Nehratelná hra

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem AxikCZ, 27/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. toruk

toruk Pisálek fóra

jj neočekávaný kod ukončeni 23 C Users pc Seafight dependencies vc redist.x86.exe install quiet norestart

eniinail tohle ocenil(a).
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

No jak jsem psal buď se podívej do googlu, kde i tyto hlášky najdeš obecně platné pro X programů a nebo si pozvi nějakého PC odborníka. Případná řešení, kde se provádí nastavení například v registrech či někde bych nedoporučoval bez nějakých znalostí dělat.

3. Capitan.Hook-CZ

Capitan.Hook-CZ Pisálek fóra

Namísto spustit je stáhnout,kliknu na to a nic se neděje

4. Capitan.Hook-CZ

Já radeji hraji přes net . protože mám uložené jmeno i heslo na porhlížeči

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

uložené údaje můžeš mít i na klientu pod jedním heslem.
    Pokud ti nevyskočí stahovací okno tak nejspíš máš v prohlížeči zakázaná vyskakovací okna.

6. -slayer79-

-slayer79- Zelenáč fóra

instaluju klienta 66procent chyba co mam delat nasrat

7. Capitan.Hook-CZ

jsem prihlašenej i na moři . vše ok .. akorad sotva vidim chat a dolni lištu s municí atd

8. -slayer79-

-slayer79- Zelenáč fóra

Můžete mi poradit jak se dostat na moře,a jde to ještě vůbec??????

9. Poseidon

Pro klienta je zapotřebí si udělat nastavení, ale to je asi to nejsnažší.

10. -slayer79-

-slayer79- Zelenáč fóra

• Vulgarita
    Děkuji za pomoc ,jinou sem nečekal ,tak že ***** sem já ,eště jednou děkuji.

11. Poseidon

Prosím bez vulgarit i když vytečkovaných. Je to tu psáno několikráte, že to půjde zítra po 12. A těžko ti tu bude někdo radit nějaký postup, kterej si nemůže vyzkoušet na tvém PC a ty pak po něm budeš chtít nějakou zodpovědnost.

12. -Dallas-

-Dallas- Pisálek fóra

Hra v Klientovi seká nebo i padá a dnes čtu , že jinak než přes Klienta si ji od 7.12.2020 nezahraji - chtěl bych to opravit . Od 7.12.2020 si hru už nezahraji , proto děkuji všem a mějte se pěkně. Po 12-ti letech končím a ne vlastní vinou , mrzí mě to.:(:(:(

13. Leo.

klient je jen dočasný, Později (doufám že brzy) se bude hra hrát přes nový engine unity. Hra v klientovi jede normálně jako přes prohlížeč a nemá žádné extra lagy, které by neměla v prohlížeči. Záleží hodně na tom jak máš nastavené nebo kvalitní PC, kolik programů máš otevřených jestli PC čistíš atd. Osobně hraju přes notebook na klientovi už skoro od začátku a absolutně bez jakýchkoli problémů, které by neměl ve stejnou dobu i prohlížeč.

14. -Dallas-

-Dallas- Pisálek fóra

To jsem čekal - Sea přece za nic nemůže že ? Takže ano - čistím , mám nejmenší možné nastavení na zátěž grafiky atd. a přesto : přihlásím se přes Klienta a rozjedu Lod , v tuto chvíli hra spadne a napíše že program ,,Seafight.exe přestal pracovat,, . Takže je pro mě novinka , že za to může hráč . Nemá smysl evidentně tu psát , když se to obrátí proti Vám že ? Mějte se a děkuju.

15. Poseidon

Ale dle tvého popisu se jedná o nějaký problém v rámci tvého počítače, kdy se například program s něčím hádá, či došlo k nějakému problému v instalaci a podobně. Klienta již nějako dobu používám a ne všem v něm sice jde a některé věci jdou asi o trošku hůř, ale rozhodně je si myslím hratelný.

16. BOMI-(svk)

BOMI-(svk) Pisálek fóra

klienta si odinstaloval a teraz sa pokusas ho nainstalovat znova a skonci ti to pri 66% lenze,ked si odinstaloval je treba vymazat vsetky priecinky(bigpoint alebo seafight) z PC aj ked si odinstaloval tak tam zostavaju nejake casti a tie ti nedovolia pokracovat -su to vacsinou skryte subory,musis v nastaveniach povolit skryte subory a az potom daj vyhladat a vymazat priecinky(priklad moja cesta-C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Bigpoint GmbH)

17. toruk

toruk Pisálek fóra

a když sem to neměl nainstalované a končím na 66% pak chyba instalace 23

18. Leo.

zkus zkopírovat tu chybu a najít si ji na net. Většinou jde o systémovou chybu.

19. pindrusec

pindrusec Vážený autor

co např. nainstalovat posledni verzi visual C++ pro danou verzi systemu

20. toruk

toruk Pisálek fóra

na tu chybu sem koukal prý nedostatek místa na disku kde mám kolem 50gb volna tak už nvm