(NE)SPRAVODLIVASŤ

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem delo66, 6/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

rytiř1969 od jakých CM? Nikdo z mého týmu nepoužívá žádný nepovolený program.
    CZ-FOX mám svědomí čisté a řeči typu, "budou se slučovat servery", " BP prodává pod rukou boot", "vypněte dnes booty bude se spouštět script" jsou nesmysly, které někdo vypustil a hráči to šíří dál jako čistou pravdu. BP se konečně po obrovském nátlaku moderátorů všech zemí snažit vyčistit hru a přišli na způsob, který je dobrý pro obě strany, firmu i hráče.

Místo toho aby jste byli rádi, že se konečně čistí mapy a žebříčky, že konečně i slabší lodě dosáhnou na odměny za akce a podobně tak neustále hledáte nějaké chyby a nejvíce mě baví když vidím jak pravidelní booteři nahlašují jiné hráče za používání bootů jen proto aby v tom nebyli sami.
    Tím bych tohle vlákno nejspíš ukončila, protože už sklouzlo někam jinam než bylo původně zamýšleno.

delo66 tvoje ID jsme poslala extra emailem na prověření.

2. CZ-FOX

CZ-FOX Pisálek fóra

Já jsem nenapsal že to používá CM ale že to zde je, a bylo napsáno tak, že o tom víte. A pokud Ty o něm nevíš , tak jsi asi jediná :) A ano jsme rádi že to mizí.

Naposledy upraveno: 7/1/22
  3. Leo.

samozřejmě, že většinou víme kdo používá nějaké programy, jsme taky hráči na různých serverech, to ale neznamená, že je můžeme zabanovat nebo dát debuff. Max je můžeme jako ostatní nahlášené hráče poslat k prověření.

4. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Hru jsem tři roky nehrál . Poprvé jsem se vrátil koncem listopadu . Byl jsem mile překvapen co se tu za tu dobu opravdu změnilo.
    Pusím pochválit spoustu nových věcí , které jdou opravdu ziskat na moři. . Proč to tu píšu. Osobně jsem hrál na lodi bez programu . Ale jak jistě víte musíte sedět hodně dlouho na lodi , aby jste něco nastříleli .... . Po čase jsem lod postil na program nyní jsem dostal De-buff.
    ¨Program jsem používal jen na střílení NPC .

Jsem přesvědčen pokud si programem jen pomáháte ekonomicky k původním měnám ve hře. Žádného hráče tím nepoškozuji.
    Naopak by mohli být rádi , že mohou snadno získat Body z boje , za které mají své bonusy.
    Pokud se jedná o BP , abychom společnost nepřipravovali o případné ztráty navrhoval bych přímo vytvořit balíčky , 1 týden 15 dní a na 1 měsíc . Kde by byl takový program povolený. Používat ho jen čistě na NPC .
    Aby to nebylo nefér proti neplatícím hráčum ,automaticky by se tito hráči nemohli učastnít žebříčků akce. Každy hráč by získal něco na úkor něčeho jiného.

5. .VÍRUS-SVK.

.VÍRUS-SVK. Pisálek fóra

JJJ KDYBY UDĚLALI SVOJEHO OFICIALNIHO BOTA NPŘ NA SVITKY A NPC UPLNĚ BYTO STAČILO ZA NAKOU TU KORUNU

Jan.V.cz tohle ocenil(a).
  6. Leo.

kapitán funguje na tomto principu. To, že nejezdí malé svitky sice není ideální, ale Virgo trvá necelých 10 minut takže to není takový problém.

7. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Stačí se podívat na GE7 kde se botuje pořád dál a jak už tu bylo zmíněno. Jsou to převážně Turci na které se nikdy nesáhne.Proč? Protože jejich platebka atd.(s tím by se taky mělo něco udělat)

Pokud se chce BP zbavit boterů tak všech a férově a né jen někoho a další si vesele jezdí dál. Schválně si počkáme na další kolo debuffů jak to ten jejich kvalitní systém vyhodnotí :D:D Ale určitě nejsme jediná komunita co si stěžuje na rozdání debuffu. Tady nejde o to, že byly rozdány to je v pořádku, ale jakým způsobem a komu..

Proč to není jako cca před 10ti lety kdy se programy zkoušely. Jen co jsi se přihlásil na program byl jsi chycen a hnedka jsi dostal na měsíc ban a mohl jsi být CM,BA,atd. - automaticky vyhozen z funkce a nikdo se s tebou nebavil.

Freecorm tohle ocenil(a).
  8. .VÍRUS-SVK.

.VÍRUS-SVK. Pisálek fóra

leo toje pravda jenže ted jeto omezeno vitalitou a coš taky neni buhvico musíš mit vibavení na kapitanovi stejně ti uděla max 6 svitku npř jeden a to počítam když ma vitalitu 300 pak už jeto o nehorznych penězích co daš za truhli kapitanu tak coje lepší mít bota na měsíc nebo nakupovat truhly co stojí mnohem víc jak ten b*o*t *nejspíš chapu hrače co to používaji na svitky i npc

jen přod chtějí peníze ale výsledky nejsou žadne v tehle hře spousta chyb npř chyba ze svičkou že pak hrače nejde střilet nebo že nejde hrače pozvat pořadně na skupinovky když jsou nebo jak změnili sistem vilepšovaní kamenu ted jeto hnus to přeskakuje pořad nes tam nahodím kamen tak ho musím i 6x zasebou přetahnout aby tam vubec zustal atd nejspíš ani to jejich debufovaní neni bes chybné a tože spostu hraču už večer po rozdani debufu jezdilo npř na ms1 na botu na chi chi to nikoho nezajima protože jezdí dal

Naposledy upraveno: 7/1/22
  9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Co se týče oprav je zapotřebí také, ale potíže hlásit a ne že spousta hráčů něco nenahlásí protože X hráčů v jejich cechách a aliancích to používá též. Poté už se záleží na centrále kdy a jakou chybu opraví a hlavně jak je náročná to už neovlivnéme. Ale pakliže nemáme co nejvíc informací o nějaké chybě a hlavně jí nikdo nenahlásí tak asi se těžko opraví.
    Co se týče postupu s botery není nic snažšího než poslat hráče na podporu případně s nějakým důkazem dojde k jeho předání dále a poté záleží už vše na centrále.

10. kvako*svk*FMF

kvako*svk*FMF Rádoby autor

Ahoj hrači.Moj poztreh z poslednej zimnej akcie ..Ano bol som som odstraneni z rebričku figuroval som pred koncom akcie na 4 priečke čo sa tykalo lodi - stražca,leto- z priebehu akcie som sledoval ostatnych hračou čo sa pohybovali v popredi do 5 miestači už aliančni alebo enemi. Klanovy hrač mi poveedal že jediny kto bol z pvej 5 odstraneni som bol ja pritom zaa mesiac sledovania ostatnich hračou počas mojho realneho času na mori všeci hrači použivali program /***/ niektory dokonca nejaky program ktory tahal za sebou dalšiu lod asi cez skupinu lebo bolo pekne vydiet lebo ta lod čo ho sledovala krasne trhala..No a ty ostatny z tej 5tice zostali v rebričku vvzali odmeny a bhaju bez de buffu ako aj ja..Nevravim že by som po nom tužil ale neni mi jasne podla čoho ty dotyčni vyhodnocuju kto ma a kto nema program. a to iste bolo aj v rebričku Jelen baranidlo..A stare zname pravydlo od hrača čo už asi pred 4 rokmi tuto hru zanechal programi predavaju programatory tejto hry zajedno aby si prilepšili a zadruhe oni vedaia čo do programu vpisat a ako ho v kvazi najst..a to že cela komunita enemi použiva atuto trget a nič ine nerobi pri boji len sa to či cez lišty a skočiš a v stotine ti len ukaže hra glo bez toho že si ani neni schopny nejakej reakcie je už len vrchol BP kam to nechala zajt.Potom sa ani nečudujem že my slabši hrači si chceme nejako pomoc voči v kvazy elite ktora sa v hre drži vdaka podvodoma zodpovednych si domislite peniaze od nich im asi stačia.Jasne že za posledne obdobie stala hra aj mna nemale naklady sorry za pravopis ge3 ge4 ge5 a jasne že som neni nato pyšni...nechcem tim poukazovat na danich hračou ale princip je v spravodlivosti ako sa k danim hračom pristupuje ...Dalsia vec aj tak je tato hra narodovo diskriminačna čo sa tyka platobnej oblasti ked si predstavim že si niečo kupim za 50e /jeden balik/ a priklad ako sa opsije vyššie si turek kupy za 50e dva baliky !!!! tak to sa ozaj rovna čisto podvodu zo strany bp diskriminaciu danych komunit a zvyhodnovanie taktiež niktorych komunit

Naposledy upraveno: 8/1/22
  11. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Poseidone, už vidím když se vám pošle seznam ID s hráči co jsou evidentně na programu, že to pošlete dál.
    Proč bychom to měli posílat, když je na to tak super systém, který vše odhalí?.. o_O

12. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Kvako: s tou platebkou je to ještě horší. Například silvestrovské balíčky kdy nejdražší byl myslím za 2290kc, tak ty jsi za tuhle cenu v turecké platebce koupil všechny balíčky jednou a ještě nějaký balíček po druhý. Masakr.

13. kvako*svk*FMF

25599921/281 nech sa pači momentalne mi kradne na 50 mape npc a ešte sa prišiel na mna rozčulit že ma da vyhodit z aliancie zato že mu topim program

14. kvako*svk*FMF

k platebce lod založena niekedy 2011 cez polsku platobku lebo bola vtedy lacnejšia ako slovenska alebo česka ..doposial je drahšia ako slovenska aj česka už asi 2-3 roky ale neprehodily mi ju na slovensku..založ si priklad novu lod cez turkou sprav jednu platbu a hned ti ju prehodia na danu zem odkial sa prihlasuješ zaujimave mne sa stale neprehodila čiže zase len vypočitavost BP

15. SolitaryGirl

SolitaryGirl Zelenáč fóra

Kvako a čemu se divíš..BP je Turků a to jsou největší veksláci na světě;)...a peníze bych do této hodně nepovedené hry,díky platebce,nedal....

16. Leo.

kvako*svk*FMF píšeš nesmysly, například majitel a programátor Neruse chodí na BP discord jako hráč a neustále se tam s námi hádá. Není to programátor BP, ale jen někdo kdo si vydělává podvodem.
    The_Beast nevidíš na podporu, nevíš co kdo dělá nebo nedělá, ale hned soudíš a píšeš tu, že podpora nic nedělá a nepošle ID na centrálu. Jak to můžeš vědět? Kde bereš jistotu pro taková tvrzení? Už mě opravdu nebaví Vaše věčné obviňování bez jakýchkoli důkazů takže začnu taková obviňování z fora mazat a hráče trestat. Jsme taky jen lidi a nemusíme si nechat takové obviňování líbit.
    Co se týče různých cen balíčků ty se vytváří podle ekonomiky daného státu. To, že někdo zase podvádí a udělá si platebku země s levnými balíčky je bohužel smutné a pokud vím, měla by se platební oblast automaticky změnit na zemi, kde hráč hraje.
    kvako*svk*FMF hráče hlas na podpoře a ne tady nebo na chatu. Je potřeba mít k hlášení i tiket, který dokazuje nahlášení hráče. Platebku si můžeš nechat změnit na podpoře pokud prokážeš, že jsi původní uživatel účtu.
    SolitaryGirl jak jsi přišel na to, že BP je turků? Jednak pozor na hanění národa a jednak BP je Německá firma ke které se přidala Japonská firma. Jsou v ní zaměstnanci mnoha národů, ale určitě BP není Turecká firma. Než něco napíšete ověřte si to.

17. Hank45CZ

Hank45CZ Rádoby autor

Zdravím.Tak já dostal bufa na lodičku a zcela oprávněně,jelikož už ji osobně díky hráčům z Turecka nehraji.Opravdu jim nehodlám dělat hračku díky rozdílům v platebce.A nad tím by se odborníci z BP měli zamyslet,než dávat jakýsi tresty který stejně podstatu problému nevyřeší.20 000,- Kč za balíčky o proti 3 000,-Kč v Turecké platebce jak zde už padlo+ jejich bugy s dělyo_O
    A to že je BP registrovaná v Hamburku,ještě neznamená že je Němců a 40% z obyvatelstva Německa jsou právě Turci a jim patří většina firem.

18. Leo.

Nemůžeš přepočítávat ceny balíčků na koruny. Ceny se vytváří podle ekonomiky státu, průměrných platů a podobně. Pokud v česku stojí balíček 2x tolik než v turecku tak proto, že v česku je mnohem vyšší průměrný plat a stabilnější ekonomika. Úmyslem je aby měl člen každého národa stejné podmínky, to znamená aby si na balíček v česku i v turecku vydělávat stejnou dobu. Stále jsou podvodníci, kteří to zneužívají a osobně nechápu co je na tom podvádění baví. Odsuzuju uživatele programů a podvodníky, protože kvůli nim tahle hra už přestala být hrou, ale jen honem na to být nejlepší za každou cenu.

matfons tohle ocenil(a).
  19. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Leo: píšu a soudím dle toho co bylo, před X lety jsem byl také součástí BP týmu a tak vím jak to chodí, takže asi tak. A určitě se to nezměnilo.

A další věc člověk pošle nějaké ID na podporu ať ho prověří, ale už se mu nedonese verdikt jak to dopadlo, protože dle vašich slov už to není naše starost, takže pak se jen člověk může domnívat..

Další věc proč se platebky nemění dle IP adresy? Ono je dobrý mít například německý plat a mít tureckou platebku.

Jan.V.cz tohle ocenil(a).
  20. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

Taky mám bufa a taky už to osobně díky Turkům nehraju....Leo:rolleyes:...platebka je podle ekonomiky států??Německá platebka je cenově stejná jako naše,chceš nán namluvit že nemají 3-4 krát větší platy?Proč nemají tedy Rumuni,Bulhaři atd. platebku taky podobnou jako Turci?Jaké hanění národa...co je Sea Seou,tak všechny bugy,boty a podvody vždy vzešli od Turků,takže tady píšem jen pravdu a nikoho nehaníme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.