Nejde nalogovat, hra zamrzla, odhlašuje atd

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem Leo., 15/9/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. po půlhodině to naskočilo , ale na první straně se neobjevil váš upoutávač

2. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

Od včera tj. 3.6.2022 mi nefunguje klient. Konkrétně se naloguji na hlavní stránku, kliknu na Hrát a neotevře se okno vody. Neděje se vůbec nic. Provedl jsem i několikrát restart PC. Žádné aktualizace neproběhly. Dalším hráčům to prý funguje. v prohlížeči se hrát nedá, jak se hra seká a laguje.
    P.S. Hlavně mi nepište, že si mám vymazat cookies.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ať se ti to nelíbí, ale jsou prostě dané základní kroky k řešení určitých problémů. Co se týče klienta nevím o nikom dalším. Během včerejšího dne proběhl patch a následně spolu s ním se vždy provádí aktualizace klienta. Pokud jsi jí provedl a nejde ti to doporučuji nejdříve zkusit uvedený postup zde. Jedná se o postup, který ve většině případů problém odstraní. Též je i možnost zkusit jako to dělám občas já pokud mi klient zlobí provést instalaci starší verze a vyčkat až se provedou aktualizace na poslední verzi.

4. _XeLeFanT_

_XeLeFanT_ Pisálek fóra

spiss mi reknete pro ja mam tedy stejnyproblem ale ano mam 1gb ram... zeby ? nebo windows 7 prilis stary?

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Pokud ti nefunguje klient a prohlížeč ano je dosti možné, že se správně neprovedla aktualizace, či se ti program s něčím hádá a nebo loguješ často účet či více účtů. Bohužel těžko soudit vždy danou situaci, jelikož kolikrát hráči se snaží tvrdit něco co není pravda. A nebo napíšou kolegům na podporu a ti se též bez potíží na ně přihlásí. Většinou u spousty hráčů pomůže přeinstalace dle fora. Ale je mi jasné, že bohužel není pro všechny čistit registry v počítači a může to být i nebezpečné.

6. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

Ahoj,

Taky se dnes nemůžu nalogovat přes klienta.
    Vůbec nenaběhne okno s hrou.

Tento problém normálně nikdy nemám, PC je OK.

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

okno s hrou je docela nepřesný popis. Neotevře se ti okno na přihlášení, hlavní stránka nebo moře? Nechal jsi hru aktualizovat? Někdy trvá docela dlouho než se načte moře.

8. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

V pořádku, vyřešeno. Jen jsem si znovu stáhnul klienta.
    Provedla se potřebná aktualizace, kterou jsem dnes omylem asi přerušil.
    Nebylo ani potřeba mazat starého klienta. Hra už zase krásně jede.

9. _XeLeFanT_

_XeLeFanT_ Pisálek fóra

Me nejde stáhnout ani klient jenom se to načte do 3\4 nacitani ale dal nic ...

10. Korzárka

Korzárka Zelenáč fóra

pokud hraješ na tomto : spiss mi reknete pro ja mam tedy stejnyproblem ale ano mam 1gb ram... zeby ? nebo windows 7 prilis stary? .... tak si myslím , že klinta nestáhneš a nenainstaluješ nikdy ... Možná se mýlím

11. Leo.

_XeLeFanT_ co se načte jen částečně? Zkusil jsi chvíli počkat? Stahoval jsi už předtím někdy klienta SF? Nemůžeš mít v PC nějaké zbytky nebo podprogramy od SF? Po neúplném načtení se stahování zavře? Jaký máš operační systém? Zkus to trochu líp popsat, zkusím ti pomoct.

Korzárka DOPORUČENÁ SYSTÉMOVÁ KONFIGURACE

Windows 7 nebo novější, 4 GB RAM, 2 GB volného místa na pevném disku, připojení DSL/kabel
    To jsou systémové požadavky umožňující optimální herní zážitky. Minimální požadavky na spuštění hry jsou nižší.

12. _XeLeFanT_

_XeLeFanT_ Pisálek fóra

1GB RAM pevny disk mam dost volneho uloziste pripojeni internet mam wifi nemam kabel a nikdy sem nestahoval clienta do sveho zarizeni CPU processor 2,2ghz 2jadro.
    zarizeni je to celkem zastarale nicmene sem ocekaval ze to pujde no seafight dost nabral na otackach co se tyce systemovych pozadavku.
    dodatek><castecne se nacte more klient mi ani stahnout nejde ... kliknu stahnout a otevre se zase hl stranka

13. Leo.

14. ryšavec

ryšavec Pisálek fóra

čo sa zase deje? nejde my nalogovať hra GE 1

15. mario13103

mario13103 Rádoby autor

Nemôžem sa prihlásiť nejde my nalogovať na more GE1 čo bude reštart?

16. mario13103

mario13103 Rádoby autor

Píše mi Fatal error Failed to load il2cpp

17. ryšavec

ryšavec Pisálek fóra

Nikto nič nereaguje moderatori alebo čo ste. Potom na čo ste tu? EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 16/8/22
  18. Leo.

určitě ne na to, abys mi nadával. Na řešení takových problémů máme podporu, kde se rovnou podívají na tvůj účet.
    Pořád problém trvá? Můžete mi sem dát screen té chyby? Taky by to chtělo napsat server, kde hrajete a jestli přes klienta nebo prohlížeč.

Pravděpodobně to způsobuje antivir. Mohlo by pomoct ve Vašem antiviru povolit složku se hrou jako důvěryhodnou.

19. Bascot

Bascot Aktivní autor

Ono je jednoduší někoho urážet.

20. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

nevim jestlůi to je jen u mně , ale nejede US3, alspň mně ne