Novinky

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 20/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Chtěl bych se zeptat na pár věcí, týkajících se dnešních novinek:
    1. skupina - který inteligent vymyslel, že se ve skupině ukazuje ID a ne nick? To je přece naprostý nesmysl! Pokud stál někdo na spodní liště a nevěděl jsem, kdo to je, tak jsem si ho kolečkem zaměřil a hned si ve skupině přečetl, o koho jde. Dnes se dozvím ID, které je mi k ničemu (nebudu se přece učit ID všech hráčů :)). Ano, můžu si to zjistit s ALTem (taky jsem musel občas použít, když jsem nick neznal a potřeboval jsem vidět cech), ale teď to takhle složitěji budu muset dělat pokaždé. Za mně - změna k horšímu.
    2. Co znamená na moři v Možnostech položka "Vždy akceptovat ceny za špehování"? Nemusím snad cenu za špehování akceptovat a můžu o ní smlouvat? :)

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

asi Tě moc nepotěším ...

k prvnímu bodu, nevím kdo to vymyslel osobně se mi to také nezamlouvá, dělám to samé co Ty, jediný způsob je, že vnikne návrh s anketou a návrh se přepošle.

k druhému bodu, cena za špehování je pevná nedá se smlouvat, pokud dojde ke změně v této položce, budeme Vás informovat, zatím žádné nové informace nemáme.

dobrou noc

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

4. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Vyjadriť k téme je možné sa v danej ankete, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.