Zpetná vazba Systém metamorfózy – milník 5 / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fakír-črc

fakír-črc Pisálek fóra

za taní jse vidělal 15 000 krystalu a to mam 11 palub jen
    vyšlo mě to o dost levněji z perelama to je bída nedávaji pořádne akce na perly

2. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

15k mas lepsi nez ja ja hral jen 2dny sem udelal neco kolem 6k jen ale sem slysel ze tu byli frajeri co udelali klido 80k 90k tak si rikam kdybych hral mozna bych mel uz pres 60 talentu take ale co uz me nejak prestala bavit hra

3. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

Jestli nekdo vydelal 80-90t tak jedine na bootu a takove by meli zabanovat, jak slibovali! To je muj nazor..

4. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Ty čo to nahrali 80-90K kryštalov musely ist na automate ale BP ich nezabanuje . Na tolko jogmurdov musely nakupit kvantum municie. To sa nedalo točit perlami zarobenymy iba so slepnirov? A to BP vyhovuje. Trufol by som si povedat že takych hračov Tam mohol nasadit samotny BP . aby nalakali dalšich hračov sa im vyrovnat

5. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

drake zo sleipnirov sa dalo v pohode zarobiť (aj so strieľaním jormugov) takže nemuseli kupovať žiadnu municiu za eura alebo čo... a aj tak jej títo mali kopec z minulej akcie takže už len na tom zarobili

6. lukas-reper1

zo slepiek sa dalo zarobit ak sa nemylim bol si dokonca 10k perel nad kazdym jormungtom a 4mi slepkami ale nvm to jsite ale urco to bolo vydelecne :)

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

na tání se daly vydělat perly? ))) na jakém hrajete serveru?
    80%slepic které jsem vystřelil (a to jsem dost často střílel jogurta sám) mi sestřelila vyžírka co jela kolem, a to bylo pár expertů co čekali/jezdili pod tortugou a jak se objevila slepice šup šutíme jako když se nechumel...í

dost jogurtu jsem si sám sestřelil a podařilo se mi sundat i 4slepice (jen v noci přes den nereálné), ale to co jsem na nich vydělal jsem pak prodělal na "vyžírkách", na krystaly super akce a jsem naprosto spokojenej.Je až s podivem že se dalo vydělat tolik krystalů (u BP celkem nevídané), proto čekám, že přijde nějaký "update" a krystaly půjdou pápá

†—Đrake®—† tohle ocenil(a).
  8. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

arrow ak nie si v aliancii resp. siv takej kde si to neviete dohodnúť tak to je už tvoj problém... dalo sa na akcii zarobiť pekne aj kryštály aj perly...

9. *Vodnice**CZ*

*Vodnice**CZ* Pisálek fóra

no takže do toho narvat vís peněz no,zlodějina jen víc a víc roste tu:)bez peněz nováček nebude a s zím jak tuto hru hráči opouští tu za chvíly nikdo nebude:eek:

10. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

co sem tahas alianci, na GE1 to tak proste bylo, kazdej druhej vyzirka co si strilela NPC a jak se vystrelila slepice sup na slepice, nestezuju si konstatuju

11. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

AdmSity jak piše Arrow . Pokial hraš GE1 a nehraš rano alebo v noci tak nezarobiš nejak extra . GE1 je najviac preplnena lodami , a v poobednom a večernom čase si rad ked sa ti s jedneho jogmurda podari strelit nejaku sliepku samemu.Nehovorim aj mne sa podarilo sem tam strelit aj všetky 4 sliepky, ale vetšinou som zostrelil sam jogmurda a v tom momente tam boli Vyžierači. Ano dalo sa zarobit ked si strielal jogmurda sam alebo vo 2 hračoch a potom si si zostrelil aj svoje sliepky. A na take množstvo zarobenych kryštalov čo tu niekdo pisal si nemohol perli a municiu točit bez zakupenia municie v Platobnej oblasti -na tomto serveri

12. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

držte se prosím tématu.

pěkný den

13. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

ANO a máme to tu, :D krystaly půjdou pápá.. krystalické paluby pápá.. noví hráči pápá (k tématu)

14. lukas-reper1

jaky papa krystali co to rikas ty jako mas uz 60ky 5st. 65 talentu jo :) Na kazdou vec mate neco podle mne to bude jeste lepsi nez krystale kdyby nebyli akce na krystale tak nemate tolik krystalu nikdy, perly jo a akce na perly sou porad, kazda jedna a nechapem vobec slabych hracou ktory sa teras stazuju pred 4mi rokmi ked som zacinal tedy to bola drina zarobit 200,300 mega zlata na 1 palubu a x krat sa ti to nepodarilo, teras? teras to das za 1 zlato a nehovorim o inych veciach, vylepseniach na 50ku som daval 20 mega a neslo to teras ziskas jak nic 55ky z vrakou atd a nemas ich kde dat pred par mesiacmi som predal cez 700 diel krote mi bolo nanic teras ich mam zas cez 250 a stejne su natom aj hraci ktory su slabsi ...ale samozrejme v snahe ze ked sa budem furt stazovat jak je vsetko zle tak mi neco daju alebo premna zvyhodnia :D

15. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Seš asi mimo :D já narážel na to, že místo výhodných krystalů budou teď sloty za perly. 60ky už mám, a 47talentů. K tomu že jsi mimo: taky mám ze všeho děla, spoustu krystalů, duší, mojo, každý event je u mě plusovej.. Nojo, ale to asi proto že nejsem začátečník. Jediný co je u loďky s 30ti/50librákama výhodný jsou poukázky. Nepatlej tu do toho co bylo před roky, to se aspon dalo dražit. Teď už vydražíš kromě palub samej šunt

16. lukas-reper1

nepisem konkretne o tebe pisem vseobecne tebe som dal otazku iba ci mas 60ky a 65 tb...ja jen ze to tu kritizuje kazdy v kazdom adapte kazde vylepsene vsetko slaby si nevedia nic zarobyt silny ich topia atd atd jak slaby nemozu vobec nic zarobit a pritom tolko veci maju zadarmo alebo za lacno cez akcie... a tedkom je drazba ovela lacnejsia nez predtym netaham nic z minulosti drazit se da stale a + - 5 mesiacov dozadu neni az taka doba ale kazdy ma iny nazor nekdo vie a niekto nevie hrat ty co vedia hrat vedia zarobyt ...

17. dankoll

dankoll Rádoby autor

caute naco teraz spustaju milnik ked je event prvy bod seka hru chyba za chybu ani nejde hrat

18. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

Hm Mílnik mali spustiť v polovine tohto mesiaca, a tak sa mi zdať,že už je koniec mesiaca a a stále nič :D

19. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Sparrowsak[TEC], lépe ho snad odladit než se spustí. Na druhou stranu jak to člověk čte si pomalu jediná vyjímka co by ho chtěla viz změna pro paluby, která s ním přijde.

20. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

Poseidon nie nie, ja už som si prešiel za tie roky čo hrám veľa zmenami :) a tak čo,keď bude táto zmena bude, my to neovplyvníme :) osobne mi to je jedno, tiež som nechcel tento vzhľad keď ho dali ešte okolo roku 2009-2010 a časom si každý zvykol na to, takže si myslím, že aj na nový vzhľad si každý zvykne a časom ho bude chváliť :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.