Zpetná vazba Veřejný Beta server / Diskuze a hlášení chyb

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Reaver, 29/2/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Ahoj,

nemal som moc času to otestovať, bol som na mori asi 10 minút, a život mi zneprjíjemňoval iba BA-WHARF.. S ostatnými som sa vysporiadal ale nepochopil som ako prehazdovať tie drahokamy.. Možno sa tam k tomu dostanem.

PS. Opevnenia a talenty sú pre verejnú betu vypnuté takže ak to otvoria tak by sa malo hrať troška lepšie.

S pozdravom

>>K1<<

buldozer tohle ocenil(a).
  2. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Ahoj Adm_Blade , Přehazování vlastností designů je jednoduché: dojedeš na jednu z map, kde je taká ta věž ( zeleně značená mapa ). Dám příklad třeba 7/4 - dojedeš na 7/4 a pak v levé straně mapy, jako by jsi chctěl skočit na vedlejší -> tam je ten ,,přístav'' , dáš skok a za 5 sekund si na té mapě, dojedeš k ostrovu a klikneš na něj, pak si zvolíš design, z kterého chceš sundat krystaly ( je 5 druhů ) : Hp, Vb, Damage harpuny, Damage Děla, speciál. bonus. pak je přesuneš doleva do skladu - to tě stojí určitý počet perel. Pak zvolíš design, který se ti líbí a krystaly na něj přesuneš. ( jediný ten speciální krystal může mít více možností ( rychlost opravy, rychlost lodě, poškození na hráče, ... )Snad to každý pochopil.

buldozer a Hlen tohle ocenili.
  3. Knowshon

Knowshon Pisálek fóra

kde sa daju tie drahokamy brusit?

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Knowshon, stačí se podívat do oficiálního oznámení, nyní se testuje první část, která se bude spouštět. Zušlechťování drahokamů je součástí dalšího milníku.

5. MaJoo

MaJoo Zelenáč fóra

Ide vám už mapa ? Piše mi toto 25% - logging in user......

6. Poseidon

Ahoj MaJoo, ano píše mi to též předávám dál s žádostí o kontrolu.

7. MaJoo

MaJoo Zelenáč fóra

Včera večer mi to konečne šlo, dnes to zase nejde :D oni si z nás robia srandu ? :D

8. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

10k ľudí sa snaží napojiť.. Je v tom trochu guláš.

9. Cz-asassins-Cz

Cz-asassins-Cz Rádoby autor

Aspon že de opevko a talenty.:33

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☢Arrow☢,

ještě se vrátím k tomuto, nevím jestli se Ti to už povedlo, jeden pokus jsem vyzkoušel

login: arrow
    heslo: arrow123
    e-mail: pouze pro tento účel

pokud chceš opravdu testovat můžeš použít je tam vše v milionech

pěkný den

11. MaJoo

MaJoo Zelenáč fóra

Myslíte, že pôjde ešte niekedy tá beta ? :)

12. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

ne naco

13. Poseidon

Ahoj MaJoo, beta určitě půjde jen se toho bohužel řeší více co se týče oprav a jedná se pouze o testovací server důležitější jsou "live" servery.

14. Trucker.cz

Trucker.cz Aktivní autor

šla 10 minut :D

15. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

16. WoLfIN*Cz

WoLfIN*Cz Zelenáč fóra

Jak se tam dá dostat ? já když vyplním přihlašovací údaje, tak mi jen zbělá obrazovka a nic se neděje ...

17. Poseidon

Ahoj WoLfIN*Cz, open beta bohužel v poslední době zlobila ať už v rámci dlouhého načítání při přihlašování taktéž i se nedalo moc dostat na mapu moře. Takže jedině zkoušet. Mně se zrovna nyní podařilo nalogovat.

18. WoLfIN*Cz

WoLfIN*Cz Zelenáč fóra

Mně už také děkuji, jen nemohu na označených mapách najít ten ostrov pro manipulaci s gemy ...

19. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

WoLfIN*Cz, přečti si můj příspěvěk ze strany 7 ( z předešlé , máš to tam napsané )

WoLfIN*Cz tohle ocenil(a).
  20. WoLfIN*Cz

WoLfIN*Cz Zelenáč fóra

Mockrát děkuji ;)