Maly dotaz

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackOuts, 12/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kandoll

kandoll Rádoby autor

• Zbytečná citace
    tak nás pouč, taky mě zajímá proč mě najednou kropí za 112k kritikem.. či jak to mám docílit..

Naposledy upraveno moderátorem: 26/2/17
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj kandoll, prosím dle pravidel.

3. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

kandoll jseš lepši ja dostal 101 ale kladiva jsou kladiva

4. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

cz¤REBELS¤cz maš pravdu ale kladiva nemaju čas dobijania 2,63 ani v kombinacii s rychlopalkamy. A to nehovorim o tom že nemam až tak slabu obranu : -35% škody / -52 šanca na vyhnutie zasahu . Sice nemam teraz velky zaklad HP 376k ale plus Voodoo štit 200k a bol som na nejake 4 rany dolu.

5. stenne-cz

stenne-cz Perspektivní autor

a nestřílel náhodou šrotovou municí?? Ta prý ted dává dvojnásobné poškození
    Ale na forum o tom nikde neinformovali.

6. Poseidon

Ahoj stenne-cz, bohužel oficiální vyjádření o tom není a problém byl hlášen dál s žádostí o opravu.

7. cz¤REBELS¤cz

No tomu tak trochu rozumim ale co stim nadelame každou akci je neco a hrači radi zneuživaji nejspiš se stim musime smiřit.

8. stenne-cz

stenne-cz Perspektivní autor

Tak pokud o tom není oficiální oznámení tak je to vlastně chyba ve hře a nesmí se využívat né ??

9. Poseidon

Ahoj stenne-cz, myslím si, že jsem to napsal dosti jasně situaci jsme hlásili již včera kdy začala dále s žádostí o její její řešení. Do dnešní doby nemáme vyjádření zdali je to chyba či je to nějaká změna.

10. cz¤REBELS¤cz

Poseidone jen mala otazečka ktera moudra hlava planuje akce .Nejen že hrači nemohou ziskat naklad ale ješte i šrotovou munici . Tak mě připada že začinajici hrače donutit skončit tuto hru.

železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  11. ЌŔǚΜρΐΐК

ЌŔǚΜρΐΐК Perspektivní autor

rebels šrotovka je už od dávných dob za battle body pokud nebojuješ dost bohužel nemáš ji :)

12. cz¤REBELS¤cz

13. ЌŔǚΜρΐΐК

ЌŔǚΜρΐΐК Perspektivní autor

¤REBELS¤cznejsem mimo a ani jsem neřekl že přímo ty ji nemáš :)

14. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Divit se, proč někteří hráči nemohou získat šrotovku je to samé, jako divit se, že všichni hráči nemají full loď :) Jo, a ještě taky všichni nemůžou používat Patronát Agwe.

Naposledy upraveno: 27/2/17
    bárkus86 tohle ocenil(a).
  15. Poseidon

Ahoj cz¤REBELS¤cz, akce plánuje centrála jako vlastně celou hru. Nicméně jak ti zde již napsali to je jako kdyby přišel do hry nováček a měl by takovou loď jako ty s tím, že ty jsi do ní dal například nějaké peníze, ale také dlouhý čas. To že je během akce velmi malé množství nákladů do úkolu to jako beru, to je určitě problém. Ale munici bych jako problém neviděl.

16. cz¤REBELS¤cz

Geralt64 viš ono se tak trochu da rozlišovat platebka a trh .Navic se to tady kastuje kdo muže ivestovat do lodi a kdo ne .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.