Ragnarok/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 21/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Obyvatel fóra

problem vyřešen,je potřeba pokud takovy problem nastane ukol zrušit u zadavatele a ihned vit znova,NPC se ihned objevi

2. Trauttenberk

Trauttenberk Pisálek fóra

Ahoj,mám tu úkol od Njorda, Píseň moře I/III. Sesrřelil jsem po 2 hodinách všechny NPC ,vystřílel zhruba 400 k docela drahé munice na mapě ROK-4 pokračování úkolu je vrať se za zadavatelem úkolu Njord. Jak se vyhnout selhání: No a teď začíná ten hnus. nesmím opustit mapu ROK-4,Božské útočiště (takhle přesné je to tam napsané). No poprvé jsem tu podmínku přehlídnul a o rozdělaný úkol jsem přišel, Podruhé mě nenapadlo nic jiného a zkusil teleport na mapu ROK-1, bohužel jsem o to přišel podruhé. je tohle normální ? jak se do háje mám dostat za zadavetelem Njord v božském útočišti a zároveń neopustit mapu ROK-4. klidně mi napište, že jsem *****, ale hlavně prosím o nějakou pomoc.

3. Pexeso

Pexeso Perspektivní autor

Já teda jsem zatim na 3,ale asi bych ze 4 rovnou skočil na božskou mapu a odevzdal.

4. Trauttenberk

Trauttenberk Pisálek fóra

• Zbytečná citace-var
    Já vůbec netuším,že to jde, dát teleport na božskou mapu..... Fakt to jde,díky za pomoc :)

Naposledy upraveno moderátorem: 28/1/26 v(e) 3:21 PM
    Pexeso tohle ocenil(a).
  5. Bufonek1481

Bufonek1481 Pilný autor

ahoj já mám konkrétně tedy problém s doděláním tohoto ůkolu https://prnt.sc/cpEeOGEPXEk_ kdy už jsem úkol jednou celý zrušil protože to byla jedna z rad a dělám ho opět a prý to někdy funguje a někdy ne , tak nevím zda se s tím někdo setkal , jak je v úkolu vidět dostávám občas nějaké ty dopisy což nepotřebuju ale střílím ty dvě dané NPC a ty tučné kořisti ne a ne dostat. Máte s tím někdo zkušenost, jelikož jsou tu hráči kteří mají ragnarok hotový celý a jedou ho znova, tak nějak to musí jít . děkuju.

už dobrý,už vím. :)

Patris0122 *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! ahoj,už včera jsem upravoval že vím ale dík :)

Naposledy upraveno: 29/1/26 v(e) 2:53 PM
  6. Patris0122

Patris0122 Pilný autor

Tučna kořist je dení ukol

7. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Aktivní autor

Musíš udělat 3 krat ten druhy ukol 15 tara plazolid a ta druha prisera ted nevim jak se jmenuje

8. Pexeso

Pexeso Perspektivní autor

• Opravy chyb, vyvážení a optimalizace Ragnaroku
    • Tak po restartu už děla z hnízda valkýry nepadají a stříbtro jsem taky nedostal zatím z ničeho ,toto pěkně vyvážili.:(

9. _sandokan_CG!

tak ted si važně dělaji na BP srandu,udělaji něco a mne do toho zmizi veškere střibro

10. Elathuss

Elathuss Zelenáč fóra

Čus, optimalizace k ničemu. Stříbro nepadlo ani z Hnízda valkýr ani z Valkýr jako takových. Jediné kde mi zatím padlo byla Kelpie, padá 2-7 ks ale aby se to vyplatilo, je potřeba daleko víc. Další věc, když byla munice na 0, byl ke koupi balíček 100k munice za 15 stříbra + něco přes 400k perel. Nyní je to 25stříbra + něco přes 800k perel čili je to dražší než koupit munici po 25k za 5 stříbra. To ani nemluvím o dělech. Dřív aspoň něco padalo, nyní nepadá jakože vůbec nic. Na Disc jsem jim dal palec dolů a snad to co nejdřív upraví k lepšímu.

Tak z dalších dvou Kelpií padlo přesně 0 stříbra.. takže se nevyplatí ani ta..

Naposledy upraveno: 30/1/26 v(e) 1:42 PM
  11. ..†~ĸﺖßa~†..©®*SCA*

..†~ĸﺖßa~†..©®*SCA* Perspektivní autor

Tak tohle ''vyvážení a optimalizace'' má být co?? Děla přestaly padat, o stříbru ani nemluvím, to už tu je popsané.. a ten již zmíněný výhodný balíček na munici?? Jako vážně?? To je místo té kompenzační poukázky, co byla slibována??

Tímhle se akorát na celej ragnarok všichni z vysoka ......

Elathuss tohle ocenil(a).
  12. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Hele já zas nemám safand a to jsem měl 2,5 milionu

13. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Za prvé prosím slušně.
    Za druhé pokud někomu zmizela nějaká měna a nezobrazí se ani po relogu, zkontrolujte si nejdříve deník. Ač je to sice divné, ale bohužel toto zde nevyřešíme, je v těchto případech poté případně napsat na podporu, aby mohla provést kontrolu herního účtu a měla případná data o účtech a mohla je předat dále na centrálu.
    Co se týče úprav ragnaroku ty jsou již hlášené, bohužel zatím bez vyjádření.

14. _sandokan_CG!

Poseidone.na podporu jsem napsal doposud bez odpovědi,a musim reagovat na tvuj přispěvek.co mam hledat v deniku?,když člověk ani nevi kdy vlastně mu něco zmizi.poprvdě by mělo BP si udělat pořadek sam u sebe a pak něco uvest noveho do hry.ne že to děla v prubehu,a pak to stoji za starou bačkoru

15. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

_sandokan_CG! dosta jsi z podpory automatickou odpověď, že byl tiket přijatý?

16. Poseidon

Pokud jsi psal, tak musíš vyčkat až ti někdo odpoví. I podpora jsou lidé a mají nějakou reakční dobu. Nicméně projít si jestli tam nebyl nějaký provedený například nějaký nákup, či zápis s důvodem odebrání. Ale kdyby mělo něco takového být, že by se jen tak ztratila měna, zajisté by psalo o hodně více lidí. Snad víš kdy jsi je zhruba naposledy měl, protože i nato se tě nejspíše zeptají. Nicméně v této hře je hodně chyb v začátku a jak jsem již psal několikrát musela by se předělat od počátku, jelikož i opravené chyby se kolikráte časem objeví znovu.

17. Remiel

Remiel Mistr fóra

Vyvážení a optimalizace jen pro Bigpoint :p jako za starých časů, chceš tam hrát tak plať, protože na moři již stříbro ani dělo nezískáš a úkoly plnit nemůžeš, protože chybí munice :rolleyes:

18. ..†~ĸﺖßa~†..©®*SCA*

Hele teď z trochu jiné stránky, proč mi padají recepty na Lávové děla 7. stupně, když je jen 6 levlů?? o_O

19. Poseidon

Je to hlášené a již nato bylo odpovídáno na DC, jedná se o chybu v názvu. Tento recept by prý měl umožnit dělat munici ve výrobní dílně.

20. ..†~ĸﺖßa~†..©®*SCA*