PVP chyba

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ..Emkos.., 2/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. socient

socient Komisař fóra

Očividne si ten bug použil aj ty a určite ten bug sa nedá urobiť "nechtiac" ale účelne, naviac títo hráči strieľajú s ním aj ostatných hráčov a to je práve to zneužitie, nie samotný fakt že im NPC neuberá nič. Skús sa vcítiť do kože hráčov, ktorých takýmto spôsobom potopia. V podstate ako by ich potopil admin iba že s meňsím hp/vb základom, dokonca ani ten nezvykne mať takú dobrú obranu :)

2. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

Jak znám BP tak to vezme z gruntu...zruší Behemonta :D:D:D

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

To myslíš mně? Já ten bug nepoužil a několikrát jsem byl hráčem s tímto bugem potopen. Je vidět, že vůbec nevíš o co jde, protože ten bug se "nechtiac" udělat dá - něco si koupíš v Tržnice, odhlásíš se, přihlášís se a máš ho. A nevypneš ho. Já chci jen od moderátorů vědět, jak by měl hráč postupovat, když se mu něco takového stane, aby nedostal ban.

***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

asi každý z nás ví, že bugy byly jsou a budou, tomu se nedá zabránit, pořád jsou to jen stroje, raději zde nepopisujte jednotlivé, očividně každý píše o jiném, takže to vezmu v obecné rovině. Pokud to neovlivníš, tak jak popisuješ, těžko to zvrátíš a neměl bys být potrestán. Ale většinou jsou zde bugy, které musíš aktivovat opakovaně při každém přihlášení i v tuto chvílí o tom nevíš zjevně ty naopak víš zase jiný.

Takže postup by měl být takový, pokud zjistíš něco podobného, tak nahlásíš a postupuješ dle podpory, v žádném případě neopakovat činnosti, které vedou k aktivování bugu.

Někdy je to samozřejmě zázrak na SF, když celý cech má tu samou chybu. Věřím, že ten první hráč o tom nevěděl, ty ostatní to šli "jen" vyzkoušet.

pěkný den

5. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

skutek utek hh.. pondelok a hráči si veselo ďalej chodia a nedajú sa potopiť :D prečo nie

6. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

a nejenom to Chýbajúce drahokamy z designu Drtič želv
    Všetci hráči, ktorí si kúpili tento design majú svoje drahokamy späť. Tak až opět date ofiko oznameni tak se přesvěčte že opravdu je vše vpořadeku určitě nato mate nastroje jak tyto věci opravdu opravite a neuvadějte hrače v omyl

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj cz¤REBELS¤cz,

oznámení je z centrály, pokud dahokamy nemáš obrať se na podporu.

pěkný den

8. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

• Doubleposting
    To jsem udělal před 3 dny a ted nevim jestli mam poslat blahorodi kolkovanou žadost a posla.

ne dělam si legraci at neni smutno byt chudy a smutny je spatna kombinace

Naposledy upraveno moderátorem: 6/9/16
  9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj cz¤REBELS¤cz, prosím dle pravidel děkuji. Zajisté ti podpora odpověděla a jak je vidět, čeká se až se povede vrácení, které zatím se bohužel nepovedlo.

10. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Má v plánu bp tuto chybu už konečně opravit nebo čeká až bude konec akce ??? Tady je vidět jaký má bp priority !!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

11. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

nj BP chyby nahlasuje všetci ostatní ich opravujú.. neviem či je to tá istá chyba ale dnes na ware sme strieľali hráča.. za normálne rany.. ale stále sa opravoval.. čiže sa tiež nedal potopiť.. zostrelili sme 200 k hp a pridalo mu späť 200 k.. wtf bp? a zasa zabanujú 2 hráčov na výstrahu a tých ktorí to najviac využívajú nie..

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ΛΖLΛB, chyb je tolik že se opravují postupně jak jen to jde.

13. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

No asi těch chyb tolik není když bp spustilo další akci to jsou jenom výmluvy vím, že vy za to nemůžete, ale je to prostě tak. Ať dá bp oznam že tenhle bug nebude banovat ( i když stejně nebude) a já si ho zjistim a začnu taky používat. Mě vážně už nebaví když si na mě enemy dělá bodíky a já má neuberu ani 1 hp protože všechny střeli jdou mimo.

14. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.