Sekanie a padanie hry.

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Teddy!, 11/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Remiel,

my přeci netvrdíme, že jde všechno jak má, jen se dost často setkáváme s tím, že "všechno je jen vaše vina" a když dotyčného konkrétně požádám o podrobnosti tak většinou neví nebo potom po hodině společně zjistíme, že je "pravda" někde uprostřed.

např.: včera jeden spoluhráč mi psal, že koupil jen 3 klíče a už otevřel 20 truhel, když mu napíšu ať se podívá do lodního vybavení a napíše mi kolik tam má znázorněno klíčů, tak mi za chvilku odepíše kde to najde, v lepším případě "aha já tam mám ještě 20, to bude asi z té výměny", ale na moři v liště mu to nic neukazuje ... ale je to fajn kamarád a každý nemá tolik času vše číst..

druhý příklad uvedu: spoluhráč se mi zeptal, koupil jsem si naleštěné hlavně a mám velký rozsah střel, přijedu k němu a koukám, že má jiného mazlíka a hned je záhada rozluštěna...

poslední příklad k danému tématu: hráč každý den měl problémy s připojením, ale více jak 1/2 hráčů hrala bez větších problémů, vždy se mu loď sekla a my všichni na ní koukali dalších 5 minut, byl na tom každý den stejně blbě, tehdá byla chyba v jeho Wi-fi připojení, stabilitě a rychlosti internetu, tento hráč zemřel, ale s loďkou jezdí nyní jiný jeho kamarád bez problémů. Já osobně pokud se mi hra už hodně seká nebo se špatně otevírá, tak vše odlognu vyčistím většinou nepotřebných 300-1Gb dat, po té znovu naloguji ihned mi znovu vyskočí x banerů, ale pomáhá to, pokud není špička nebo probíhající akce.

Ahoj Corp.13,

bohužel nevím o všech restartech, které probíhají, ale toto hlášení se mi zobrazuje opravdu při restartu a netrvá více jak x desítek minut, většinou pár minut, včera jsem se taktéž trefil přesně do této doby. Nejlepší počkat pár minut a zkusit znovu.

pěkný den

2. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Zkouším to už 40 minut a zatím to nejede - no uvidíme , na každý pád děkuji za vysvětlení a přeji taky příjemný den . :D

Remiel tohle ocenil(a).
  3. TiPi

TiPi Rádoby autor

Přesně už od 14:00 se snažím dostat na mapu LOST CONNECTION a zas jen asie.
    Mirku mám ty stejný problemy asie od 19 hodiny až do 23 nehratelná.
    Aktualizovanej flash player.prohlížeč ani změna nepomůže.wifi vypínám jedu na lan jediný co mě na modemu běží je pc a satelit ten už taky vypínám když jdu na sea ale bez žádneho učinku.Před 2 měsíci žádnej problém jelo to furt,přes den to jede.
    Nejsem sám kdo má stejné problemy.každý znás má jineho poskytovale internetu.
    Už mě zbývá jen přehrát system a změnit poskytovatele internetu:(:( což se mě zrovna nechce když to předtím bylo v pohodě

Naposledy upraveno: 20/11/14
    Remiel tohle ocenil(a).
  4. Remiel

Remiel Mistr fóra

Děkuji Mirku, jak jsem již psala netroufla bych si se nalogovat nyní na Seafight bez vymazání pamětí a vyčištění CCleanerem. Internet mám nejrychlejší od UPC kabelem sama pro sebe, bez wifi. Prohlížeče jsem vyzkoušela 4 a změna jen k horšímu. Od svých arabských přátel jsem se již něco bližšího dozvěděla tak své přátele na Asii budu informovat. Krásný večer.
    Jen pro info: Máme 20:20 na moře se mi podařilo nalogovat napočtvrté, vždy se to seklo na 59% (žádný restart nebyl, hned jsem se na TSku ptala). O po zdárném nalogování do hry se z mé loďky stal kamzík.
    Krásný večer a přískoky vpřed !
    20:45 již nefunguje ani hlavní stránka
    20:50 naběhla, jak bohaté menu:

Poslední otázka: Jak je možné, že když se přepnu při nefunkčnosti serveru Asie, bez mazání paměti atd., na server Holandsko, mapa mi funguje naprosto normálně, bez škobrtnutí.?????

Naposledy upraveno: 20/11/14
  5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Remiel, bohužel na některé otázky je složité odpověď, každopádně já mohu opět předat žádost o kontrolu. Ale těžké žádat o restart v případě tom, kdy několik členů teamu se pokusí přepnout si na Váš herní server a problém nemají žádný. Kdyby samozřejmě se s nějakým problémem setkali určitě to hned nahlásí s žádostí o restart. Samozřejmě jsem už včera prosil o to, jestli by nemohl vyzkoušet tuto možnost i jiný team. Který má též tuto možnost nahlásit a na druhou stranu z čim více stran bude tento problém hlášen tím je jasnější, že někde problém je potřeba hledat.

6. Remiel

Remiel Mistr fóra

Děkuji Poseidone, takže já snad začnu věřit verzi, že nám s účty dělá problém turecký hráč nepřátelské Aliance. Protože je to většinou ve chvíli, kdy nám napadnou ostrova vyřazena je většina nejsilnějších hráčů. A je i zvláštní, že většina turků z naší aliance buď mění strany, nebo své účty za účty na jiných serverech (asi ví své). Ještě, že můj bankovní účet střeží jiný ústav.

Naposledy upraveno: 21/11/14
  7. guliverr

guliverr Rádoby autor

víš rada at hlásíme problémy CM je opravdu cená, protože co vím tak G -americe a G asii není CM, na asii nikdy snad ani nebyl.

Remiel tohle ocenil(a).
  8. _-........-_

_-........-_ Rádoby autor

za tyden se dozvime ze padani a sekani je novej UPDATE :D

Remiel tohle ocenil(a).
  9. Remiel

Remiel Mistr fóra

to mě nenapadlo, možná 5 milník :eek:

10. Poseidon

Ahoj všem, já neříkám, že se server nemůže sekat, ale sami musíte uznat, že na základě oznámení od pár hráčů není možné, hned žádat restart, kdy další hráči nahlásí, že není žádný problém a následně nadávají, že byl restart. Ale v případě, že opravdu po odzkoušení ten problém je samozřejmě se o restart žádá hned.

11. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

Po pulnoci an evropa 1 mi zmizela hodnost :D

12. Poseidon

Ahoj LadyJane.cz, po půlnoci mizí hodnost všem hráčům z důvodu aktualizace žebříčku. Do ranního restartu by měla opět naskočit. Pakliže se tomu tak nestane je možné, že došlo k chybě a případně předám dál.

13. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

aha to jsme něvěděl díky

14. Remiel

Remiel Mistr fóra

Poseidone z Asie vám to moc hráčů hlásit nemůže, protože čechů je tu tak 10-20 hráčů. A pokud to hlásíme pouze já a Típí, utvrzuje mne to v domněnce , že se někomu skutečně podařilo manipulovat s účty, protože ostatní jsou v alianci s tím kdo se hackerování chlubil. A také je zajímavé že dnes večer ( po zveřejnění podezření), jsem měla pouze krátké lagy, ale žádné mnohaminutové stání na mapě a mnohonásobné opakování logování, abych se na mapu dostala. A na rozdíl od jiných dnů, které jsem se snažila aspoň přežít na bonusce, jsem se pohybovala ve vysoké koncentraci hráčů. Abych požádala podporu o prověření mého účtu mi radit nemusíš, to udělám. Píšu to zde jen pro zajímavost.
    A jak píše guliverr na G Asii nikdy žádný CM moderátor nebyl. Hrál zde pouze Neorich. Jsem na Asii od jejího otevření, vyjma 8 měsíců před dvěma lety, kdy jsem znechuceně přestala hrát z důvodů zamoření map botery a neschopností Bigpointu s tím něco udělat.
    Přeji krásný víkend.

Naposledy upraveno: 22/11/14
  15. Poseidon

Ahoj Remiel, nikdo přeci neřiká, že to musí češi. Nejsme jediný team který případné problémy hlásí. A pakliže jak jsem již psal jiný team nahlásí, že mu hráči hlásí OK je to těžké. Samozřejmě byl li problém, jako tehdá narazil na sekání kolega Komi hned se tento problém předal dále.
    Ahoj LadyJane.cz, rádo se stalo. Každopádně jsem udělal jen náhled na moře a placky jsou zpět kde mají být.

16. Remiel

Remiel Mistr fóra

• Uveřejňování soukromé pošty s podporou
    Diky Poseidone, když na Asii přestali fungovat akce trvalo to skoro rok, než jsme si je zpátky "vyřvali". Obávám se, že toto je obdobný problém. EDIT
    Přeji všem hodně štěstí a tunu tolerance a trpělivosti.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/11/14
  17. Poseidon

Ahoj Remiel, co se týče soukromé komunikace s podporou jedná s o čistě tvojí soukromou věc, která na herní fórum nepatří viz pravidla. Ale jestliže opravdu nehlásí tento problém ani jiný team o to je to opravdu složitější.

18. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.