lost connection

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem schwestka007, 10/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Poseidone - ta druhá možnost je určitě správná , nebot u té první to není možné- nikdo nemá mé údaje. :) Napsal jsem na Podporu , to už není normální.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel ani ta s tím nic neudělá. Tyto problém opravuje pouze centrála a ta co vím má tento problém hlášený.

3. kirisutegomen

kirisutegomen Pisálek fóra

Corp.13 tak nepoužívaj bota a nebudeš mať -60% keď naloguješ cez klienta alebo prehliadač, a to (tento účet je čistý) môže povedať každý. Alebo sisi zle nastavil bota

4. Mühend1s.

Mühend1s. Pisálek fóra

corpe nebotuj a bude to oka! :D :D :D

kirisutegomen tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

Prosím klid zanechte tu obviňování. Pakliže máte nějaké důkazy o využívání nepovolených programů daného hráče předejte je herní podpoře.

6. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

oki - nahlaste mě , vklidu spím neboť nemáte pravdu :D

7. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

nevím co chceš po České a Slovenské podpoře ale oni jsou strašně neschopní a neochotní

8. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

asi jsi tam psal s problémem, který podpora řešit nemůže. Máme spoustu ohlasů kdy hráčům podpora pomohla, at už se změnou zapomenutého emailu, změnou platebky, vrácením nákupu a dalším řešení problémů na účtech. Ani podpora nemůže řešit globální problémy.

9. -samo854-

jo jasně u jiných podpor jsou
    ochotnější

lidi stým sem si jistý ale to se nedá o naší říci

10. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

chceš tím říct, že cizí podpora ti pomohla s něčím s čím naše ne?

11. Poseidon

Ahoj Corp.13, jen dodám možná kdybys více uvažoval tak bylo tam obviňování, že používáš boty a po těch hráčích jsem žádal pakliže mají důkaz ať se obrátí na podporu.
    Ahoj -samo854-, jestliže ti opravdu pomohla jiná v tom co CZ/SK podpora tak bychom byli rádi kdybys to oznámil aby se to řešilo. To je právě ten problém pokud podpora jakákoliv nedodrží pravidla, že jsou potom stížnosti, že ti či oni to udělali a jiní ne. Ale to by se dít nemělo každá z podpor by měla jednat dle stejných postupů.

12. -Dallas-

-Dallas- Pisálek fóra

A když hra nejede ? Tak co mám teda dělat ?

13. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Poseidon - taky ta odpověd nebyla na Tebe , ale na ně . Děkuji za Tvuj názor , proti Tobě jsem tu ale nic nepsal. Nebot žádný důkaz mít nemohou.

14. Poseidon

Ahoj -Dallas-, nevím jaký server ani nic víc. V tuto chvíli asi bohužel nikdo nic moc neudělá. Maximálně si může podpora poznačit tvé ID. Problémy s přihlášením jako bílá stránka s křížkem atd jsou hlášeny na podporu k opravě je to nemilé to uznávám, ale nenaděláme s tím nic víc.

15. -samo854-

ne leo jen vím že pro hrače jejich národnosti něco děla co se o vas říct nedá

ale ono to muže být i tím že jste enemy a nejste moc nestraní no :)

16. Poseidon

Ale to je to samé, dělá zajisté něco co by neměla a to by se mělo řešit aby každá pracovala stejně jak má. Bohužel s jedna paní povídala se nedá pracovat bez konkrétního důkazu.

17. -samo854-

a vy pracujete jak mate jste líní a neschopní a ještě nestraní

barcamilan tohle ocenil(a).
  18. Poseidon

My pracujeme dle pravidel. A pakliže máš něco konkrétního co podle tebe tak není můžeš se obrátit na centrálu přímo třebas aspoň to bude další podnět aby tak pracovali všichni.

19. -samo854-

nejlíp vás vyměnit nejste nestraní to bude ono

barcamilan tohle ocenil(a).
  20. Poseidon

No zanechme tu diskuze toto vlákno je k něčemu jinému, když si to myslíš můžeš se obrátit jsem ti tu už jednou napsal na centrálu ta situaci prošetří a pakliže najde důvod tak ho vyřeší.