nove talenty

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem strýcu, 19/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Elite8,

zatím neevidujeme stejný problém. Ani vlastní chybu nevylučuju, protože někdy stačí používat klávesové nastavení nebo kolečko na myši a nemusí si toho člověk ani všimnout. Také někdy chci vystřelit na hráče a místo toho střelím na něco úplně jiného :). Neříkám, že to je tvůj případ na ruce ti nevidím, uvidíme jestli se přidá ještě někdo jiný, rozhodně je dobré zde o tom diskutovat.

pěkný den

2. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

včera som zaznamenal rovnaký problém, mal som nabité pripravený na streľbu a ani neviem od kedy mám nabité brutálna paľba

3. juraj888

juraj888 Perspektivní autor

rychlost strelby harpun to je snad vtip vsetko na full a striela to strasne pomaly :(
    tak teraz som dostrielal priserku (po dlhej dobe) a neodpocitala sa mi z ulohy ...no parada tak mohli dat novu schopnost niekde do trofeji na harpuny ze by sa ta rychlost dobijania vyrovnala aspon tomu ako to byvalo predtym

Naposledy upraveno: 29/9/18
  4. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Mirku ten isty problem som mal aj ja . Tiež sa mi same prehadzovaly talenty . Je ale pravda že už druhy den sa mi to nestalo. Teraz ich mam ako som si ich nastavil. Predtym som ich nastavil a som sa odhlasil alebo my to same vyplo ked som dlhšie nehybal z lodou a mal som ich poprehadzovane tiež .

5. Shadie

Shadie Rádoby autor

Mne sa to stalo tiež už pár krát, ale už neviem za akých okolností... Myslím že naposledy keď som sa prihlasoval na mobile tak som pozrel a talent bol prepnutý s pokrokom na 0% (akoby naposledy keď som ho menil keď som hral na stolnom PC to nejako nezaregistroval alebo neuložil, fakt neviem)

6. Elite8

Elite8 Zelenáč fóra

Mirek - vyzera to tak, ze nie som jediny, kto s tym mal problemy. Avsak ako som zacal pouzivat prehliadac a nie klienta, zatial s tym problem nemam.

7. 乂==FEDE乂==乂

乂==FEDE乂==乂 Pisálek fóra

jak nastavit optimálně talentový strom? Poraďte cestu nebo foto, díííík

8. Berta

Berta Perspektivní autor

Ahoj :)
    optimální nastavení talentů je pro každého jiné každý má na svou lod jiný nároky podle ostatních vylepšení,optimálně nejlepší je mít vše na full :) pokud zatím nemáš dostatek prostředků musíš si posoudit sám čemu dáš přednost :)

9. 乂==FEDE乂==乂

乂==FEDE乂==乂 Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    Tak třeba, co potřebuji k nejsilnější střelbě, jak vše nastavit a co aktivovat, už jsem to dlouho nehrál a hodně změn?

10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Prosím dle pravidel. Jak tu již psala Berta je čistě na tobě co si nastavíš. Pokud jsi dlouho nehrál doporučuji si projít FAQ., Jako ve všem základ jsou děla. Pokud ti jde o střelbu jak již napovídá je sekce talentů nazvaná Přehled poškození je to defakto cesta začínající Dodatečnou výzbrojí končící Účinným prachem

11. 乂==FEDE乂==乂

乂==FEDE乂==乂 Pisálek fóra

Přeci forum je proto, aby si hráči sdileli své zkušenosti nebo poradili třeba i druhým hráčům a ne proto, aby mě okřikoval nějaký človíček schovaný pod přezdívkou. Hlavně prosim podle pravidel. Nezesměšňuj se. Ptám se: Jak a co musim udělat proto, abych měl maximální damage? Děkuji za radu předem. Aloha FEDEX

12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ahoj Fedex

V prvé řadě dodržování pravidel není zbytečností proto se prosím zdrž napadání adminů. Ty tu také používáš přezdívku a ne skutečné jméno.
    Co se týče talentů nový systém je jednodušší, protože není tolik podmínek pro pokračování v cestách. Ideální nastavení je čistě na každém hráči co mu jak vyhovuje. Stačí si vyhledat jaké bonusy má který talent a ty, které chceš využívat si pořídit.

13. Capo!

Capo! Zelenáč fóra

Ahoj Leo maš pravdu a to že niekto ... Sa mu nechce čitať a trosku prejst forum je jeho problem ak dlho nehral tak ktomu mu služi forum je tu všetko od A po Z všetky zmeni v hre ale niekto vie len prudit :) o hre viem pomaly vsetko ful fanda :) prijemnu hru :) budte radi že vam tu niekto s adminů odpiše a ktomu tu vela hračom aj pomohla skušaj skušaj prednastavenia ......atak nikto ti nebude prezradzať svoje vihody :)

14. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Díky Capo! za pozitivní reakci.

Ano fórum je nedílnou součástí hry a proto by si ho hráči měli nejdřív prostudovat a potom se ptát na to čemu nerozumí.
    Talenty jsou podle mě mnohem jednodušší než byly a každý si je nastaví jinak a stejně jako někteří hráči mají vychytanou nejlepší kombinaci děl a drahokamů, někteří už si vychytali i nejlepší kombinaci talentů a určitě ji nebudou zveřejňovat aby tak přišli o výhodu. Reset talentů není drahý proto doporučuji prostudovat si jednotlivé talenty a zkoušet co bude danému hráči nejlépe vyhovovat.

15. 乂==FEDE乂==乂

乂==FEDE乂==乂 Pisálek fóra

Myslím si, kdyby Treska byla ještě admin a možná ještě je, tak by mě odpověděla. Ale ti co jsou tu, tak nepomůžou nikomu a jen usměrňují hráče, protože o hře toho moc ne ví. A k hráči Capo!, jsi učenlivý a poslušný hráč, to tedy ano, vychovali si tě dobře, že jim tak přitakáváš, asi tvůj kamarád dělá admina, tak to vždy bylo a je. A urážet adminy a hráče, to by mě nikdy nenapadlo, to jsou jen vaše domněnky :)

16. Poseidon

Ať je admin ten či onen o tom to není. Je naprosto normální, že hráči neradi sdělují jak mají nastavenou svojí loď. I přesto, že můj bývalý kolega věděl moc dobře si toho spoustu spočítat i tak to bylo jeho tajemství a naprosto ho chápu. Možná kdyby sis místo zbytečných narážek prošel forum našel bys příspěvky, kdy hráči měli proti určitým NPC nepochopitelnou obranu a nikdo to říci prostě nechtěl.
    A pakliže ti řekneme kup si plnou loď například Zkázonosů a udělej si je na stupeň 2 hned vidím jak se ti to bude líbit. Ale je to prostě tak bez reálných peněz toho nejde mnoho udělat a jelikož se mění děla začínají nová atd tak ani upřímně za mě to není na dlouhé trvání.
    A také možná kdyby ses zamyslel není to tu jen o adminech, reagují tu i CM i hráči a kdyby ti chtěl někdo říci svoje tajemství tak už ti ho za ten týden mohl napsat.

17. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.