

12. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

No ja mám 8 opevnení na leveli 6, a horiacou ľadovkou mám kritiky do hráčov cca 52k bez štítov.

13. Ergunix

Ergunix Pisálek fóra

já beru hráčom tak 37 - 40 k na kritik a nie 60 k.. mám 346 500 HP a 230 000 VB rýchlo idem 769 uzlou a bez plachiet 640 uzlou

14. Whiskey_Jack

Whiskey_Jack Pisálek fóra

Jde vam teďka beta ? Nebo mi píše lost connection jen mě, když chci jít na moře?

Jinak koukal jsem na jednu chybu v případě, že lod má např. 20 000HP a já ji potopím, tak lod bouchne ještě předtím, než tam doletí koule, ale DMG to napíše až když tam koule doletí :) Jen takový detail :)

15. ano taky sem si toho šiml a taky to píše lost connection

16. Whiskey_Jack

Tak alespoň nejsem sám :)

17. *~Vodka~*

*~Vodka~* Pisálek fóra

• Vulgarita
    přitelkyně hraje a me to nejde bigpoint do EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 5/8/14
  18. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj *~Vodka~*, vyvaruj se prosím používání nevhodných výrazů viz pravidla i když je vytečkuješ.
    Beta je testovací server a bohužel má určité omezení pro množství hráčů a také nemá svojí podporu.

19. Ergunix

Ergunix Pisálek fóra

chcel by som sa spýtať či padá 27 elita ked si vitvorim 2 učeť alebo to si hrači spravili ? :-D

20. Whiskey_Jack

No nevím jestli padá, ale já si ji udělal :)