Nejde se přihlásit na moře

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tynka93, 7/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ☠乂KRAKATICA乂☠

☠乂KRAKATICA乂☠ Zelenáč fóra

Zdravím..mám podobný problém..večer som sa odhlásil pod svetlom z tortugy a teraz sa neviem prihlasiť.. 49% - logging in user... a potom LOST CONNECTION ! :-((( GE4

2. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

tez mi to nejede a asi nikomu

SAMSON76CZ tohle ocenil(a).
  3. Kučim

Kučim Rádoby autor

jj nejde...kvalita za rozumnou cenu

4. klikot21

klikot21 Zelenáč fóra

jo taky se mi nejde prihlasit, asi jako vsem

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Pakliže se Vám nejde přihlásit na moře, chtělo by to také napsat například nějaký server, kde je problém. Jestliže nikdo nic nenahlásí ani CM ani jinam, je těžké se snažit něco řešit. Případně vyzkoušet jiný prohlížeč a podobně jestli se nejedná jen zrovna o problém bohužel u Vás což se občas také stane.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/12/14
  6. czktmichal.redbull

czktmichal.redbull Rádoby autor

dělám si srandu? změnit prohlížeč? chceš říct že všichni na global 4 mají špatnej prohlížeč?.... podpora o tom ví, cm taky a až po 12 hodin se dalo dostat na moře, všem!

7. Poseidon

Ahoj czktmichal.redbull, nikdo neřiká, že to musí bejt tento případ, ale občas se i toto stává. Není poprvé co jsem zažil, že část stejného globálu se rozčilovala, že se jim hra seká a další zase tvrdila, že jim jde hra naprosto v pořádku a že proč je zbytečný restart. Takže nevidím nic špatného na tom se zeptat.

8. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

ted to zase nejde se přihlásit asi hodinu už včera seklý lodě to si snad dělaj srandu doufám že daj odškodnění si vybrat esence když nemohu dodělat posledních 100 kostěnek

9. Poseidon

Ahoj *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!, a co nejde jaký server? Pakliže vím, měl být restart France 1, Poland 1,Germany 2, Global Europe 2 .

10. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

• Cizí jazyk
    EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 11/11/14
  11. Poseidon

Ahoj lukas-reper1, sice chápu, že jsi to myslel ze srandy, ale i tak je potřebné dodržovat povolený jazyk viz pravidla.

12. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

poseidone ne fakt m ito pisalo to shut down a to my bolo smesne ale nic sa nedeje :)

13. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalších dotazov, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.