Mám tě !

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem *štěpánek*, 13/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chteli by jste ,aby pred koncem kazde akce probehl debuff Mam te?

1. ano

90.8%
  2. ne

7.6%
  3. ne,take pouzivam program

1.5%
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

za prvé, komunikace s podporou nebo centrálou se nesmí zveřejňovat, je za to ban, ale tentokrát to přejdu.
    Za druhé ani já ani Poseidon se ti nemáme za co omlouvat, protože pokud dostaneme info, že script chybu nemá tak s ní musíme pracovat. Bohužel bylo pár hráčů potrestaných neprávem a za to se samozřejmě centrála omluvila, ale v danou chvíli jsme pracovali s tím, že script byl v pořádku.

2. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

No jasně,ale že by jste tu napsali,že byl někdo potrestán neprávem ani bž.Stále si melete svojí,kdybych to tu nenapsal tak jsem stále vyvrhel.

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

pracujeme s informacemi, které máme k dispozici, script ani nevytváříme ani nekontrolujeme, takže když nám řeknou, že potrestaní hráči jsou vinní tak to bereme jako fakt.

4. Aras_61

Aras_61 Pisálek fóra

Navrhujem aby boterom bol po kazdej akci udelen debuf rozšíreny v tom zmysle aby po kazdom debufe ich herny lvl bol zníženy o 10 st dalej aby prisli o vešekru menu perliy mince a orchuluikum teda aby skoncili po par debufoch na mape 1 :D Bez ničoho a začali odznova :)

*štěpánek* tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Případné návrhy a nápady prosím směřuj do sekce k tomu určené a příspěvek tam hlavně založ dle pravidel a také doporučuji ho dostat co nejvíce do povědomí ostatních hráčů. Bohužel spousta se nenamáhá pomalu nic číst a tím pádem, pak jakýkoliv návrh nemá moc šanci na úspěch. Toto vlákno je určené pro jiný konkrétní návrh.