Příběhy ztracené flotily: Zbojník s černým srdcem!/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 18/7/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ahoj piráti,

V tomto vláknu se můžete ptát, dávat návrhy a hlásit chyby týkající se nového rozšíření hry.

2. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

budú nové hodnosti?

3. Black-Merlin*CZ*

Black-Merlin*CZ* Pisálek fóra

dopišete příšery , npc i admiraly do abecedniho seznamu nemohu totiž najít drače - samec a nevim co toje jezdim křížem kražem a pořad se mi nedaří to najíd

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Co se týče dalších úprav nevíme většinou moc dopředu co kdy bude či je v plánu.
    Pokud jde o doplnění na fórum až budeme mít nějaký čas postupně se budeme snažit informace doplnit. Jinak platí stále pirátský kodex daný centrálo. Hráči si mají většinu věcí objevit sami. Zatím jsem dělal ve chvíli volného času část nových úkolů cesta do Atlantidy, ani jsem se na nový level nedostal. Děláme to také jako každý jiný hráč, nemáme žádné informace dopředu. Dnes již toho bohužel víc neudělám, nemám jen Seafight. Možná něco dodá Leo.

5. Leo.

Sparrowsak[TEC] zatím asi nebudou, ale přidal se do výpočtu nový atribut (počet dní online) a protože je dnes den 0 tak není jak hodnost vypočítat. Zítra už hodnosti naskočí.

Info bude na foru průběžně až se k tomu dostaneme. Jednak tu nemíním sedět 24/7 a jednak když budete mít všehcno naservírované na talíři a nebudete muset nic hledat na moři a zjišťovat, tak budete do týdne na levelu 60 a zase se budete nudit.

Black-Merlin*CZ* tato NPC zatím nejezdí, takže tento úkol můžete ignorovat

6. Black-Merlin*CZ*

Black-Merlin*CZ* Pisálek fóra

dekuji moc

7. Leo.

8. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Jak se dostanu na tu novou utočnou mapu pro level 52?

9. Leo.

na foru najdeš popis, je v abecedním mezi bojovými mapami

10. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Pro přístup potřebujete akční předmět Dračí pouto/Dračie puto, ten lze získat
    splněním určitých úkolů nebo pokud možno kořistí z Kalytrona. to jsem našel, ale kde to vzít?

11. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Jako dobrý, ale těch admošů na 55 mapách je strašně moc, celkem nehratelné.

12. Hank45CZ

Hank45CZ Rádoby autor

Koukám že to zase nefunguje:D..když už BP pochopí,že lidi nestojí o neustálé polofunkční novoty,ale aby hru nadobro zbavili podvodů a naprosto nesmyslné TR platebky:cool:

13. Leo.

...VictoryCZL... tam kde je psané, z úkolů a až budeš mít přístup na novou bojovou mapu tak z Kalytrona, ale tam je šance malá
    Canabis-cz počet admirálů se bude snižovat
    Hank45CZ co nefunguje? Co se týká platebky už jsme to tu několikrát vysvětlovali, to nemá smysl řešit

14. hami

hami Perspektivní autor

Důležité dokumenty (Poznámky k prípadu)Uber NPC HMS Caradoc, HMS Wave Knight, HMS Hector, HMS Bulldog 500 000 HP
    Shromáždi 3x Mapa souostroví
    TY MAPY NEPADAJÍ Z tech npc HMS ALE z těchto npc Velké iluze, Mořská bestie, Vezírova

15. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Mám teď úkol 3x mapa souostroví, to je v poho, + 5x záhadná šifra a to mi zatím nepadlo z ničeho. Neví někdo, z čeho to padá?
    PS: už vím, je to z těch HMS, ale hooodně málo to dává ;)

Naposledy upraveno: 19/7/24
  16. Leo.

na forum k úkolům jsem doplnila z čeho jsou tyto dva předměty.

Pexeso tohle ocenil(a).
  17. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Potopil jsi loď Mořská bestie.
    2024-07-19 03:36:31
    Získal jsi 1457093 BZ (bodů zkušenosti).
    Získal jsi 138 x Mince safanad .
    Získal jsi 1 x Mapa souostroví .

18. Leo.

Na email v těchto dnech chodí poukázky. Je potřeba se podívat pořádně, protože jsou vytvářené pro specifické účty. Pod kódem je uvedený server a číslo herního účtu, pro který byl kód vytvořený. Na jiné účty daný kód nebude fungovat.

19. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Nevím jak někdo jiný, ale 40 loděk jsem střelil a mapa žádná. Jestli má hra bavit, tak BP palec nahoru.

20. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Padají málo, ale padají. Ale zas není cíl aby každej měl za chvíli 60 level. Taktéž bych čekal, že bude problém chce to každej hned vše mít a určitě i tam bude nějaký počet zohledněný si myslím. Nicméně je to prostě o štěstí už i tak nemálo hráčů má level 58.