Server Globální Asie

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Corp.13, 8/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, nebyl jsem na moři, tak jsem přesně nevěděl. Nicméně situace byla předána dále.

2. fero-kabrhel

fero-kabrhel Zelenáč fóra

nejde nic, zase im to vyslo wau

3. kywa

kywa Obyvatel fóra

ano na g3 taky nic uz by meli ty programatory vyhodit umej prd

4. Poseidon

Ahoj všem, věnujte se uvedenému tématu a tím je Globální Asie problém postihuje všechny servery a jak jsem již psal, byl předán dále k řešení. Je zbytečné vypisovat každý server zvlášť. Musíme vyčkat.

A už by se Vám mělo jít dát přihlásit.

5. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Akce měla začít ve 12:00 hod. pokud se nemýlím - ted je 12:40 hod. Tak uvidíme :D
    Poseidon - a dík.

Remiel tohle ocenil(a).
  6. -the-avangers-

-the-avangers- Zelenáč fóra

hele proc sou take velke lagy a ani svitek kvuly tomu delat nemuzu PS nebavy me to hrat ani kdyz sou tak masakrove lagy

7. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

- the-avangers- -* ano včera to konečně po dlouhé době Jelo,Nejelo . Je pravda , že jsem se přihlásil na moře po nějaké době , ale hratelnost ? Hrůza. Začnu střílet Lod a po nějaké době koukám a lod stále stojí přitom v deníku už ji mám připsanou , tak i Glitzy . Když to pak se rozjede do Normálu , tak Lagy a lagy - jedu dopředu , pak se vrátím o několik polí před a najednou jsem tam, kde jsem původně chtěl být a to nemluvím o situaci - kdy kliknu na místo a lod se rozjede až po několika minutách. Ale náznak Pozitiva vidím už v tom , že jsem se přihlásil vůbec na to moře :D Jen tak dál - a za několik měsíců to pojede tak jak má. :D:D Snad.

Remiel tohle ocenil(a).
  8. TiPi

TiPi Rádoby autor

To že server Globální Asie nejede už od září nebo od října tak jak má se tu už párkrát psalo.Zajímavé že v určitém čase ráno a odpoledne v pohodě začne 18 hodina a vím že tam do 23:00 nemá cenu chodit bud se nedostanu na mapu moře a nebo to tak šíleně laguje že 5 minut stojím na místě než se rozjedu.Vím i o ostatních hráčích z jiných států že mají ty samé problémy jestli to hlásí na podporu nebo ne to nevím ale pokud je to jak tady že to hlásí 3 hráči pak se moderátor logne a vše mu jede záhada.
    Každý z nás má jiného poskytovatele internetu tak tím to asi nebude.Stejný čas na jiném serveru to jede glob.asie NEJEDE!
    Darkorbit,WoT,a jiné hry v tom čase jedou (naschvál jsem se zkoušel přihlásit u kámoše ve večerních hodinách ten stejný problém)

Slabší počítač ani internet nemám a počítač v šetřícím režimu to nevím Tome kdes takovou blbost slyšel.každý z nás má šetřící režim a proto nám to nejede hovadina. Zkoušeno na pc jak s OS XP tak win 7.8 vyzkoušeno na 3 pc a každý měl jinou konfiguraci a Slováci na tom stejném serveru problémy nemají tak kde je chyba?
    Velice rád ti Poseidone poskytnu své přihlašovací údaje at si můžeš zkusit můj účet(samozřejmě to nejde;))
    Takže tento problém je asi neřešitelný ale zajímavý že předtím to fungovalo v pohodě celých 24 hodin tak a kde je chyba u mě!!!to by nesmělo jít 100 hráčům ze serveru aby se tím bp začal zabývat.:(:(:(:(

Corp.13 tohle ocenil(a).
  9. Poseidon

Ahoj TiPi, není zapotřebí speciálně jsem si kvůli Vám udělal na daném serveru lodičku, ale bohužel kromě jednou jsem zrovna na žádný problém bohužel nenarazil. :(

10. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Poseidon - včera jsem se přihlásil v poho , i když to sekalo , ale dalo se hrát aspon trochu . Dnes opět se nemohu přihlásit od 20:40 hod. Je zajímavé , že ty časy se skoro pokaždé shodují - ve večerních hodinách Seč . Není to nějaké divné ? Čím dál víc hráčů se přidává , to jsem zvědavý , jak dlouho se tu budeme nad tím trápit. o_O:(:(

Podkova a Remiel tohle ocenili.
  11. TiPi

TiPi Rádoby autor

Jo dobrý já beru že se přihlásíš a jede ti to,ale nám to nejede tak je těžký něco řešit,může to být čímkoliv já nechci aby jste kvůli pár hráčům restartovali server ale někde ta chyba je,tak nějakým způsobem napsat na bp at to řeší snad tam na to maj IT techniky.Je těžký hledat chybu když nevíš kde je.(kdyby to dělalo ve stejnej čas na všech serverech tak to beru ale dělá to jen Globální Asie)Minimálně 5 měsíců co ten problém přetrvává a dřív to jelo furt.

Podkova a Corp.13 tohle ocenili.
  12. Remiel

Remiel Mistr fóra

Přesně jak píše Corp je 21:27 hod přihlásit se na moře jde , ale je to k ničemu, protože má loď stojí a hugín,o kterém si myslím , že hostřílím odjíždí v dál. No doufejme Corpe, že to bude jen několik měsíců a ne let :D Ve 21:30 jsem aktivovala svitek, je 21:37 a já jsem stále na klasické mapě , ale aspoň sněhulák se mi aktivoval po 4 minutách.
    Úspěch 21:39 a jsem na svitku, jen ještě kdyby jsem mohla střílet :oops:
    21:41 podařili se první dvě rány a zas nic
    21:45 další střelba se již bohužel nepodařila :(
    asi to vzdám, i když je ten server naprosto v pořádku (y)
    hrát se takto bohužel nedá :eek:

Naposledy upraveno: 26/1/15
  13. -the-avangers-

-the-avangers- Zelenáč fóra

zachvilku naposilam kamosum at to ani nezkouseji hrat asi zaty lafgy lagy mam to same jak remiel najdu lod strelim a nez mi to vystrely tak pomalu usnu

Corp.13 a Podkova tohle ocenili.
  14. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Měl jsem ty samé problémy ve stejnou dobu.

15. Podkova

Podkova Pisálek fóra

Ahoj
    včera a dnes jsem měl potíže s použitím předmětu vědomosti špeha. Buď se informace objevili se zpožděním i když se čas odpočítával, nebo se neobjevili vůbec. Mluvil jsem se spoluhráčem a říkal že měl stejný problém takže by to nemělo být jen na mým přijímači

Corp.13 tohle ocenil(a).
  16. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

nn neni to iba u teba aj men to robi ale pomaha mi ked zapnem/vypnem knizky na dmg alebo dostrel

17. Remiel

Remiel Mistr fóra

01:50 hod -Nelze se přihlásit ani na hlavní stranu, zobrazí se mi znovu základní logovací strana, ale je zajímavé, že na foru mi to normálně přihlásí. Zkoušela jsem se nalogovat na účet dcery a stejný problém. Bohužel díky promyšleným změnám BP v logování na jednotlivé servery se vlastně nedostanu nikam :( Viva BP:p

Corp.13 tohle ocenil(a).
  18. Poseidon

Ahoj Remiel, nevím jestli ti problém stále přetrvává. Ale zkoušel jsem nyní int6 a problém žádný.

19. Remiel

Remiel Mistr fóra

Velice děkuji za vstříctnost. v tu dobu jsem spala tak nevím a velmi by mne překvapilo kdyby jsi nějaký problém zaznamenal. Bohužel na rozdíl od normálních hráčů, asi víte kdy se logovat. Je škoda, že když tady píšu přesné časy, jak jste chtěli a další hráči ze serveru se přidají, nikdo to nevyzkouší .... mrtvo, ticho. A za pár dní prověřili jsme - vše funguje. Hlavně když se tým dobře baví na náš účet.
    Přeji krásný víkend

Corp.13 tohle ocenil(a).
  20. Poseidon

Ahoj Remiel, za prvé se tu prosím přestaň navážet do teamu. Nikdo se určitě nebaví na ničí účet. Mě také nebaví když někdo hlásí problém a já bohužel žádný konkrétní nezaznamenám abych ho mohl předat dále s řeším s konkrétní situací. Taktéž ne vždy tu někdo sedí, ale není přeci problém napsat na podporu případně s žádostí o kontrolu Jinak pakliže tu já nebo kolega jsme nemáme žádný problém danou situaci vyzkoušet a nedělali bychom to poprvé stejně jako předávali situaci dále i když jsme žádný problém nezaznamenali. A nejsme jediný team, takže když to ani jiný neoznámí případně o to je to složitější. Ale když myslíš, že se chceme bavit na něčí účet je tedy možnost vůbec nic nepsat nikam a ani nezkoušet abychom tedy jednali podle tebe.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.