Nové trofeje

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 11/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ☆Wнitę†rhino†»

☆Wнitę†rhino†» Pisálek fóra

Já jsem třebas udělal tu novou trofej jak je vyhnutí se pvp už to mam na lvl 2 a mělo by to dávat 10%. A hopla zkoušel jsem to a hráč do mě střílí stejně at mam trofej a nebo ne tak nevím kde je chyba.

2. Hefajtos

Hefajtos Pisálek fóra

nie si prvý a anji posledný, ktorý dopadol ako ty, xy ludom to neprípisalo(šťastný to ludia ktorým to dalo), a pochybujem že to niekedy dostaneme... ako tiež by sa niekedy zišlo tie veci ktoré vypustia poriadne odskúšať... ale čo už zase doplatíme nato len mi hráči, to isté i to ich nové vylepšenie, ktoré predviedli včera presťahujú niečo z hlavnej stránky na more ale ono to tam vkutočnosti ani poriadne není ...

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Proč u nových trofejí nejde ani polička ani trofeje vylepšovat (max na 5), když podle FAQ mají jít vylepšit na 10?

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Upřímně nevím díval jsem se na EN a ti tam mají jen do 5 stupně, ale tohle bylo psané dle toho co předtím přišlo. Zkusím se pozeptat zdali dostaneme nějakou reakci.

5. Geralt64

Tak jestli jsem se s tím 2 měsíce mordoval zbytečně, tak pěkně děkuju :)

6. Poseidon

Bohužel to už neovlivním dotaz jsem položil v případě reakce uvidíme jaká to bude zdali to bylo zamýšleno, ale nakonec nerealizováno tak to odstraníme. Nezbývá než čekat než dostaneme nějakou reakci.

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Doplním kolegu. Došly nám informace s cenami až po level 10, se kterými BP počítá, ale zatím nejsou dostupné. Někteří hráči ještě ani nemají otevřenou druhou sekci trofejí. Bude to nejspíš jako s opevněním, že se stupně budou časem přidávat. Nejspíš ne po jednom jako u opevnění, ale všech 5 dalších stupňů naráz. To je ale zatím jen můj odhad a uvidíme co odpoví centrála.

8. Geralt64

Jen se zeptám: zatím žádné vyjádření z centrály?

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Zatím ne a pochybuju, že nějaké pošlou. Pokud dojde k nějaké změně nejspíš ji rovnou zavedou, možná dají vědět v PatchDay.

10. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.