lost connection

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem schwestka007, 10/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

no tak hlavně že platebka funguje nonstop,že se nestydí peskovat lidi když se ozvou ale platit by chtěly.ono je furt totiž něco hlášené a nic se neděje a takový jako poseidon atd.. by se taky měly stydět za to jak je tu obhajujou a kopou za ně.že platebka nemá problémy to je zajímavé ?? :)

eniinail tohle ocenil(a).
  2. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

• Urážky
    EDIT

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nevím kdo koho sice obhajuje, ale budiž hádat se s tebou nebudu. Já jsem pouze napsal jak to bylo dáno toť vše. Bohužel ani platebka už v této hře nenfuguje jak má. Je vidět, že asi málo platíš a nebo máš štěstí, že ses nesetkal zatím s problémem. Ano u některých věcí se opravdu nic neděje, ale s tím nikdo nic nenadělá. A nezlob se na mě, ale spostu věcí dělají si hráči "sami". Kolikráte si hráči stěžují na cenu balíčků a dalšího a stejně si je koupí. Taktéž jako hráči píšou na komunikačních kanálech BP jako je discord atd a v 99% nedostanou ani písmenku na jejich připomínky. Tak já bych v takovémto případě osobně ani nic nekupoval. Nicméně pakliže máte nějaké připomínky udělejte si pro ně vlastní vlákno a zanechte tu spamování vlákna určeného k předání problémům s hrou. Aktuálně jsou opět problémy hlášené víc bohužel nikdo nenaděláme.

4. Bufonek1481

no eště abych za tohle platil :) a mimochodem včera jsem hlásil že se neopravuje VB a bylo mi řečeno že mám smůlu že jsem sám :) no a dnes ejhle už je to u více hráčů .-)

barcamilan tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

Bohužel to tak je. Často slyším od hráčů, že si stěžují i cizinci na TS, ale dokud nezačnou se hráči s daným problémem ozývat tak je to těžké na řešení. To samé je pokud si je náš team bude stěžovat na sekání hry, ale další hráči nežádají o hlášení své moderátory je to těžké když z X teamů nahlásí problém jen 1 tak je logické, že to není pravda či to není tak strašné.

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

V době, kdy jsi si stěžoval na opravu VB jsi byl jediný. Během komunikace s tebou jsem samozřejmě i řešila věc s centrálou. Chvíli trvá než se od objevení chyby zjistí jestli jde o problém u jednoho hráče nebo u více nebo globální. Stejně tak chvíli trvá než se zjistí příčina. Takže v době kdy jsi o tom psal opravdu nikdo nevěděl že je to problém více hráčů. Když se podíváš na forum do sekce Chyby hlášené na centrále, tak zrovna tato chyba je tam psaná už od rána, kdy jsem zjistila že se objevuje u víc hráčů a je nejspíš spojená s knězem.

7. Bufonek1481

8. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

HRA UŽ NEJDE VUBEC :D peníze dostali tak to mužou za vřít :D

9. Poseidon

Bohužel ano vypadá to, že všechny servery alespoň ty hlavní jsou dole a dle informací se na řešení pracuje.

10. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

JSOU PĚKNĚ LEVÍ DOUFAM ŽE DAJ ASPON NE CO POŘADNEHO JAKO OMLUVU AKCI NEBO KOD dostali ted odhraču hromadu peněs za bukoša a ted hra vubec nejde ne ni už ani možné

barcamilan a eniinail tohle ocenili.
  11. Po vašem druhém restartu se nejde načíst Glob.Amerika 3 proč tomu tak je?

12. Poseidon

Restart byl pouze 1 a nyní by hra měla jet jen trvalo delší dobu načtení hry.

13. -samo854-

ms1 za se stávkuje

14. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

aj MS 2 ale to je asi to iste

15. -samo854-

jeto hnus a kod zato nedají určo

16. DarkenCZ

DarkenCZ Rádoby autor

nejede an GE1

17. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

servery 14 a 166 nejedou. Víme o tom, už jsme to urgentně hlásila.

18. -samo854-

už to nejde

19. Poseidon

Ale jde pouze byl cca 19:14 restart kvůli lagování.

20. naky333

naky333 Rádoby autor

• Vulgarita
    EDIT co to zase je každej den se to seka už by s tím mohli něco udělat a ani nepište že jeto hlašene i po jejich slavných restartech se to kolikrát seka nehratelné hlavně že platebka jim de dobře hráči davaj prachy a ani to neoumí opravit asi tam zaměstnavají nake jelity jinač to néni možní toto a jen doufám že zato něco dají jeto každej den

Naposledy upraveno moderátorem: 20/9/20