Nový vzhled palub / hlasování

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 12/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Kterou verzi nového vzhledu palub by jste uvíteli?

1. Varianta 2

44.8%
  2. Varianta 3

55.2%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rozhodně jedna ale to nechápu proč nechcete nechat tak být musíte sem něco patlat tímto chci říct že anketa by mohla být udělaná znova.. jsem pro jedničku

2. O2tu

O2tu Stálice fóra

za mna tiež jedna lod bez palub vyzera ako baba bez prs !

3. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

A čo tak varianta 2 ale vrátili by staré zobrazovanie požehnania?

4. DragonAngel

DragonAngel Pisálek fóra

To už rovno mužete napsat sílu lode a vylepšenia ktere lod má. Ať fullky ako mi vedi s kym maji tu cest a novasi at nelezou z jednicek.
    Humus uvazovani. BP se ukazuje na plne obratky, biznis je biznis. Davam trojku radsi at neni videt nic nez videt pocet del na lodi nebo slotu nebo cohokoliv, doted to bylo super, BP si neco zmysli a nas nazor je u prdele, zvolte si bud to nebo to ale nezepta se zda chceme neco vubec menit.
    Nazdar

5. DragonAngel

DragonAngel Pisálek fóra

A tohle si myslím mluvím za vše =>>>Kreativni Koutek
    Chcete aby byl nový vzhled palub ?

1. ANO

4 hlasy(ů)
      6.9%
    2. *
      NE

54 hlasy(ů)
      93.1%

6. Tihounek83

Tihounek83 Pisálek fóra

su pro ponechaní 1

7. O2tu

O2tu Stálice fóra

dam ešte jeden koment neviem koho napadla tato zmena ale podla mna je to uplne zbytocne vsetci co tuto hru hraju uz velmi dobre poznaju silnych hračov a aj tych slabích takze je to zmena uplne na nič , ked uz zme si za tie paluby zaplatili a zarobili nech ich je aj vidiet a nie nejake čisla prva zmena z mojo paluby a kristaloveho opevnenia satal za nic tie lode vyzerali aspon trošku majestatne teraz ked to bude podla BP hnus

8. Paradis

Paradis Zelenáč fóra

Vrat te tu hru do normalu a nechte tam ten 1 vzhled toto co jste ted udelaly je uplny humus..

9. [-Bender-]

[-Bender-] Aktivní autor

čo všetci hundrete to sa vám vtedy páčila funkčnosť skladu ? keď som tam chcel niečo meniť tak to bolo neprehľadné a po každej zmene dlhé načítanie stránky. Napr prehodiť delá na liečenie. Teraz je to otázka pár sekúnd

10. O2tu

O2tu Stálice fóra

[-Bender-] nikto tu nehundre na sklad ked si si nevšimol ale na vzhlad , ale to už je aj tak pase ,zas si BP urobilo co sa mu zachcelo .

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, zbytečná debata tu. Vracení nebude je rozhodnuto a realizováno. Zamykám.

12. TRUCKER.CZ(J4F)

TRUCKER.CZ(J4F) Zelenáč fóra

samozřejmě,i já jsem pro1,nic bych na tom neměnil.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.