Mazlík,design v trhu

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem ..ζαקקy.., 27/7/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ..ζαקקy..

    ..ζαקקy.. Pisálek fóra

    Ahoj chtěl bych se zeptat na mazlíka Nokken a lod Ohnivá san v kterém trhu si to mohu zakoupit. děkuji.
     
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Jsou k nákupu viz FAQ. Jen pokud jde o mazlíka oficiální informace jsme nedostali, ale dle neoficiálních se zobrazí ve hře až při určitém množství duší.
     
  3. djmeema.

    djmeema. Rádoby autor

    Nikde,protože v tom je nepořádek !!:mad: Měl by být normálně mezi mazlíky a loděmi v obchodě na moři...Já měl štěstí získat alespoň mazlika a to jako jediný z cechu..Ostatnim hráčům se nic neukazalo.;)
     
    kirisutegomen tohle ocenil(a).
  4. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    A pokud myslíš ty za peníze máš je na moři v trhu tam kde jsou běžně designy a mazlíci.
    A porovnali jste si duše? Ač o tom FAQ nemluvilo neoficiálně vím, že mazlík se zobrazoval až při nějakém limitu duší. Ale jaký to byl konkrétně nikdo neřekl.
     
  5. The_Beast

    The_Beast Pisálek fóra

    Já jsem také koupil toho mazlika a stav duší byl okolo 1300 od obou.
     
  6. djmeema.

    djmeema. Rádoby autor

    Jj to by sedělo;) cca 1300
     
    kirisutegomen tohle ocenil(a).
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    To bude ono, vlastníte dost duší proto se Vám ukázal. Hráč musí vlastnit určité množství od obou duší aby se mu mazel v trhu ukázal. Přesný limit bohužel nevíme. Podle mě naprosto zbytečné, ale je to rozhodnutí BP.
     
  8. ..ζαקקy..

    ..ζαקקy.. Pisálek fóra

    Dobře děkuji za osvětlení :)
     
  9. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    není zač. Diskuzi zavírám jako zodpovězenou.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

Sdílet tuto stránku