PvP

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Patris012, 15/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ahojte chci se zeptat https://prnt.sc/SzNwCRg4kq7P co je za potřeby aby do mě hrači davali DMG za 8K elitou? :D viz foto ten mali dmg je muj a zas tak šaptny děla nemam nějak to nedokažu pochopit co vlasne děla tak extremni obranu někdo nějaky napad jak nastavit lod na PvP??

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Upřímně nastavení lodi ti asi nikdo moc nepoví. Jedinou možností je přes špicla si zobrazit hodnoty a poté se snažit kombinovat. Hra se mění a hráči používají stále nové a nové nastavení a ladí různé počty. Jak je vidět je to na skupinovce může pomoci vlastnost role. Hráč má kouřovku což také hraje v jeho prospěch.

3. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

4. juraj888

juraj888 Perspektivní autor

Myslim ze je v hre zase bug . Hracom asi ostavaju staty z minihier po ich ukonceni... mne sa vcera stalo to iste daval som hracovi za 30 k :D Skus hravat obranu na skupinovkach a ked ti ostane lepsia odolnost vezmi si Džinovo zjevení/Džinov prelud a si na tom istom. Nemam to otestovane je to len intuicia pretoze by sa to nedialo prvy krat... vidim ze nie si zaciatocnik tak skusaj prides na to ;)

5. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

tu nejde o skupinovku :D zrovna v tu chvyli sem tam byl mě de spiš o to že todle je normalni i na moři :D a špicla u takovych hraču použivam jen mi to kolikrat nedava smysl když např. hrač ma 70% vyhnuti -80 prevenci Krit.počkozeni 500% a pali do mě za 500K a ja do něj za 30K :D je fakt že nemam full stupně 5-6 na obranu ale kombinace taky kolikrat nejde něco přida něco sebere :D

Jake třeba kameny použivat do PvP Lod a Společnik?

Naposledy upraveno: 16/9/24
  6. Poseidon

Co se týče -80% prevence kritického zásahu to není žádný problém, jelikož - 100% prevence kritického zásahu. Je vlastnost jednoho z akčních předmětů. Ale bohužel tato nastavení nikdo moc říct nechce. To samé máme v cechu, jelikož prostě každý hráč do toho dal jak hodně herní měny tak i peněz aby si danou situaci co nejlépe nastavil pro svou loď.

7. Aradriel

Aradriel Zelenáč fóra

Jestli chceš můžu pomoct se základním nastavením.

*štěpánek* tohle ocenil(a).
  8. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Tak byl bych rad :) něco malo vim ale někdy je to o nervy jak sem psal potkal jsem se s hračem ktery neměl teměř žadnou obranu jen kriticke poškozeni nad 500% a ani sem si neškrt :D a to sem měl šanci na vyhnuti kolem 86-95% :D

9. Hank45CZ

Hank45CZ Rádoby autor

Já nvm že Vás to ještě vzrušuje,hra je díky své složitosti prolezlá bugama a už se vtom nikdo nevyzná,co se možností nastavení týče.

10. Aradriel

Aradriel Zelenáč fóra

A proto si můžeš hrát jen na PVE , Když dobře zkombinuješ tak v PVP ti budou brát prd.

11. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

no ja pravě jsem na PvE GE7 :( a přechazet se mi už nechce byla by to škoda penez ale i tu se da hrat PvP ale je to těžky když to PvP zapinaj hrači co na to maj :D

12. Hank45CZ

Hank45CZ Rádoby autor

Já hrál PVE USA 3 než mi do toho BP hodila vidle a dala to na PVP.Nedávno přijel týpek s 12 M základ :D:D:D to nvm teda jak zkombinovat

13. Poseidon

No to bylo optimálně dát daného hráče k prověření se screanem. Buď bug a nebo adminský účet což bude nejpravděpodobnější.

14. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ještě mam otazku ohledně lišt jdou jenom 3? hodila by se ještě jedna ve hře je čim dal víc předmětu a hodila by se na to ještě aspon jedna lišta https://prnt.sc/cAXNkl8V1cwI

juraj888 tohle ocenil(a).
  15. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ano, jedna základní s nabídkou a 3 volitelné. Můžeš založit anketu na přidání další lišty. Ale příště se drž tématu vlákna.

juraj888 tohle ocenil(a).
  16. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

no v podstatě se držim protože tu lištu chci pro PvP ale rozumim a omlouvam se ;)

17. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

v pohodě, občas je těžké najít správné vlákno, na to na co nenajdeš správné vlákno se můžeš ptát ve vláknu Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona.