Zpetná vazba Systém metamorfózy – milník 5 / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

korkoran ak to je stejne jak u mna tak nesmie ta sutit ziadna npc ani ty sutit ziadnu najlepsie nekde v rohu skusit, ak nejde dat f5 a potom by to malo ist :) umna to tak ide ..

2. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

• Urážka teamu
    Mne zmizla mojovka (10 slotov) a z podpory ma posielajú sem, kde nájdem akurát tak video s dvomi EDIT. No to je teda výhra.

Naposledy upraveno moderátorem: 26/2/15
    • Vulgarita
    jako jak je možný že děla souhlasí a sloty na trámi musim kupovat znova pokud vym ubgradoval jsem každou palubu na max a ty trámi jsem tam měl a co víc zmizeli mi i ty trámi tak co to sakra do EDIT je

Naposledy upraveno moderátorem: 26/2/15
  3. ~Cpt.McCoroner~

~Cpt.McCoroner~ Pisálek fóra

Možná je to jenom můj názor ale zatím je to od 3. milníku jenom komplikovanější a komplikovanější.

4. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

cpt.mcCoro ano suhlasim cim dalej tym sa viac cisel pridava do kalkulacky ... podla mna mali dat moznost tu co boli tie dve kosti s cislom.. tak by sme mali aspon nejaky prehlad o lodi na ktoru utocime je to hrozne nvm ci utocim na hraca s 555k ci 750k ci hrac s 450k ma 5 palub alebo iba 3 mozno len mojovku neviem nic hrozne teraz aj ked bude nejaky buger nabugovany nespozname ho kludne moze mat 1 delo a 0 palub a bude sutit tolko kolko hrac s ful vodo delama dmg max vse a + 5 palub naviac ach a teraz je aj kazdy skaredy fes aj ked budem ja na sebe vidiet aky som ostatnych to nezmeni... nezmenim to uz nijak ale v buducnu by mohli dat moznost ukazovat aspon to cislo ten kdo by to chcel tajit by si ho mohol vypnut v nastaveni abo daco take ale teraz je skoro este take pisat ...ach jo som sklamany teraz hra vypada taka akoby prazdna akoby v nej neco chybalo ...dokonalost neni nikdy dokonala pirati tiez nevonali, smrdeli jak bezdaci na ulici popijajuci cuco no BP z nas piratov roby vyvonanich JustinBieberov :) ach joooo :(...:eek:snad to tu zas nejak BP zasmradi nech to je citit,vidiet :) inac hra ide pekne nektory sa stazuju na problemi s dmg a tramami ale ja nastastie ziadny nemam, tak snad sa daju tie malickosti co najrychlejie do poriadku ...

Naposledy upraveno: 26/2/15
    ~Cpt.McCoroner~ tohle ocenil(a).
  5. fakír-črc

fakír-črc Pisálek fóra

• Hrubá vulgarita a urážky
    PUL MĚSÍCU MOJOVKY MI VZALI AD EDIT

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Adm_Blade, vyvaruj se prosím zbytečným vulgaritám, které nic nevyřeší viz pravidla. V rámci zavedení došlo k několika chybám bohužel a ty jsou předávány dále na centrálu s případně novými.
    Ahoj 亗☆亗Savage☆★Opress亗★亗, pakliže jsi měl všechny trámy měl by si je mít ve skladu pouze si je musíš nahodit na loď a v případě, že máš ebenovou a slonovinovou palubu musíš si dokoupit 20 trámů pro tyto paluby. Ty zde dříve nebyli. A dále tě prosím dodržuj pravidla herního fóra.
    Ahoj fakír-črc, vyvaruj se prosím používání vulgarit viz pravidla.

7. dankoll

dankoll Rádoby autor

mal som zaklad 203300 a teraz mam zaklad 190775 bz padlo mi hp a to kazdemu ci ze nie som sam

8. ne paluby jsem neměl mám 7x +++ 121děl + trámů paluby plný děla mi souhlasí 121 ale trámů mohu jen 100 a to je nesmysl a taky jsem tam měl 121 trámů ted sem se chtěl podívat jak to vypadá ten milník a kokám trámů 91 a ne ve skladu nejsou už jsem si to přehazoval a nic složitýho to není
    no z podpory mi odpověděli že se na to podívaj případně případně podrobněji prověří
    tak jsem zvědav

9. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

proc nefunguje HP z cerneho trhu

10. Trucker.cz

Trucker.cz Aktivní autor

taky hp menší a chybí mi několik dnu mojovky

11. Poseidon

Ahoj 亗☆亗Savage☆★Opress亗★亗, v tom případě jedině podpora má právo prověřit tvojí loď. Nicméně v tuto dobu jsi asi první kdo by přišel o trámy.
    Ahoj Trucker.cz, co se týče mojovky jestli došlo k problému zatím oficiálně nevíme. Nicméně se hráčům i mojo paluba zobrazovala dříve se špatnou expirací než by měla být a není tato expirace byla opravena viz oficiální oznámení. Nicméně nezbývá než vyčkat na oficiální vyjádření.

12. ***tom**UEK

***tom**UEK Vycházející hvězda fóra

to je pekne ze jdou tat trami na ebenivku a slonovinovou ale kde mam zbytek hp?

13. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Takže, abych se do toho pustil:
    1. Mám přesně o 63 pirátů méně, než bych měl mít (měl jsem 460, mám 397)
    2. Mojovka, kterou jsem měl mít ještě na 19 dní, se ukazuje na 17
    3. HP kleslo o 20 000 - nic nevypršelo (měl jsem 201 925, mám 181 925)

Další problémy zjisím, pokud nějaké budou, prosím o nahlášení alespoň těchto.
    Díky, sabotér

14. ***tom**UEK

pardon za to i .-))*y

15. Poseidon

Ahoj ***tom**UEK, nevím kolik Vám přesně chybí. Nicméně situaci jsme předávali dále na centrálu s žádostí o kontrolu.

16. ***tom**UEK

hp mam mensi cca 23100

17. TiPi

TiPi Rádoby autor

Nepočítá to hp za elitní paluby to je těch 20k co chybí ale zas je možnost přidat až 30obyč/elitních trámů což je super:p:p

18. no mě s pirátama taky ze 480 na 380
    a furt se vypínaj mazlové

19. ***tom**UEK

mojo paluba zmizela

20. ~Cpt.McCoroner~

~Cpt.McCoroner~ Pisálek fóra

Ja mám HP mensi zhruba o 15 tisic. Precetl jsem vsechny oznameni tykajici si tohoto milniku (patchu) ale reseni nebo pricinu jsem nikde na foru nenasel.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.