Zpetná vazba Veřejný Beta server / Diskuze a hlášení chyb

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Reaver, 29/2/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. klypsa

klypsa Pisálek fóra

tak si to testujte sami ked ste vsetko pobrali mudrci :p

2. guliverr

guliverr Rádoby autor

muže mi někdo prosím vysvětlit kde najdu ty diamanty?

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

v tesku na náměstí

4. guliverr

guliverr Rádoby autor

:D tam mi na to dají i pujčku vid :)

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

6. guliverr

guliverr Rádoby autor

to sem četla, ale dojdu na betu, jdu k tomu speciálnímu ostrovu a mam 5 míst na diamanty, ale diamanty nemam ani na jednom designu...
    tak jsem asi velmi nechytrá a prostě nic nikde nevidím :)
    ani v obchodech ...

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

kolik mas dizajnu?

8. guliverr

guliverr Rádoby autor

ty co jsem dostala - 1-16 elita + 9 dalších jako třeba křídlo démona, pašerákova čest...

9. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

guliverr, podívej se na stranu 7. Mám tam příspěvek - je to číslo 130 myslím. Máš to tam vysvětlené.

10. guliverr

guliverr Rádoby autor

Sandokane děkuju, ano to chápu, ale já nemam nikde žádné diamanty, ani na těch designech ani v inventáři, kde je tedy vezmu?

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj guliverr, zkoušel jsi například vymazání paměti prohlížeče či změnu prohlížeče? Jak vidíš diamanty se ukazují všem. A abys viděl diamanty jako takové ani nemusíš jezdit k ostrovu. Přehled diamantů pro design vidíš už v případě, kdy dáš na mořské mapě Loď a změnit design. tebou zmiňované křídlo démona jich má zrovna všech 5.
    Jedině že by sis je při přesouvání odstranil na což varuje i oznámení. Ale jinak drahokamy získal každý automaticky byly na ně převedeny vlastnosti jednotlivých designů.

12. guliverr

guliverr Rádoby autor

i jiný počítač a furt stejné :)
    prostě diamanty nejsou :) kdybych je přesouvala tak je nehledám :)
    jen jsem se chtěla prostě podívat jak to vypadá a nic
    nevadí i tak díky

13. sancred

sancred Zelenáč fóra

Dam zapnout hru (mapu) a da to 25% a pak už nic co stym

14. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj sancred,

jedině zkoušet, snad se podaří nalogovat.

pěkný den

15. domikkkkkk*ViP*

domikkkkkk*ViP* Zelenáč fóra

Čau v lodním deníku mám napsané že mi přišlo 4 miliony perel 1milion krystalů i moja designy..atd.. A vůbec nemám ty perly přičetlé..Jak je to možné ? :O

16. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

nechápu proč se tady řeší pořád dokola nějaký problémy s nějakým BETA sertverem ,když normální servery jedou a jsou v takovým stavu ,že by jeden zaplakal

17. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Je nahlášena chyba, že v přístavu, kde se vyměňují krystaly (má být PvE) , tak pokud někdo nahodí regenerační děla začne někoho regovat a pak přehodí na normální děla, tak toho hráče sestřelí i v přístavu ?

davidkriz1 tohle ocenil(a).
  18. Poseidon

Ahoj SANDOKAN*cz, předám i tak pro jistotu ještě jednou k nahlášení. Děkuji za info.

19. ~=vandi=~(UEK)

~=vandi=~(UEK) Rádoby autor

ja mam jen 3000 perel zadne krystaly nazacatku a 35 000 zlata co to je?

20. Poseidon

Ahoj ~=vandi=~(UEK), a zkoušel ses nalogovat na moře? Odměna popisovaná hráči se připsala až po nalogování na moře. Pakliže ani toto nepomůže zkus založit nový účet. Jedná se o dar pro testování a pro něho podpora pro případnou možnost náhrady neexistuje. Případně se zkus úplně odhlásit a znovu přihlásit.