prémium účet

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem WoLfIN*Cz, 27/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj stenne-cz, díval ses do platební oblasti? Ohledně zobrazování je problém na hlavní stránce je problém, ale hodnota v platební oblasti by se ti měla ukazovat správně i spolu s přičtením hodnoty prémia z truhly.

Ahoj ~ZOUBEK~, co se týče tvé otázky, problém ohledně zobrazování délky trvání prémiového účtu se stále řeší a je hlášen. Pro kontrolu délky platnosti prémia je možná kontrola v platební oblasti, kde se tato hodnota ukazuje správně.

Naposledy upraveno: 6/6/14
  2. stenne-cz

stenne-cz Perspektivní autor

Ahoj poseidone
    V platební oblasti mi to ukazuje také nesprávně.
    Prémko z truhly se mi prostě nepřipsalo..

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj stenne-cz, pak jedině vydržet a brát v potaz hodnotu, kterou máš v platební oblasti.

4. -ON-

-ON- Zelenáč fóra

tak čekám taky kdy se mi vrátí premko a bude BP taky kompenzovat ztraty vzniklé touto chybou

5. -astur-samotář

-astur-samotář Zelenáč fóra

Poseidone říkáš tu ,že je třeba brát v potaz co je kde napsáno,tak mi odpověz prosím tě na toto:kdyý jsem začal kdysi tuto hru tak jsem střílel s 10 palubami skoro 4000 ted po třech nebo čtyřech letech když mám 20 level lod 24 level 40 talentu střílím s 205 admirály 4200 ,premko sebrane mojo paluba ve skladu opravář sebraný opravař plachet fuč,když dostřílím svitek tak odměna 7x25000 bz vydrží 8 minut tak se potom nedivím
    že mám ted jenom něco kolem 200 000 bz nezdá se ti že na jednu lod je těch chyb nějak moc.Jak potom můžu dělat nějaký event když pomalu nepřeperu ani vrak.Myslím si že než vymýšlet nové akce by bylo třeba zamest se všemi boty a ostatními podvody.
    Nebo si myslíš ,že když na tebe přijede lod a pline po tobě a ubere ti na ránu 125 000 bz že je topotom ještě hra?

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj -astur-samotář,

napsal jsi to bohužel dost výstižně, je těžké na toto reagovat, určitě víš že ani Poseidon ani já opravit hru nedokážeme, můžeme Ti jen poradit např. jak zvýšit DMG až na 6191 (205 adm. dutou bez SP), s ostatními problémy Ti nepomůžeme, pouze podpora.

přeji pěkný den

7. nojo to chce méně tlachat a více makat je tu spousta novinek a o tom premku to se tu řeklo at si to hráči ohlídaji v platebce a je lepší o tom aspon vědět a kontrolovat si to i mě se nelíbý že mě napálí za 46k ale vím že se takoveho dmg dá dosáhnout

8. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce - zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.