Server Globální Asie

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Corp.13, 8/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Podkova

Podkova Pisálek fóra

já jen maličkost, ono je nás tu opravdu málo, já za poslední rok potkal asi 20 čechů a z toho pravidelně hraje a komunikuje sotva polovina takže by se to mělo brát spíš v procentech a pokud hůř funguje hra jen některým týmům (státům) tak jsme někde úplně jinde. A je taky pravda že jinde to teď bylo ještě horší a dokonce kvůli tomu předčasně ukončili bojový dny!

Corp.13 tohle ocenil(a).
  2. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Dnes , přijdu z práce a chci se přihlásit na moře (19:30 hod. ) - ejhle - ono to nejde ! Když mám Boster tak tím si asi nezahraji mno. Nu což - pěkně děkuji že to nejede ( musím si někde rýpnout :D) .

3. AxikCZ

AxikCZ Rádoby autor

Jo no už začněte něco dělat!

4. .ReXoNa.

.ReXoNa. Pisálek fóra

• Vulgarita
    Jo to je fakt mohli by jste s tím začít něco dělat už mě to taky EDIT!

Naposledy upraveno moderátorem: 21/1/15
  5. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Inač mna bi zaujimalo prečo ste si zvolili server azijsky, prečo nie hociaky inakši trebars škandinavsky alebo taliansky, francuzky ?

6. .ReXoNa.

.ReXoNa. Pisálek fóra

• Vulgarita
    To je to samý jako kdyby jsi se zeptal proč jsme zvolili Zemana prezidentem to by mě taky zajímalo :D na EDIT otázka... ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 21/1/15
  7. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Rexona to len tak sa pytam , nič v zlom.Mna osobne bi to nebavilo hrat na inom serveri ako GE.

8. .ReXoNa.

.ReXoNa. Pisálek fóra

Já jsem hrál taky na GE, pak jsem sellnul loď a řekl jsem, že nebudu dávat furt prachy Bigpointu...

9. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

ja som si tiež spravil učet na americkom serveri a aj na ruskom,len ma to tam nebavilo hrat. Na americkom som prestal hrat na LVL 4 a na ruskom som spravil LVL 2 a vykašlal nan.Predsa tu je aspon s kym podebatovat na chate aj celkovo to tu hra dost slovakov a čechov

10. .ReXoNa.

.ReXoNa. Pisálek fóra

To sice jo, ale vem si člověka co si založí nový účet na globále a chce si jít sestřelit ratpacky a přijede fullka co ho sundá na 2 rány... Seafight není to co býval, bohužel :(

11. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

to je sice pravda lenže ja mam tento učet od 1.4. 2008. A mam povedet pravdu už bi som si učet na sea nezakladal nikdy, ani s takym sposobom že bi som použil nejaky auto program.Jeden moj znamy si chcel založit učet a tiež som ho odradil s tym že nech si najprv prečita forum a potom uvidi či to ma zmysel. asi mi bude dakovat ešte pekne dlho:)

12. .ReXoNa.

.ReXoNa. Pisálek fóra

No právě to je o tom no a pak lidi využijí BM bug a Bigpoint má problém :D kdyby je zabanoval všechny nemá zisk ahah

13. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj .ReXoNa., vyvaruj se prosím používání vulgarit viz pravidla.
    Nicméně zkusím opět předat problém dál.

14. Remiel

Remiel Mistr fóra

Drake hrála jsem cca půl roku na Globální Americe 2. A když spustili nové servery vybrala jsem Asii, aby jsem měla nějakou šanci, když tam všichni jeli od začátku.

Corp.13 tohle ocenil(a).
  15. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Drake - volba serveru je snad na každém hráči . Ale přesto : proč jsem zvolil Asii ? Jednoduše - rád hraji a věčné psaní na chatu dvakrát nemusím , odhadoval jsem , že na Asii nemusí být moc českých hráčů , tak bych tam mohl uspět a ? nemýlil jsem se , ale problém je jinde - to co tady řešíme , tak je , že v určitou dobu nám to ( v lepším případě ) Laguje nebo se nepřihlásíme vůbec . Zajímavé je , že když přejdem na jiný server tak to jede , ale Asie nee. Snad jsi pochopil význam těchto slov- Corp.
    Poseidon - dík, že to zas posíláš . :D

Remiel tohle ocenil(a).
  16. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Po dnešním Restartu měla začít další Akce - chci se přihlásit na Moře , ale nejde to - mám jen bílou Obrazovku - mají to tak všichni ? Dík za Odpověd - Corp.

17. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Corp.13, přesně ti to nepovím, ale zhruba do 10 minut je restart teprve.

18. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

restart už měl být cca 12:20, taky mám jen bílou stránku

19. Patriot.cz.

Patriot.cz. Pisálek fóra

Globální evropa 4. Bílá obrazovka po restartu. Nejde se nalogovat na moře.

20. Pralinka.Cz

Pralinka.Cz Pisálek fóra

ja mam to same bila obrazovka G1

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.